Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2011

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΦΡΑΙΜ!!!


ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ;;;
Στη φυλακή θα οδηγηθεί τελικά ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ, καθώς μετά από βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών δόθηκε λύση στη διαφωνία που είχε προκύψει μετά την απολογία του κατηγορουμένου, ανάμεσα στην ανακρίτρια και τον εισαγγελέα.



Υπενθυμίζεται πως η ανακρίτρια Ειρήνης Καλού είχε από την αρχή διατυπώσει την άποψη ότι ο κ. Εφραίμ πρέπει να κριθεί προφυλακιστέος. Αντίθετα, ο εισαγγελέας είχε τη γνώμη πως ο κατηγορούμενος έπρεπε να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους που είναι εγγύηση 20.000 ευρώ, απαγόρευση της εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα.


Τα μέλη του δικαστικού συμβουλίου όμως, αποτιμώντας τα αποδεικτικά στοιχεία της δικογραφίας και τη βαρύτητα των κακουργηματικών πράξεων έδειξαν με το βούλευμα τους το δρόμο για τη φυλακή. Πλέον θα πρέπει να εκδοθεί ένταλμα προσωρινής κράτησης από την ανακρίτρια και να εκτελεστεί με τη σύλληψη και την προσαγωγή του κ. Εφραίμ στη φυλακή.iefimerida.gr
ΠΡΕΖΑ TV
23-12-2011

5 σχόλια:

alexxx είπε...

Φως στον οριζοντα.

Ανώνυμος είπε...

Το θαύμα των Χριστουγέννων !

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλό για να κρατήσει. Θα τη βγάλει καθαρή. Δυστυχώς, για τη Βουλή δεν υπάρχει καν σκάνδαλο. Και όπως ξέρουμε ο παπάς δεν ήταν ο μοναδικός αετονύχης. Μάλλον για τα μάτια του κόσμου είναι. Αν δεν πάει μέσα με τελεσίδικη απόφαση δεν πιστεύω τίποτα. mitsos175.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που φάνηκε ότι δεν υπάρχει σκάνδαλο στο Βατοπέδι είπαν να τον βάλουν στην φυλακή τώρα που μπορούν.Έτσουξε πολύ η υποδοχή στην Ρωσία τα τσιράκια των Εβραίων στην Ελλάδα ,αλλά περαστικά τους.Αργά η γρήγορα δεν θα μπορούν να κρύψουν την αλήθεια.

Ανώνυμος είπε...

ω βεβαια αδελφε 6.39! η αληθεια θα λαμψει σαν το αστρο της Βηθλεεμ και να γινει γνωστο τοις πασι πως οι ανταλλαγη εγινε προς μεγα οφελος του Δημοσιου, ενω τα φραγκα πηγαν σε φιλανθρωπικην off shore, την οποια ειχε ιδρυσει ο Ιωσηφ αυτοπροσωπος!

Στη ΨΕΙΡΟΥ ρε το κλεφτρονι!!!
Στη ΨΕΙΡΟΥ!!!


ΥΓ. και καλα θα κανουν οι θρησκευομενοι να μην τον υποστηριξουν με λαοσυναξεις κτλ - κανονικα θα επρεπε αυτοι πρωτοι απ ολους να ζητησουν την τιμωρια του Εφραιμ που τους εκανε ρεζιλι...