Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2011

ΣΟΒΑΡΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΦΓΑΝΟΥ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΑΠΟ ΜΠΑΤΣΟΥΣ-ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΑΡΤΙΑ…


ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ...ΤΟΝ ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ.ΕΥΓΕ!!!
Βουτιά στο κενό από τον 2ο όροφο εγκαταλελειμμένου εργοστασίου στην περιοχή του Ρίου, όπου έχουν βρει κατάλυμα μετανάστες, έκανε ανήλικος Αφγανός, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη ύστερα από έφοδο αστυνομικών, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Πάτρας «Αγιος Ανδρέας». Το περιστατικό έγινε γνωστό κατόπιν καταγγελίας μελών της Κίνησης Υπεράσπισης Προσφύγων, τα οποία επισκέφθηκαν τον νεαρό στο νοσοκομείο και μίλησαν με τους θεράποντες ιατρούς, που επιβεβαίωσαν τη σοβαρότητα της κατάστασής του.
ΕΘΝΟΣ
ΠΡΕΖΑ TV
23-12-2011

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΡΕΖΑ ΒΡΙΣΚΟΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ? ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ,ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΓΝΩΜΗ.
ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ?
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 40ΧΡΟΝΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΜΑΛΛΟΝ ΗΠΙΟ ΣΕ ΕΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ ΤΩΡΑ.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Preza, έλα μία βόλτα Πάτρα να γουστάρεις εικόνα με αλλοδαπούς να περιφέρονται (έτσι ρε φίλε να έρθεις να φτιαχτείς αφού τους γουστάρεις τόσο) και μετά ξαναπήγαινε σπιτάκι σου να ηρεμήσεις. Στο λέω γιατί εγώ μένω εδώ και η κατάσταση είναι ανυπόφορη... ΟΚ να τους βοηθήσουμε, αλλά πλέον φτάσαμε να μας πηδάνε κιόλας ( οι κακόμοιροι αλλοδαποί ) ΕΛΕΟΣ!!!!

ΥΓ.: Επειδή είμαι σίγουρος ότι θα με πεις φασίστα, όχι δεν είμαι. Είμαι ένας αγανακτισμένος πολίτης που του έχουν σπάσει 4 φορές το αμάξι και που πλέον δε μπορώ να πάω μία βόλτα να περπατήσω στο λιμάνι εξαιτίας τους. ΠΕΡΑΣΤΙΚΆ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΟΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Πρεζακια παντα γραφεις και εκαφραζεις μια ανθελληνικη αποψη.Για ολα φταινε οι κακοι Ελληνες που κακοποιουν τους καλους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ μεταναστες.Γιατι αραγε το κανεις?Προσπαθεις να περασεις μια αποψη και πιστευω οτι αυτο δεν ειναι τυχαιο.....
Να αναφερεις καθημερινα αν θες ΚΑΙ ΟΛΑ τα εγκληματα που κανουν οι αγαπητοι σου ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ μεταναστες.Αν σε ενδιαφερει βεβαια η αντικειμενικοτητα και οχι μονο το ΜΠΑΓΙΟΚΟ (πρεζα).

Ανώνυμος είπε...

preza malakepses telios san tin kivernisi egines

Ανώνυμος είπε...

αριστερούλης είμαι ρε μλκ πρεζα, και ούτε τους μπάτσους συμπαθω, αλλα εσυ δεν παλευέσαι....

αμα ήταν βλάκας και πήδηξε απο την ταράτσα φταίνε οι μπάτσοι;

ποιος τους γαμάει τους ξένους ρε, έχεις/είχες επαφή με ξένους ποτέ;;;

αναλογικά, οι ελληνες ανεργοι ειναι περισσοτεροι απο τους ξενους, να πανε να γαμηθουν ρε, να πανε στις χωρες τους, δεν υπαρχει ψωμι για ολους πλεον, τι να κάνουμε δλδ; να φύγουν οι έλληνες απο την ελλάδα για να μην μας λένε ρατσιστές; να φυγουν οι ξενοι
νιωσε μαλακα πρεζα νιωσε

Ανώνυμος είπε...

ACHTUNG!!!!! ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ. ΠΡΟΣΟΧΗ.

Ανώνυμος είπε...

καρναβαλι πρεζα ολο με μαλακιες ασχολησε,ΒΛΑΚΑ.ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΛΑΚΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ!

Ανώνυμος είπε...

φιλε 10:15 πμ, ουτε εξω απο την Πατρα δεν εχεις περασει - τοσο απλα

προσωπικα αμφιβαλλω αν μπορεις να τη βρεις στο χαρτη

ζωον ε ζωον

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ ΤΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ ΣΟΥ.ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΦΓΑΝΟΣ;ΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ;ΠΟΥ ΤΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΦΤΑΧΝΕΙΣ ΣΕΝΑΡΙΑ.ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΚΙΣΗΚΕ.ΕΜΕΝΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ Κ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙΣ. ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΟΣ ΠΗΓΕΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΧΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.ΑΛΛΑ ΘΥΜΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ....ΑΝΤΕ ΠΛΗΣΟΥ ΒΡΕ ΒΡΟΜΙΑΡΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΠΡΕΖΑ,ΜΑΜΟΘΡΕΥΤΟ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ..ΠΑΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ,ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΙΣΕ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ.
ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ Μ...Ι ΧΤΕΝΙΖΕΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

Το ότι ένας ανήλικος τραυματίστηκε δείχνει πολλά για το κράτος και τη δικαιοσύνη. θα περίμενα από μια οργανωμένη πολιτεία να κυνηγάει και να συλλαμβάνει αυτούς που είναι πιο επικίνδυνοι. Τα καθάρματα πχ που έβγαλαν τα λεφτά του κόσμου στην Ελβετία και που ξεπουλάνε το κράτος. Αν το πρόβλημά μας είναι οι ανήλικοι, οι φτωχοί πρόσφυγες και όσοι πουλάνε CD τότε μπράβο μας! Για όσους λένε για την κατάσταση με τους μετανάστες, θα πω ότι Έλληνες και ξένοι ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό. Άνεργοι περιμένουν σε ατέλειωτες ουρές παρακαλώντας ένα ξεροκόμματο. Αυτοί φταίνε ή οι πολιτικοί; Οι δρόμοι χαλάνε και δεν υπάρχουν χρήματα να φτιαχτούν. Τα νοσοκομεία είναι επικίνδυνα. Οι δημόσιες υπηρεσίες ανύπαρκτες. Τα σκουπίδια δεν μαζεύονται γιατί οι συμβασιούχοι απολύθηκαν και είναι απλήρωτοι. Ευτυχώς ο λαός γνωρίζει και βοηθά ο ένας τον άλλο, όπως μπορεί. Και κάτι άλλο. Τα πιο βαριά εγκλήματα τα έχω ακούσει να τα κάνουν Έλληνες. Θυμίζω το γυμναστή με τα ανήλικα αγόρια, το βιαστή που σκότωσε την κοπέλα κλπ. Για να μην πω τις αμέτρητες καταδικαστικές αποφάσεις για ποινικά εγκλήματα εναντίον φασιστών. Δεν ήμασταν παράδεισος ούτε άγγελοι. Το ότι μας κλέβουν ΔΟΥ και ΔΕΗ δεν μας πειράζει; Καλό λοιπόν είναι να κοιτάξουμε πως θα απαλλαγούμε από τη μαφία των Παπαδήμιων, αν θέλουμε να επιβιώσουμε. mitsos175.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ, ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ, ΑΛΛΑ Ο-Λ-Ο-Ι ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΞΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ, ΤΟΥ ΙΤΑΛΟΥ, ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΥ, ΚΛΠ. ΤΟ ΠΟΥΛΟ, ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ! ΠΟΙΟ ΕΘΝΙΚΙ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΑΥΤΟ;

Ανώνυμος είπε...

Α ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΦΑΛΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ "ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ" ΝΑ ΚΛΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΠΑΤΑΙ ΑΝ ΜΑΧΑΙΡΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Ή ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ. Ή ΛΕΜΕ Ή ΔΕΝ ΛΕΜΕ, ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ "ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ" ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΕΞΩ Κ-Α-Ι ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ! ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΤΥΧΙΑ Ή ΛΕΦΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Κ-Α-Μ-Ι-Α ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ! ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥ (Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ, "ΜΑ ΕΧΟΥΝ ΠΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΕΤΟΥΛΕΣ ΑΦΓΑΝΟΙ") Ή ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΕΡΓΑΤΗ, Η ΟΥΣΙΑ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ Η ΦΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ: "ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ", ΤΕΛΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

HELLO ΠΡΕΖΑΚΙΑ! ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ!!! ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΕΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΑΡΣΤΕΡΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΓΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Ο ΠΡΕΖΑ ΛΕΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΣΚΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ. Ο ΠΡΕΖΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΚΑΤΕΜΑΤΟΣ ΚΑΘΕ ΕΘΝΟΥΣ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΙΑΤΕΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΕΖΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΑΠΟ ΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΓΕΝΙΚΑ , ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ , ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

...ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ....

...Επειδή είμαι σίγουρος ότι θα με πεις φασίστα, όχι δεν είμαι...

...να φύγουν οι έλληνες απο την ελλάδα για να μην μας λένε ρατσιστές; να φυγουν οι ξενοι...


ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΜΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΛΕΤΕ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ"...

ΕΞΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

opoios thelei paidia mporei na toys filoxenei oste na min aftoktonoyn etsi tha epitelesei koinoniko ergo kai tha fygoyn kai arketoi apo tin poli mas poy exei ginei min po kai ego ti.