Δευτέρα, Δεκεμβρίου 19, 2011

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΝΟΙΓΕΙ «ΜΕΓΑΛΗ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ» ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΔΗΛΩΣΕ Ο Π.ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ – ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΟΧΗ – Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ


Την Τετάρτη, κατά την συνεδρίαση του διευρυμένου Πολιτικού Συμβουλίου, με τη συμμετοχή των υπουργών, σηματοδοτείται ουσιαστικά η έναρξη των διαδικασιών στο ΠΑΣΟΚ, όπως άφησε να εννοηθεί και ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Πάνος Μπεγλίτης. 
Μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο Π.Μπεγλίτης επισήμανε ότι την Τετάρτη θα ξεκινήσει «μεγάλη εσωκομματική, δημοκρατική συζήτηση». 



Τόνισε, δε, ότι οι διαδικασίες θα προχωρήσουν συντεταγμένα και προσεκτικά, με την ενότητα του ΠΑΣΟΚ να παίζει πρωτεύοντα ρόλο και όχι οι προσωπικές ατζέντες.


Ειδικότερα, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ επισήμανε ότι οι διαδικασίες θα πρέπει να προχωρήσουν με σεβασμό απέναντι στην κοινωνία, την ιστορική διαδρομή του ΠΑΣΟΚ και στις δημοκρατικές πρακτικές που θεσμοθετήθηκαν, όπως η εκλογή από τη βάση, κάτι που χαρακτήρισε «αυτονόητο και δεδομένο». 


Σχετικά με την κυβέρνηση Παπαδήμου, ο κ. Μπεγλίτης δήλωσε πως μάχεται σε μια δύσκολη συγκυρία και πως το ΠΑΣΟΚ θέτει ψηλά στην ατζέντα τη στήριξή της. Η δύσκολη αυτή συγκυρία δεν επιτρέπει να μπούμε σε εσωστρέφεια εν όψει των επόμενων εκλογών, ανέφερε. 


Ειδικότερα για το ζήτημα του πολιτικού βίου της κυβέρνησης Παπαδήμου, ο κ. Μπεγλίτης δήλωσε πως η 19η Φεβρουαρίου είναι μια ενδεικτική ημερομηνία.
Newsroom ΔΟΛ
ΠΡΕΖΑ TV
19-12-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: