Πέμπτη, Δεκεμβρίου 22, 2011

ΝΕΚΡΟΣ Ο ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ - ΑΥΤΟΚΤΌΝΗΣΕ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ

ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΤΟΥ
Την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Ρεθύμνου άφησε ο 50χρονος που συνελήφθη χθες το απόγευμα, στο Ρέθυμνο, για ασέλγεια σε ανήλικα κορίτσια (Διαβάστε εδώ).
Ο γυμναστής και προπονητής στίβου, παντρεμένος, πατέρας δύο παιδιών, την ώρα της αστυνομικής έρευνας στο σπίτι του, κατάφερε να ξεφύγει, πήγε στην κουζίνα και με ένα κουζινομάχαιρο αυτοτραυματίστηκε στο λαιμό και το στομάχι.



Αμέσως διεκομίσθη στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, ωστόσο τα τραύματά του αποδείχθηκαν εξαιρετικά σοβαρά με αποτέλεσμα να αφήσει, σήμερα, την τελευταία του πνοή.http://www.cretalive.gr/
ΠΡΕΖΑ TV
22-12-2011

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε αδέλφεια δεν ξερετε αν είναι έτσι τα πράγματα ότι ακούγετε δεν είναι πλήρως διασταυρωμένο. Δεν γνωρίζουμε και τις συνθήκες κάτω απο τις οποίες έγεινε ο αυτο- τραυματισμός.

Ανώνυμος είπε...

Ετσι είναι οι μαλάκες παντού.
Ναι στη Θανατική ποινή στα καθάρματα
και σε πολλούς αλλους εγκληματίες
αλλα το να προτρέχεις και λές οτι κάποιος είναι ένοχος χωρίς δίκη ή έστω ατράνταχτα δημόσιευμένα στοιχεία δείχνει τι μαλάκας και πρόβατο είναι κάποιος.
Ο συγκεκριμένος μπορεί να είναι πραγματι ενοχος αλλα τι ξέρουμε μέχρι τώρα για την περίπτωση?
Το μόνο που ξέρουμε είναι οτι κατηγορήθηκε για παιδεραστία αλλά στοιχεία εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω δει για να κρίνω.

zisimos είπε...

Τι λες ρε φίλε μόνος του ο μαλακας έλεγε ότι με αυτόν τον τρόπο φέρνει κοντά τα παιδιά και γιατί δεν γαμούσε τα παιδιά του τότε να είναι πιο καλά σκατα στον τάφο του