Κυριακή, Δεκεμβρίου 11, 2011

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ALPHA ΕΝΑΝΤΙΟΝ «ΤΗΛΕΑΣΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ALTER»


Αγριότητες βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη στο χωρο των Ελληνικών media καθώς οι απολύσεις και τα λουκέτα σε τηλεοπτικούς σταθμούς, εφημερίδες και περιοδικά αλλα και η αγωνία όσων έχουν ακόμα θέσεις εργασίας αλλα ζουν σε καθεστως αβεβαιότητας δημιουργούν συνθήκες εμφυλίου .
Η ανακοίνωση που εξέδωσαν εργαζομενοι στον ALPHA που στρέφονται ευθέως εναντιον «τηλεαστέρων του ALTER» οι οποίοι εκτιμούν ότι απειλούν τις θέσεις εργασίας τους, ειναι ενδεικτικη: «Οι άστεγοι τηλεαστέρες που πολιορκούν τον Alpha, να ξέρουν ότι... Σε μία περίοδο που ο χώρος των ΜΜΕ περνάει τη μεγαλύτερη κρίση της ιστορίας του, πολλοί από εμάς που δουλεύουμε στον Alpha, δεν ξέρουμε τι ξημερώνει την επόμενη ημέρα. Συμβάσεις 3μήνου που κρατάμε την αναπνοή μας αν θα ανανεωθούν, εκπομπές "κομμένες" που περιμένουν το πράσινο φως για την επόμενη χρονιά, εταιρείες παραγωγής έτοιμες να διαλυθούν και οι ιδιοκτήτες του σταθμού να ψάχνουν έξοδο κινδύνου.
Αυτή είναι η καθημερινότητά μας. Και ξαφνικά διαβάζουμε για άστεγους τηλεαστέρες -κυρίως από τον Alter- που κάνουν ουρά ποιός θα πρωτομπεί στον νέο Alpha όταν αυτός δημιουργηθεί! Να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν σε όλους τους τόνους: αν η έλευση των 
τηλεαστέρων συνοδευτεί από ΜΙΑ χαμένη θέση εργασίας ή οριζόντια περικοπή μισθών όσων εργαζόμαστε σήμερα στον Alpha, τότε δυστυχώς ο σταθμός θα μπει σε μεγάλες περιπέτειες! Δεν περισσεύει κανένας από εμάς εδώ στην Κάντζα! Άρα για να ερθει έστω και ένας νέος, πρέπει να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και να δοθούν νέα κονδύλια! Να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι τηλεαστέρες πριν έρθουν προς τα εδώ, ότι θα είναι οι ηθικοί αυτουργοί της κατάρρευσης ακόμη ενός σταθμού! »




Ομάδα εργαζομένων στον Alpha


iefimerida
ΠΡΕΖΑ TV
11-12-2011

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι εργαζόμενοι οποιασδήποτε επιχείρησης θα έπρεπε να είναι αλληλέγγυοι με τους απολυμένους μιας άλλης επιχείρησης, ακριβώς γιατί θα έρθει και η σειρά τους, είτε με μειώσεις προσωπικού είτε με συμβάσεις εθελοντικής δουλείας. Αν αναφέρονται σε μεγαλοδημοσιοκάφρους, εντάξει συμφωνώ, αλλά αν αναφέρονται σε απλούς εργαζόμενους κάνουν λάθος. Το να γλύφεις τον αφέντη δεν παρέχει καμία εγγύηση ότι θα έχεις δουλειά. Ίσα ίσα. Τους υποταγμένους τα αφεντικά τους έχουν γραμμένους. Όταν λοιπόν συμμετέχετε στην κυβερνητική προπαγάνδα, να θυμάστε ότι αύριο θα είστε εσείς στη θέση αυτών που λοιδορείτε σήμερα, και άλλοι σκλάβοι θα κατηγορούν εσάς. Τα μεγάλα αφεντικά κανονίζουν τις ζωές σας ανάλογα με την παραγωγικότητα και την κερδοφορία και όχι με την ηθική. Αν πιστέψουν ότι θα κερδίσουν περισσότερα κλείνοντας σπίτια θα το κάνουν. Η δύναμη των εργαζόμενων είναι στην ενότητα. mitsos175.

Ανώνυμος είπε...

Κακως ανησυχουν στον ΑΛΦΑ.Ειναι εκει ο Λαζοπουλος που ειναι αλληλεγγυος.Θα καθαρισει αυτος.

Ανώνυμος είπε...

κριμα για το ALTER, αλλα και ο alpha καπου διαβασα οτι οι γερμανοι δεν το θελουν αλλο και ψαχνονται να το ξεφορτωθουν, οποτε κατι μου λεει οτι θε εχει την τυχη του alter ο alpha σε λιγους μηνες!! Η αποδειξη ειναι οτι ο alpha δεν εχει τιποτα νεο στην φετινη χρονια (μεχρι και η Μενεγακη ειναι μια αλλαγη ωρας) εχουν ταραχτει στις επαναληψεις!! Και απο την στιγμη που δεν εβαλαν λεφτα, αρα η φημες περι εγκαταλειψης του σταθμου ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ!!!!!!!!! GOOD LUCK ΣΤΟΥς ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ALPHA ( τους βλεπω και αυτους με σποτακια)

Ανώνυμος είπε...

Afiste ta kanalia tou monopoliou k tis lanthasmenis enimeroseis!!!i apantisi tha erthi mazika vazontas oloi 902!gia na servironte ta nea opws exoun!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΝΑΝΕ.... ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΣΤΟ 902!!!

Ανώνυμος είπε...

10.5 provokatoras pou san stoxo exei tin kapilefsi tou laikou panergatikou kinimatos!i plastiga tha giri tin timoria stin kokkini kalpi me KKE 79,5%