Πέμπτη, Δεκεμβρίου 01, 2011

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ ON AIR ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ!!!...--ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ... --



ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΚΟΙΝΑ ΤΩΝ ΠΡΩΙΝΩΝ...ΕΥΓΕ...
ΠΡΕΖΑ TV
1-12-2011

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

KYRIE FERENTINO EISAI TOYLAXISTON GELOIOS GIA NA MH PW KATI XEIROTERO, OYST RAGIA

NewNeuromancer είπε...

Ο Φερεντίνος φοβάται, τρέμει τους «τηλεκριτικούς» των εκδοτικών συμφερόντων που είναι έτοιμοι να «πιστολιάσουν» οποιοδήποτε παρουσιαστή επιχειρήσει να σιγοντάρει την αγανάκτηση των πολιτών. Όσοι θέλουν μπορούν να ψάξουν για τις κριτικές που άκουσε ο Παπαδάκης για το σύνθημα που είχε (και τώρα πια δεν έχει): «Φέρτε πίσω τα κλεμμένα!».

Οι εκδώτες μέσω των "τηλεκριτικών", η μονοπωλιακή AGB και οι διαφημιστές συνυφαίνουν το Τραστ της αποβλάκωσης των πολιτών, που τους θέλουν ήσυχους - ηλίθιους καταναλωτές.

Όμως η αγανάκτηση είναι εδώ και θα φύγει μαζί με τις αιτίες που την δημιούργησαν, αργά ή γρήγορα, ειρηνικά ή όχι…

Τα κολπάκια των ΜΜΕ δεν πείθουν και δεν επηρεάζουν κανέναν. Τα ΜΜΕ είναι απέναντι από την κοινωνία, δεν την εκφράζουν πλέον. Εχρθεύονται την κοινωνία και η κοινωνία τα εχθρεύεται επίσης, κάθε μέρα και περισσότερο.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός είσαι Φερεντίνο λοιπόν που ερχόσουν και Ψυρή για ποτό. Ξανα κατέβα να σε δούμε και θα τύχεις ανάλογης υποδοχής. Διπλωμάτη γλύφτη

Ανώνυμος είπε...

Και ναι η μόνη λύση είναι πιστόλιασμα..Κυριολεκτικό. Εκεί πάει η κατάσταση και αυτή είναι η μόνη λύση

Ανώνυμος είπε...

Μονοι σκαβουν το λακο τους τελικα!!!!!γεια σου φερεντινα! !!κατι ψεκαζουν στην εποχη μας ολα πανε τρελα κ ολοι αλλαζουν!!!

Ανώνυμος είπε...

ξεφτιλες ξεπουλημενοι

Ανώνυμος είπε...

Πάνε χρόνια που την έχω κόψει μαχαίρι την τηλεόραση.Επίσης ποτέ δεν την έβαλα στο δωμάτιο μου και ποτέ δε θα τη βάλω. Όποιος ακόμα βλέπει και πείθεται από αυτή, καλή του τύχη.

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΟΣ Ο ΜΑΡΤΑΚΗΣ ...Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ Ο ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΛΕΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Πως θα εφτιαχνε το φτωχοσπιτακι του στα βορεια προαστεια αν δεν εγλειφε κωλους ????

Ανώνυμος είπε...

ενω ο κανακης ειναι τσακαλος το παιζει λαικιστης υπερμαχος δικαιωματων αναρχοαυτονομος προοδευτικος κι εχει του κοσμου τα λεφτα πατωντας τους υπαλληλους του!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΦΕΡΕΝΤΙΝΕ ΣΕ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟ ΑΤΟΜΟ!ΟΥΣΤ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ,ΦΑΕ ΤΟΝ ΠΑΧΥΛΟ ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΒΠ.ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΣΑΣ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΙ!!..

Ανώνυμος είπε...

kalo