Τετάρτη, Ιανουαρίου 11, 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΔΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΆΜΥΝΑΣ ΕΧΟΥΝΤ ΜΠΑΡΑΚ…ΜΠΡΑΒΟ ΡΕΕΕΕ…ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΘΕΟ ΣΑΣ


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΙΣΧΟΥΣ
Οι ελληνοϊσραηλινές σχέσεις βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνομιλίας που είχαν την Τετάρτη ο υπουργός Εξωτερικών, Σταύρος Δήμας, με τον αντιπρόεδρο και υπουργό Άμυνας του Ισραήλ Εχούντ Μπάρακ, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Ελλάδα. 
Στη συνάντηση, διάρκειας 40 λεπτών, συζητήθηκαν ακόμη η οικονομική κρίση στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, όπως και οι δυνατότητες συνεργασίας των δύο χωρών στο ενεργειακό.



Στην ατζέντα της συνάντησης βρέθηκαν τέλος οι εξελίξεις στην Μέση Ανατολή και την βόρεια Αφρική αλλά και η Αραβική Άνοιξη. 


Ο Ισραηλινός υπουργός εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τη συνεισφορά της Ελλάδας στην κατάσβεση των πυρκαγιών στο Ισραήλ την περασμένη χρονιά. 


* Συνάντηση με το προεδρείο του Ελληνοτουρκικού Φόρουμ θα έχει το μεσημέρι της Πέμπτης ο υπουργός Εξωτερικών Σταύρος Δήμας. Σκοπός του Φόρουμ είναι η ανάπτυξη και η συζήτηση σημαντικών θεμάτων που αφορούν στις διμερείς σχέσεις Ελλάδος – Τουρκίας.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΠΡΕΖΑ TV
11-1-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: