Πέμπτη, Ιανουαρίου 12, 2012

ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ 6 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΡΑ ΔΙΑΣΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΈΒΡΟ – ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ


Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική επιχείρηση έρευνας και διάσωσης μη νόμιμων μεταναστών, οι οποίοι στην προσπάθειά τους να εισέλθουν στη χώρα μας διασχίζοντας τον Έβρο με πλαστικές βάρκες, παρασύρθηκαν από τα νερά του ποταμού. Από τις μέχρι στιγμής έρευνες, έχουν ανευρεθεί και διασωθεί έξι  αλλοδαποί, ενώ αναζητούνται άλλοι έξι , οι οποίοι παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά του ποταμού.
 Η Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας, ενημερώθηκε ότι ακούγονται φωνές επίκλησης βοήθειας στην ελληνική πλευρά του ποταμού Έβρου.



Αμέσως, οργανώθηκε επιχείρηση έρευνας και διάσωσης, με τη συμμετοχή του Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας και αστυνομικών της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης. Κατά την επιχείρηση εντοπίστηκαν σε διαφορετικά σημεία του ποταμού και διασώθηκαν συνολικά έξι μετανάστες.


Δύο  από τους διασωθέντες είναι υπήκοοι Αφγανιστάν, οι οποίοι, μαζί με άλλους έξι  ομοεθνείς τους, επιχείρησαν να διασχίσουν τον Έβρο με πλαστική βάρκα, η οποία όμως ανετράπη στο μέσο του ποταμού, με αποτέλεσμα όλοι οι επιβαίνοντες να παρασυρθούν από τα νερά.


Οι άλλοι τέσσερις  διασωθέντες είναι υπήκοοι Μπαγκλαντές, οι οποίοι, μαζί με άλλους δύο  ομοεθνείς τους, που κατάφεραν να φθάσουν στην ελληνική όχθη, επιχείρησαν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο να διασχίσουν τον ποταμό Έβρο, χωρίς όμως αποτέλεσμα καθώς και η δική τους βάρκα ανετράπη.
ΠΡΕΖΑ TV
12-1-2012

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπλούμ......

Ανώνυμος είπε...

γρηγορα ξεπλενια πορεια να σταματησουν να κατεβαινουν νερα απτο ποταμι στον εβρο!!!!και μετα πορεια καπακι για λευτερια σοσους ειναι στα κελια να τα κουσει και ο εφρεμ!!α και κατι αλλη παιδαραστες εμποροι ναρκωτικων δολοφονοι και ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕς ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ 20ΧΡΟΝΑ ΜΠΑΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΑΦΓΑΝΑΚΙΑ ΜΕ ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ!!!ΑΝΤΕ ΖΩΑ!

Ανώνυμος είπε...

prince που εισαι μωρη μη κρυβεσαι μεσα στους ανωνυμους!!!!μη παιζεις κρυφτουλη μωρη!!!ελα ξαναπαρουσιασου και γω δε θα σε ξαναβρισω!!!!!!!απλυτε μου εσυ δε πειραζει!!!!!χαχαχαχαχα νουμερο

Ανώνυμος είπε...

μιμος που σαι μωρη απλυτη λαθρολαγνα να πεις βρωμαααααααααααααα!!να κανεις τον περιγελο των εξαρχιων!!!ελα πες σε καρπαζονουν τα συντροφια η οι μπατσοι περισσοτερο!!το αλλο το μουλικο το αλβαναεκακι??πουχει παθηση με τα χυσια τοσο που το χυνουν αυτο και τη μαμα του οι λαθρο???

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω οι συνάνθρωποι μας να είναι ζωντανοί. Λυπάμαι πραγματικά, που κάποιοι διασκεδάζουν με αυτή την κατάσταση. Φαίνεται το επίπεδο και ο πολιτισμός τους. Δεν είναι καλό να χαίρεται κάποιος με τον πόνο του άλλου. Για να μην χαίρονται και οι άλλοι με τα δικά μας παθήματα ατομικά ή σαν λαός. mitsos175.

Ανώνυμος είπε...

mitsos σταμάτα, θα κλάψω, μην κάνεις χειρότερο τον πόνο μου

Ανώνυμος είπε...

ξεφτιλισμενοι, που χαιρονται με τον χαμο 6 ανθρωπων και εχουν και το θρασος να θεωρουνται και "Ελληνες"!

απο πού κι ως πού μωρη ξεπαρθενιασμενη 2.48-2.56 εισαι "Ελληνας"?

μας ρωτησες ρε μπασταρδι αν θελουμε ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ σαν ΕΣΕΝΑ στη χωρα ΜΑΣ?

'λαθρο" εισαι ΕΣΥ, παρτο χαμπαρι, οχι μονο στην χωρα ΜΑΣ αλλα και στην ανθρωποτητα γενικοτερα

και μαθε πως τα σκατα ενος αφγανου προσφυγα εχουν πολυ μεγαλυτερη αξια απο τη δικη αχρηστη ζωη, μπηκες? και οταν ψοφησεις παλιοπουστη, θα κανουμε παρτυ, δεν θα λειψεις σε κανεναν αληθινο Ελληνα, ουτε στον πλανητη γενικοτερα

τον μπούλαρο τωρα, που θα πεις και "Μπλούμ......" τραβα στην Αφρικη να γαμηθεις με καμια μαϊμου, που ανηκετε και στο ιδιο ειδος, ηλιθιε

Ανώνυμος είπε...

Ποιες αντιμεταναστευτικές πολιτικές ρε τρόμπα;Ποτάμι είναι με φουσκωμένα νερά που είναι το περίεργο ρε προβοκάτορα;

ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΑΝΑΔΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ είπε...

@ 2:48, 2:56 μμ, 3:03 μμ & 3:00 μμ:

ΡΕ ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΠΟΥΤΑΝΑΡΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΓΑΜΟΥΣΑΝΕ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΟΝΗΣΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΝΟΙΞΑΝ ΛΕΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΣ; ΠΟΣΟ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΖΙΤΑ; ΑΛΛΑ ΓΥΦΤΙΑ ΛΕΕΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΚΩΛΑΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΡΑΦΛΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΞΕΙ ΙΔΡΩΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΤΣΟΥΡΕΣ ΣΤΕΓΝΟ ΜΟΥΝΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΟΥΒΑΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΟΥΦΑ. ΡΕ ΣΚΑΤΟΜΟΥΝΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ; ΡΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΛΙΟΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΜΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΙΟ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΠΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ;

Α, ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΑ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ ΛΕΕΙ;

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΝ, ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΙΔΕΡΑ ΤΗΝ ΚΟΤΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ Ε; ΣΕ ΚΑΝΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΜΟΝΟ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑΚΙ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΣΚΑΤΟΜΟΥΝΑ.

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Ε; ΠΟΝΑΕΙ Η ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΚΩΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ, ΑΛΗΘΕΙΑ;

ΑΝΤΕ ΜΟΥΝΑΚΙΑ, ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ, ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Ε; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ!

ΧΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ (Π)ΕΝΘΟΥΣ. ΤΟΥΡΚΙΑ, ΣΚΟΠΙΑ, ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΤΗΝ (ΑΓ)ΕΛΛΑΣ, ΚΩΛΟ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΧΑΧΑΧΑ... ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ!

Ανώνυμος είπε...

σωστος 7.26. μαζι σου

Andreas είπε...

ρε μαλακοπρεζα, τι σχέση έχει η πολιτική με την μαλακία που δέρνει τον καθένα και προσπαθεί να περάσει ένα φουσκωμένο ποτάμι. Αντι να πείς για τους μπάτσους που συνεχεια τους σώζουν (αλλά που να το παραδεχθεί η κεφάλα σου) κάθεσαι και γράφεις την μια μαλακία μετά την άλλη. Ρε δε μεταναστεύεις να ησυχασουμε και εμείς και εσύ???

Ανώνυμος είπε...

726 δε πειραζει χυσαντρα μου!!!το ψυχολογικο σοκ να βλεπεις τη μαμα σου να την χυνουν λαθρο σου στοιχισε!!γαμω την αεκ και την φλωριτζιναλ την αλβανια και την κοκκινομαυρη μουνοπετσετα!!