Τρίτη, Δεκεμβρίου 20, 2011

ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ – ΦΤΙΑΞΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΤΕ


Τις εισηγήσεις των Γενικών Επιτελείων για το ζήτημα της αύξησης της στρατιωτικής θητείας αναμένει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, όπως ξεκαθαρίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες,  στην κεκλεισμένων των θυρών, συνεδρίαση των μελών της επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.



Τη σύσκεψη απασχόλησε επίσης το μισθολόγιο και το συνταξιοδοτικό των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων. Τα μέλη της επιτροπής, πλην των εκπροσώπων του ΚΚΕ, θεωρούν ότι έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για την εξεύρεση λύσης στο θέμα των ναυπηγείων. Όσον αφορά το μισθολόγιο και το συνταξιοδοτικό, οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι το υπουργείο Εθνικής Άμυνας αναμένει τις προτάσεις του υπουργείου Οικονομικών για να τοποθετηθεί σχετικά.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΠΡΕΖΑ TV
20-12-2011

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ!!!
Νεο σκανδαλο αποκαλυψε το Εθνος ΓΙΑ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΟΥ ΔΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΚΛΕΒΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!Οι πρωτες απολυσεις δημοσιων υπαλληλων εγιναν σε αυτο το αρρωστημενο περιβαλλον δωσιλογων και κλεφτων και κομματοσκυλων.
Ο κύριος Καλημέρης είναι διπλοθεσίτης και η γυναίκα του εργάζεται σε εταιρεία ανάδοχο του κτηματολογίου .αυτος σιγουρα δε φοβατε την εφεδρεια...
Ένα ισχυρό πρόσωπο-κλειδί στο πρόγραμμα κτηματογράφησης που εκ του αποτελέσματος οδήγησε στην τωρινή του κατάντια το μεγαλοπήβολο σχέδιο κτηματογράφησης της χώρας μας...
Ο κύριος αυτός χρόνια τώρα ξέροντας να τα έχει καλά με τους γόνους υπουργών και τα βύσματα που εργάζονται εκεί και ταυτόχρονα να "τρέχει" όσους δεν έχουν κομματικές διασυνδέσεις παρουσιαζόνταν σαν ο...
στυλοβάτης της κρατικής αυτής υπηρεσίας. Μιάς υπηρεσίας όμως που εδώ που τα λέμε έχει αποτύχει παταγωδώς (βλέπε τα άπειρα σκάνδαλα που τη ταλανίζουν) .Για την ιστορια τις απολυσεις που εισηγηθηκε το κοπροσκυλο ο Καλημερης υπεγραψε η Μπιρμπιλη και το λαμογιο ο προεδρος Αρβανιτης (καθηγητης τοπογραφιας πολλα δε μαζευονται με καθηγητες τωρα τελευταια???)
Eπίσης πανικος εχει πιασει τους ρουφιανους υπαλληλους του κτηματολογιο (που πουλησαν τους απολυμενους συναδερφους τους καθως δεν απεργησαν καν για να τους βοηθησουν οταν μπορουσαν),καθως ακουγεται οτι αυτη η δεκο παει για πωληση σε ιδιωτες!Ουστ ρουφιανοπαιδα!