Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2011

ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ ΞΕΒΡΑΣΕ Ο ΕΒΡΟΣ…Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ…


Το πτώμα ενός άνδρα, ηλικίας 25-30 ετών, πιθανόν μη νόμιμου μετανάστη, που εκβράστηκε στο τμήμα της παλαιάς κοίτης του ποταμού Έβρου, περισυνέλεξαν οι αστυνομικοί στην περιοχή του Πέπλου. Από τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, που έκαναν οι αστυνομικές αρχές, προκύπτει πως ο άτυχος άνδρας, στην προσπάθειά του να διασχίσει, κολυμπώντας, τον ποταμό Έβρο, για να περάσει από την Τουρκία στη χώρα μας, παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά, με συνέπεια να πνιγεί.
Πηγή: www.protothema.gr
ΠΡΕΖΑ TV
23-12-2011

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρεζα πες το αντικειμενικουλη,οι Ελληνες φταινε που δεν ειχαν πρθνοησει να υπαρχουν σωσιβια....Μην σιωπας ,μιλα.

Ανώνυμος είπε...

συγνωμη ρε φιλε 8.11, να σε κανω μια ερωτηση...

εσυ, εισαι ανθρωπος?

Ανώνυμος είπε...

10:05 μμ

Γουρούνι ειναι και του εύχομαι πνιγμό σε παγωμένα νερά.

Ανώνυμος είπε...

Ένας άνθρωπος πέθανε. Όταν ζούσε, ήλπιζε (χωρίς βέβαια να ξέρει), ότι θα πήγαινε σε μια χώρα που θα ήταν ελεύθερος και ασφαλής. Ειρωνεία. Διάλεξε μια χώρα όπου οι κάτοικοί της πεινάνε και δυστυχούν κάτω από τα λουστρίνια των τοκογλύφων. Λυπάμαι για τον άνθρωπο αυτό. Και λυπάμαι για όλους τους κατοίκους της χώρας που υποφέρουν. Θα μπορούσε να ήταν στη θέση του ένας Έλληνας, αφού εκεί μας οδηγούν οι πολιτικοί. Και εμείς; Θα κοιτάμε αδιάφορα τα θύματα της νέας παγκόσμιας τάξης; Όλοι οι φτωχοί ανεξαρτήτως εθνικότητας, ηλικίας, φύλου, θρησκείας, υποφέρουν από τα πλούσια καθάρματα που τους εκμεταλλεύονται. Αν δεν αποτινάξουμε το ζυγό, νέοι άνθρωποι, γεμάτοι όνειρα θα πνίγονται και θα σκοτώνονται. Τώρα στις γιορτές μην ξεχνάτε τους ανθρώπους που υποφέρουν. Μερικοί είναι κοντά σας. Φίλοι, γνωστοί, συγγενείς. Βοηθήστε ο ένας τον άλλο όπως μπορεί. mitsos175.

Ανώνυμος είπε...

Αφού φταίνε οι καριόλες οι έλληνες, τι σκατά να λέμε ? Δεν είναι άνθρωποι αυτοί, είναι ρατσιστές! Καλά κάνουν και αυτοκτονούν οι τεμπέληδες οι ελληνάρες, να έρθει κανένας άνθρωπος της προκοπής εδώ...

Ανώνυμος είπε...

enas mellontikos dolofonos,biastis,kleftis ligoteros

Ανώνυμος είπε...

enas mellontikos dolofonos,biastis,kleftis ligoteros

10:51 πμ

Τελικά παντού υπάρχει και ένας μαλάκας. Δόξα τω θεώ δεν ξεμένουμε ποτέ.

Ανώνυμος είπε...

enas mellontikos dolofonos,biastis,kleftis ligoteros