Σάββατο, Δεκεμβρίου 03, 2011

SOS ΑΠΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ…ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ!!!


Ο σαλί, μετανάστης κουρδικής καταγωγής, ο οποίος έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας (βλ. http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1326843,  http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1328518) είναι και ο βασικός μάρτυρας στην υπόθεση της δολοφονίας του Αριβάν απο λιμενόμπατσους στην Ηγουμενίτσα.
Στις 16-12-2011 έχει καλεστεί από τον ανακριτή ιωαννίνων να δώσει κατάθεση για την υπόθεση.  Από χτες το βράδυ κρατείται στο Α.Τ. Πύργου στην κρήτη. Μπάτσοι πήγαν στο χώρο όπου διέμενε στην Κρήτη(μετά από καταγγελία της γειτονιάς για μικροφασαρία) και αφού τον έψαξαν βρήκαν πάνω του την κλήση από τον ανακριτή στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα οτι η υπόθεση αφορά την αστυνομία. Αμέσως τον προσήγαγαν, τον χτυπήσαν άσχημα, τον μετέφεραν στον εισαγγελέα ο οποίος απεφάνθη: διοικητική απέλαση. Η πράξη των μπάτσων είναι καθαρά εκδικητική.



Έχει κινητοποιηθεί κόσμος από κρήτη-περιμενουμε νεότερα.


Εντωμεταξύ κανείς δεν γνωρίζει αν τελικά η υπατη αρμοστεία  έκανε τελικά όσα έλεγε τότε για το σαλί και τα χαρτιά του.
ΠΗΓΗ: http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1359400
ΠΡΕΖΑ TV
3-12-2011

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

NA VRETHEI O DRASTISk ME TIN VIA STIN FILAKI O PALIOPOUSTAS K ENAN ARAPI KATHE MERA STO KELI TOU! !!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αναμενουμε νεα!!!να συλαβουν αμεσα τα ζωα!!!!!!!!!!!τιμωρια τωρα!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

kai eimaste sto nato tous petame bombes klp kai de dexomaste k tous pligentes. 3:15 tetoia pragmata de kaliptontai ... sou efxomai h mana sou na se dei akinito, pagwmeno kai na tin koitas san agelada

Ανώνυμος είπε...

Τι απέλαση ρε, καθαρίστε τον βρωμολαθραίο!

Ανώνυμος είπε...

5:26 πμ καλα μιλαμε εισαι ασχετος το νατο ρε υποστηριζει τους κουρδους στο ιρακ..η τουρκια ειναι αυτη που τους πετα βομβες..

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΟΝ 6.32. ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ-ΜΕΣΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ

Ανώνυμος είπε...

5.26 ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΝΕΚΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΣΑ ΜΑΛΑΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Kirie 5.26 kala les gia to nato alla edw pou kolaei???k 2katadikazoume to eglima apo opu k an proerxetai!!!oso gia tis apiles gnwste provokatora enantia se kathe laiko agwna i timoria sou tha erthei stin kalpi!!!!ekei na deis poso pagoma tha fas

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΨΑΝΕΙΣ???ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.ΘΕΛΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

Ανώνυμος είπε...

Ο Σαλί θα πρέπει να μείνει να καταθέσει για την υπόθεση, όπως γίνεται σε όλα τα πολιτισμένα κράτη. Οι μάρτυρες δεν απελαύνονται, ειδάλλως προκύπτουν σοβαρά ερωτήματα και το κύρος της ίδιας της χώρας αλλά και της δικαιοσύνης πλήττεται. Επίσης γιατί να μην απελάσουμε τον Ραιχενμπαχ, τους πολιτικούς, τους τροϊκανούς τοκογλύφους, που αποδεδειγμένα έβλαψαν και βλάπτουν την κοινωνία μας και να απελάσουμε ένα φτωχό άνθρωπο που δεν έκανε τίποτα; Τόσο πολύ φοβόνται τους τούρκους στρατηγούς οι ελληναράδες που διώχνουν τους Κούρδους; Ο ανθρωπισμός, η φιλοξενία, η λογική, θεμέλια του πολιτισμού, ορίζουν να βοηθούμε τους συνανθρώπους μας. Όποιος λοιπόν μπορεί ας βοηθήσει όχι μόνο το Σαλί αλλά οποιονδήποτε έχει ανάγκη. Σε δύσκολους καιρούς ξεχωρίζουν οι άνθρωποι από τα ανθρωποειδή. mitsos175.