Παρασκευή, Δεκεμβρίου 09, 2011

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ-ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ STAR CHANNEL


Έπρεπε να περάσει ο καιρός των παχιών αγελάδων και της τεχνητής εφορίας που επικρατούσε εδώ στην Ελλάδα για να φανεί το πραγματικό στυγνό πρόσωπο της φιλάνθρωπου οικογένειας Βαρδινογιάννη και να αποκαλυφθεί το πραγματικό σκληρό πρόσωπο που δείχνει στους εργαζομένους του ομίλου.
Η αποκάλυψη άρχισε πριν από 18 και πλέον μήνες και συγκεκριμένα στα τέλη του Ιουνίου του 2010 όταν άρχισαν οι ομαδικές και κρυφές απολύσεις στον όμιλο και συγκεκριμένα στον τηλεοπτικό σταθμό Star Channel.



Τότε απολύθηκαν πολλοί τεχνικοί από τα κέντρα εκπομπής όπως Υμηττός Πάρνηθα Χορτιάτης και όπου αλλού απασχολούσε κόσμο για φύλαξη και συντήρηση των σημείων που έκανε εκπομπή το σήμα του.


Έως και την τελευταία στιγμή πριν την απόλυση οι προϊστάμενοι των τμημάτων εκπομπής (rf) έκαναν την πάπια και κορόιδευαν τον κόσμο ότι δήθεν και καλά έκαναν τα πάντα για να γλυτώσουν τις θέσεις εργασίας αλλά προ πάντων την αξιοπρέπεια πιστών εργαζομένων που δεν έφταιγαν σε τίποτα και εργάζονταν εν αγνοία τους ακόμα και σήμερα σε άκρως επικίνδυνες έως θανατηφόρες συνθήκες και χώρους εργασίας με άγνωστες ακόμα επιπτώσεις στην υγεία τους.


Σχεδιάζοντας μήνες πριν την πρώτη απόλυση όπως έδειξαν τα στοιχεία με την συμμετοχή πουλημένων συναδέλφων και μη προετοιμάζοντας ψυχολογικά τους εργαζόμενους προχώρησαν στην απόλυση τους σε αρχόμενους δύσκολους και καταστροφικούς καιρούς ενώ ταυτόχρονα προσλάμβαναν παρουσιαστές γνωστούς για την ανοησία και την κατά πολλές φορές προσέλκυση προστίμων για απαράδεκτες για την κοινή νοημοσύνη εκπομπών τσαρλατανισμου και εξευτελισμού κάθε ατομικής αξιοπρεπείας όσων άτυχων έπεφταν στα αδηφάγα νύχια τους για μια και μόνη μονάδα τηλεθέασης και εξαργύρωσης στον τζόγο του ανήθικου χρήματος.


Χωρίς πραγματικό λόγο και για να έχει περισσότερα κέρδη ο όμιλος και να μπορεί η οικογένεια να δείχνει ένα φιλάνθρωπο πλαστό πρόσωπο στην κοινωνία και να έχει μια καλή κοινωνική εταιρική εύθηνη έστειλε στον καιάδα της ανεργίας της ανέχειας και της κατεστράφης δεκάδες οικογένειες.


Κρατώντας ακόμα και σήμερα κρυφές τις μελέτες επικινδυνότητας των χώρων εκπομπής και εργασίας όπου σε αρκετούς είναι σαν να δουλεύει κάποιος μέσα σε φούρνο μικροκυμάτων.


Η κορύφωση ήταν τα Χριστούγεννα του 2010 όταν έκλεισε όλο το τμήμα της εκπομπής και ανατέθηκε η λειτουργία του στην γνωστή ψηφιακή πλατφόρμα Digea όπου αποσπαστήκαν κάποιοι λίγοι συνάδελφοι απλά για να καλύψουν με απαράδεκτες συνθήκες εργασίας με τις γνώσεις τους την κάλυψη λειτουργίας από πλευράς συντήρησης των κέντρων εκπομπής έως να γίνει η οριστική διακοπή του αναλογικού σήματος και να πεταχτούν και αυτοί οι λίγοι σαν στημένη λεμονόκουπα στον δρόμο.


Σε άλλους έγιναν εκβιαστικές προτάσεις για απασχόληση σε άλλα δήθεν πόστα εργασίας με απώτερο σκοπό να τους υποκλαπεί η υπογραφή και μετά η απόλυση τους χωρίς αποζημίωση που δικαιούται δεκάδων χιλιάδων ευρώ.


Ακόμα και σήμερα έγιναν απολύσεις ατόμων και καλών και γνωστών συναδέλφων που δεν υπέκυψαν στις εκβιαστικές τακτικές του φιλάνθρωπου καναλιού και έχασαν την εργασία τους!


Μόνο ένα είναι το όπλο που μπορεί ένας αδικημένος και άνεργος να κάνει τώρα! Να ζητήσει από όλους όσους έχουν το τηλεκοντρόλ στο χέρι να στείλουν στα τάρταρα της τηλεθέασης ένα αχάριστο κανάλι που το μόνο που κοιτά είναι τα στεγνά νούμερα τηλεθέασης των σκουπιδοεκπομπων του και να του δώσουν να καταλάβει ότι η εξουσία είναι στον θεατή και όχι στο κανάλι! 


Συμμεριζόμαστε και συμπάσχουμε με τους συναδέλφους του Alter και τον αγώνα που κάνουν για να πληρωθούν τα νόμιμα και να μπορέσουν να ζήσουν τις οικογένειες τους με αξιοπρεπή τρόπο σε μια κατεστραμμένη οικονομικά κοινωνία και σε ένα εξαιρετικά εχθρικό εργασιακό κόσμο που μας οδήγησαν κάποιοι κύριοι σαν την οικογένεια Βαρδινογιάννη και ομοίους τους που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το κέρδος και η αποθήκευση χρημάτων που έχουν βγει με το αίμα και τον ιδρώτα αυτών που τώρα πέταξαν στον δρόμο! 
-
http://www.periodiko.net/2011/12/blog-post_6346.html
ΠΡΕΖΑ TV
8-12-2011

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Laiki orgi enantia stous kefaleokrates tis ploutokratias kapilevoun tous ergazomenous me apoliseis!!!!!to KKE simparistekete stous apolimenous ergazomenous me agona k vrontofonazoume mazika!!!!kamia apolisi se kanenan ergazomeno!!!!ntropoi se osous apolioun se tetia epoxi!!i timoria tha giri tin plastiga me isxiro komounistiko sifouna opws alloste edikse k i sigentrosi me panw apo 1,5000.000 kontaria tou pame stin omonia!!!!dld KKE 79,5%!!!ftani i laiki orgi tis kalpis

Ανώνυμος είπε...

ουαου μενω αναυδη,οι τρισμεγιστοι,υπερφιλανθρωποι αποδειχθηκαν απανθρωποι;Ρε δε γαμιωμαστε λεω εγω;Κριμα μονο για τους ανθρωπους που εχασαν τη δουλεια τους.