Τρίτη, Δεκεμβρίου 13, 2011

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΩΣ Η ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ 90.000.000 ΔΡΑΧΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ

ΑΥΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ...
Πολλοί είναι αυτοί που έχουν κατηγορήσει την Λιάνα Κανέλλη, πως ενώ είναι βουλευτίνα του Κομμουνιστικού Κόμματος , μένει στην Εκάλη. Η δυναμική βουλευτίνα όμως, που ως γνωστόν δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω, απάντησε μέσω συντεύξης που έδωσε στο περιοδικό crash και σε αυτό το ερώτημα.
"Αγόρασα το σπίτι από μία συμμαθήτρια της μητέρας μου , που ήθελε να μετακομίσει.Το αγόρασα 90.000.000 δραχμές με δάνειo, το οποίο ξεχρέωσα τον περασμένο μήνα", λέει στην συνέντευξη της, για να συνεχίσει ακόμα πιο αναλυτικά!



"Ο τόπος του σπιτιού προδιαγράφει την πολιτική σκέψη;" αναρωτιέται. "Δεν υπάρχει ΚΥΠατζής στο Πέραμα, καθίκι στο Κολωνάκι και σταλινικός στην Βουλιαγμένη;" και για να ολοκληρώσει την σκέψη της, γύρω από τον τόπο διαμονής της, επικαλείται και την ελληνική μυθολογία!


"Η Εκάλη, πήρε το όνομα της από μια γριά, καθώς ο Θησέας, πηγαίνοντας προς τον Μαραθώνα για να πιάσει τον ταύρο, βρήκε καταφύγιο στην καλύβα μιας γριάς, την οποία λέγανε Εκάλη. Η γριά του υποσχέθηκε πως θα έκανε θυσία για να πετύχει η αποστολή του και γυρνώντας ο Θησέας από τον Μαραθώνα, θέλησε να βρει και πάλι την γριά, η οποία όμως είχε πεθάνει. Προς τιμήν της ανήγειρε το ιερό του Εκάλειου Διός" καταλήγει η βουλευτής του ΚΚΕ, προσπάθώντας μάλλον να μας πείσει πως η Εκάλη είναι ακόμα, η περιοχή με την καλύβα της γριούλας.





Πηγή: parapolitika.THEBEST.GR


ΠΡΕΖΑ TV
13-12-2011

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι Λιανα μας,κανενα προβλημα.Εισαι μελος κοματος της Βουλης που ζηταει ψηφο καθε φορα που γινονται εκλογες.Δε χρειαζεται να απολογεισαι για λεφτα που εχεις η που στα δωσανε η που τα βρηκες σε ξεχασμενο πηγαδι.Παρε εκει τους ψηφους που σου χρειαζονται και στα αρχιδια μας σε γραφουμε.

Ανώνυμος είπε...

Amesi laiki sispirosi tou laikou panergatikou komatos!!!gnwstoi kikloi apo tagmata tis asfalias laspologoun to komounistiko koma pou san stoxo exoun ton diogmo opws alote sta vouna!i timoria tha erthei atin kalpi me KKE 79,6%....i liana kaneli twra to oti ekane oikonomies apo to komounistiko epidoma k pire ena spitaki den einai kako!!apla meta pire laiki aksia to meros k anevikan mazika oi times...

Ανώνυμος είπε...

Αριστεροι με Δεξιες Τσεπες!
ΟΥΣΤ!
Πουλατε παραμυθι οτι τα δινετε στο Κομμα κ τα αρπαζετε απο παντου!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και που θα μενε ρε κοροιδα στο πυθαρι του Διαγορα.Το οτι φωναζει υπερ των φτωχων δεν σημαινει οτι ξερει απο φτωχεια.Ο κομμουνισμος εχει και τους μπολσεβικους του που τρωνε με χρυσα κουταλια ζουνε σε σπιταρωνες και κυκλοφορουν με λιμουζινες που θα ζηλευαν και εφοπλιστες.Μουτζα και στη λιανα και το λαιφσταιλ της.

Ανώνυμος είπε...

δεν καταλαβα πρεπει να μενει σε τρωγλη?με δανειο το πηρε οπως εκατομυρια ελληνες

Ανώνυμος είπε...

akou ton allon ton kameno.. 79,6% to kke eleos

Ανώνυμος είπε...

και η πισινα μικρη ειναι οπως καιεκατομυριων ελληνων

Ανώνυμος είπε...

AYTOS BILA ME 160000 XILIADES EYRO ROYSOPOYLOS-----(DEN EPERNES DIAMERISMA STA KATO PATISIA) KAI ESI BILA STIN EKALH RE TI KOROIDO EIMAI EDOSA 28 EKATOMIRIA DRAXMES STA PATISIA GIA 77 TETRAGONIKA KAI LEO OTI EKANA KALI AGORA XA XA XA XA XA

Ανώνυμος είπε...

9.33 k 8.36 klp...klasikoi provokatores pou san stoxo exoun na kapilefsou to laiko panergatiko kinima opws kanan ispanoi k alloi pou theloun na laspologisoun tin ftoxwlogia!!!i liana itan i moni pou aganaxtise apo tin pina k evgale psomi k gala sti vouli!!i plastiga exei arxisi na gerni enantia sto diethnes kefaleo tis ploutokratias k ton apoliseon me isxiri KKE 79,6%

Ανώνυμος είπε...

re paidia...to oti kapoios den peinaei..de shmainei oti de katalavainei pio einai to swsto.fwnazei gia na mh peinane kai oi ypoloipoi!einai ligo ypervolikh h liana..alla mh pame sto allo akro kai na kanoyme kanona thn adikia kai na vazoyme tis idees se kaloupi analoga me thn perioxh..opoios etyxe na exei spiti se kapoia kalh perioxh..kai vgei aristeros tha prepei ypoxrewtika na metakomisei allou??

Ανώνυμος είπε...

Ως γνωστών οι Κομμουνιστές πρέπει να μην έχουν σπίτια, να φοράνε ρούχα φτιαγμένα από τις τρίχες τους, να μην τρώνε εκτός εκτάκτων περιπτώσεων και εαν γίνεται να μην πίνουν και νερό. Για αυτοκίνητο δεν το συζητάμε καν.

Ανώνυμος είπε...

Λες και μια δημοσιογράφος από τις πιο επιτυχημένες της χώρας, είναι περίεργο που βρήκε χρήματα να αγοράσει σπίτι - ακόμα και ένα ακριβό. Πόσο χαζός πρέπει να είναι κάποιος για να μην το καταλαβαίνει αυτό... Χαζός ή κάτι άλλο;

Ανώνυμος είπε...

2.57 kala les alla apanta mou se kati...i aleka pou den exei na ftiaksi ta dontiatis??pou den exei froura pote den einai san afta pou les???an pantos diafwneis eisai provokatoras!!!!!

Artemis είπε...

Διορθωστε με αν κάνω λάθος, αλλά η κυρία Κανέλλη, προτού αποκτήσει την βουλευτική ιδιότητα, ήταν νομίζω επιτυχημένη ρεπόρτερ, ανταποκρίτρια για πολλά ξένα δίκτυα, παρουσιάστρια δελτίων ειδήσεων, συγγραφέας και εκδότρια ενός ωραίου περιοδικού του οποίου το όνομα μου διαφεύγει αν και το είχα αγοράσει 3-4 φορές. Και είμαι σίγουρος πως στην Εκάλη έχουν τις οικίες τους πολλοί άνθρωποι που δεν είχαν ούτε την μισή απο αυτήν την επαγγελματικά καρριέρα. Άρα, σε ακόμα μια περιπτωση αποδεικνύεται πως η άγνοια είναι πολυ επικίνδυνη.

Ανώνυμος είπε...

OΥΣΤ!!!!!!ΟΙ ΑΝΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ Κ ΤΑ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ!!!ΚΚΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΧΑΦΙΕ