Κυριακή, Ιανουαρίου 22, 2012

«ΝΑΙ» ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΈΝΩΣΗ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΟΙ ΚΡΟΑΤΕΣ…ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ;;ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ;;;


Το 28ο κράτος-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναμένεται να καταστεί η Κροατία μετά το «ναι» των πολιτών της στο δημοψήφισμα που διεξήχθη την Κυριακή για την ένταξη της χώρας -της δεύτερης πρώην γιουγκοσλαβικής δημοκρατίας μετά τη Σλοβενία- στους κόλπους της ευρωπαϊκής «οικογένειας». 



Με καταμετρημένο το 25% των ψήφων από τα 6.750 εκλογικά κέντρα της Κροατίας το ποσοστό του «ναι» κυμαίνεται στο 67,11%, βάσει ανακοίνωση της εκλογικής επιτροπής της χώρας.


Η ιστορική συνθήκη προσχώρησης που υπεγράφη στη Σύνοδο Κορυφής του Δεκεμβρίου μένει πλέον να επικυρωθεί και από τα 27 κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ώστε να ενταχθεί η Κροατία στην ΕΕ την 1η Ιουλίου του 2013.


Η συνθήκη προσχώρησης της Κροατίας στην ΕΕ ήταν αποτέλεσμα διαπραγματεύσεων που διήρκεσαν πέντε χρόνια και οκτώ μήνες, από το Νοέμβριο του 2005 έως τις 30 Ιουνίου του 2011.
Newsroom ΔΟΛ
ΠΡΕΖΑ TV
22-1-2012

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ρε Πρέζα σκάσε να λες όλο τον κόσμο μαλάκα και να χριστοπαναγίζεις, έλεος. Τι ακριβώς πετυχαίνεις με αυτό το μαλακισμένο σχολιασμό σε όλα? Κάνε μια ανάλυση για το λόγο που είναι μαλάκες οι Κροάτες με τις κοινωνικοπολιτικές σου γνώσεις. Η μήπως δε ξέρεις να σκέφτεσαι ψύχραιμα και με μια χριστοπαναγία τα ισιώνεις όλα?