Παρασκευή, Δεκεμβρίου 09, 2011

BΑΝΑΥΣΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΙΟΔΙΑ…ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ


Σε δέσμευση μέρους χρημάτων του τραπεζικού λογαριασμού της κ. Κοροβέση προχώρησε η εταιρεία «Νέα Οδός» για οφειλές της καταγγέλλουσας προς την εταιρεία που διαχειρίζεται τα διόδια.
Συγκεκριμένα, η κ. Κοροβέση, μέλος του κινήματος «Δεν πληρώνω», χρωστούσε 530 ευρώ τα οποία έφθασαν τα 11.100 λόγω προσαυξήσεων και τόκων, όπως η ίδια υποστηρίζει.
Πριν από λίγο καιρό, δικαστικός επιμελητής με την συνοδεία αστυνομικών επεχείρησε να της κατασχέσει το αυτοκίνητό της, όμως η μεγάλη παρουσία του κόσμου απέτρεψε το συμβάν.



Η «Νέα Οδός» όμως, προχώρησε στη δέσμευση ποσού από τον κοινό τραπεζικό λογαριασμό που η ίδια διατηρεί με την μητέρα της. Μάλιστα, η κ. Κοροβέση καταγγέλλει πως στον συγκεκριμένο λογαριασμό κατατίθεται η αγροτική σύνταξη της μητέρας της
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1361388
ΠΡΕΖΑ TV
9-12-2011

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μην αφήνετε ούτε ευρώ στην Τραπέζα.

Ανώνυμος είπε...

Μην πληρώνει κανείς διόδια! Θα μας κλάσουν τα αρχίδια αν είμαστε ενωμένοι!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καμία πληρωμή πουθενά. Πάρτε αμέσως ό,τι έχετε στις Τράπεζες. Όταν θα βγούμε για πόλεμο στους δρόμους να ξέρουμε ποιοί είμαστε και ποιούς έχουμε απέναντι. Δεν πρέπει να γλυτώσει κανένας από αυτήν την κυβέρνηση και όσους την στηρίζουν.