Παρασκευή, Δεκεμβρίου 09, 2011

ΡΩΣΙΑ: ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ...ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥΣ


Να μην συμμετάσχουν στις διαδηλώσεις, που τις τελευταίες μέρες πραγματοποιούνται στη Ρωσία σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το εκλογικό αποτέλεσμα, κάλεσε σήμερα τους Ρώσους πολίτες ο επικεφαλής των υπηρεσιών υγείας της χώρας επικαλούμενος τον κίνδυνο εξάπλωσης του ιού της γρίπης και το τσουχτερό κρύο...


"Συστήνω να μην πάτε στις διαδηλώσεις, στο κάτω-κάτω της γραφής κάνει κρύο και περιμένουμε μια επιδείνωση των μετεωρολογικών συνθηκών", δήλωσε στο Ria Novosti ο Γκενάντι Ονισένκο, και συνέχισε: "Επισημαίνουμε σήμερα ότι υπάρχει μια αύξηση στον αριθμό των ασθενών και ότι οι μαζικές συγκεντρώσεις στους δρόμους ευνοούν την ταχεία μετάδοση των ιών και των αναπνευστικών λοιμώξεων με όλα τα επακόλουθα που έχουν".


Συμβουλές προς τους Ρώσους πολίτες έδωσε σήμερα και ο αρχίατρος στο ρωσικό υπουργείο Υγείας, χωρίς ωστόσο να φτάσει στο σημείο να τους πει να μην κατέβουν στους δρόμους.


"Αν κάποιος αποφασίσει να πάει σε μια διαδήλωση θα πρέπει να ντυθεί κατάλληλα, βάσει του καιρού, να βάλει ζεστά παπούτσια, ζεστές κάλτσες. Συνετό είναι επίσης να φορέσει ένα μάλλινο πουλόβερ και υποχρεωτικά σκούφο στο κεφάλι", δήλωσε ο Ρώσος αξιωματούχος.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
ΠΡΕΖΑ TV
9-12-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: