Δευτέρα, Ιανουαρίου 30, 2012

ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΣΟΚ ΤΟΥ ΑΝ. ΚΑΝΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ


ΠΡΕΖΑ TV--SORRY ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ...--
Νέο υλικό από τη σχηματισθείσα δικογραφία αποδεικνύει ότι η περιβόητη Camorra του Βορρά είχε απλώσει τα «δίχτυα» της παντού. Από τους διαλόγους που κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ,  αποδεικνύεται οτι ο κύριος Ράδιο Αρβύλα είχε απευθείας επαφή με τα ηγετικά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης.
Άπαντες οι εμπλεκόμενοι εμφανίζονται να γνωρίζουν το ποιόν των συνομιλητών τους. Ξέρουν πολύ καλά με ποιους συναναστρέφονται και από ποιους ζητούν «χάρες» και… διευκολύνσεις. Ο ρόλος που μπορεί να τους αποδοθεί δεν είναι εκείνος του «θύματος» αλλά του «πελάτη».
Χαρακτηριστική είναι η συνομιλία του Αντώνη Κανάκη με τον "μπράβο"
που δημοσιεύει το zougla.gr
Από τη σχηματισθείσα δικογραφία προκύπτει ότι ο παρουσιαστής του «Αρβύλα» και εκ των ιδιοκτητών του νυχτερινού μαγαζιού «Angels» στην Χαλκιδική είχε απευθείας παρτίδες με τον Κωνσταντίνο Μελέτη ο οποίος μαζί με τα δυο αδέρφια του «διηύθυνε» την τέταρτη υποομάδα της εγκληματικής οργάνωσης. Ο ακριβής ρόλος του Μελέτη –κατά την αστυνομία- ήταν να παρέχει προστασία σε μαγαζιά της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής. Για την επιχείρηση του Αντώνη Κανάκη είχε «διαθέσει» ένα από τα πρωτοπαλίκαρά του, τον Θωμά Ψωμά ο οποίος είχε τα υποκοριστικά «Μάκης» και «Σαμψών».

Οι συνομιλίες των δυο ανδρών είναι συχνές. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει, όμως, εκείνη που πραγματοποιήθηκε με αφορμή ένα βίαιο περιστατικό που σημειώθηκε στο «Angels». Πρωταγωνιστής ο «μπράβος» του Μελέτη και θύμα μερικοί θαμώνες. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας ο Αντώνης Κανάκης ζητεί από τον κατηγορούμενο οι άνδρες του να είναι πιο «ψύχραιμοι» καθώς όπως λέει τα θύματα πήγαν και κατέθεσαν μήνυση εναντίον του. Μάλιστα εμφανίζεται ιδιαίτερα θορυβημένος μήπως πάρει έκταση το θέμα.

Μελέτης: «… Ο Μάκης, το παιδί, δουλεύει για τα δικά σου συμφέροντα, για σένα, για το όνομά σου, για να είναι το όνομά σου καθαρό. Αυτά τα αρχ… κατ’ αρχήν είχαν άσχημο στόμα, έβριζαν εσένα, έβριζαν το μαγαζί, δηλαδή μίλαγαν πολύ άσχημα… Ο Μάκης ένας λόγος που τρελάθηκε πολύ, μόλις αυτοί άρχισαν να μιλάνε για σένα και μιλάγανε πολύ άσχημα, εκεί θόλωσε ο άλλος και μετά άρχισε να τους κοπανάει…».

Κανάκης: «Ε ναι, αυτοί πήγαν και έκαναν μήνυση κατά της ιδιοκτησίας του «Angels» κατά εμού δηλαδή…Κώστα δεν έχω αμφιβολία ότι μίλαγαν άσχημα τα μ… αυτά, και καταλαβαίνω τι μ…. είναι, αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι το μαγαζί ακριβώς επειδή το έχω εγώ δεν είναι απλά τα πράγματα… Δηλαδή, εντάξει εδώ πρέπει να σηκώνουμε χέρι μόνο όταν μας ρίχνουν μια μπουνιά, πρώτα θα φάμε μπουνιά και μετά θα δώσουμε μπουνιά…Το ξέρω, δεν έχω πρόβλημα ρε παιδί μου, εντάξει θα το χειριστώ, απλά μην πάρει καμιά μέρα δημοσιότητα κανά τέτοιο θέμα, αυτό φοβάμαι, δε με νοιάζει… Ναι, ναι εντάξει μαλακίες λένε αυτοί τώρα, απλά είναι κανένας που έχει εμπάθεια τώρα ή προσπαθούν, προκαλούν επίτηδες προκειμένου να χάσει ο άλλος τη ψυχραιμία του, να δώσει καμία μπάτσα και μετά να έχουν να καταγγέλλουν ότι δέρνουνε στο μαγαζί του Κανάκη…».




Read more: http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=48482:2012-01-30-13-17-38&catid=1:latest-news&Itemid=50#ixzz1kxEnIWIg 
Seleo.gr News 
ΠΡΕΖΑ TV
30-1-2012

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαρακτηριστικη περιπτωση ανθρωπων τοιυ συστηματος που βριζουν το συστημα προκειμενου να τους ακολουθησουν τα ηλιθια - αμορφωτα (γενικα απο την ζωη και οχι ειδικα στα πτυχία) 15χρονα και 20χρονα που δυστυχως παραγει η χωρα μας τα τελευταια χρονια. Α ρε ελληνες ποσο μα ποσο ηλιθιοι ειστε πια;;; δεν υπαρχει τελειωμος ;;;;Ποιους ακολουθειτε και εμπιστευεστε-πιστευετε τους μπραβους τους κοκακιδες τους παιδοφιλους ποιους ;;;;μετα θα βγουν διαφορροι αριστοφανικοι τηλεμαιντανοι και θα μας πουν για το συστημα τους πολιτικους και τα λοιπα και να βγουμε στους δρομους να τα σπασουμε ολα κλπ κλπ. ξερετε τι θελει κυριοι ενα και μονο πραγμα για απλο μα τοσο απλο , στην καλπη να μην βρεθεί καν το ονομα τους σε αυτους τους πολιτικους !!!! (μην φοβαστε πολιτικοι και τα προαναφερομενα καθαρματα πακετο πανε )

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν καταλαβες φιλε ανωνυμε 5:27 ο κανακης δεν ειναι μερος του κυκλωματος, αλλα θυμα τους. Ο μελετης του εκβιαζε "προστασια". Σε αυτες τις περιπτωσεις, η πληρωνεις, η σου καινε το μαγαζι. Και αν πας στην αστυνομια, το πιο πιθανο ειναι οτι θα εισαι απροστατρυτος, μεχρι να αποφασισει η αστυνομια (για τους δικους της λογους) να τους συλλαβει. Εσυ ποσο ηλιθιος εισαι που καταλαβες απο το αρθρο οτι ο Κανακης ειναι μερος της μαφιας?

Ανώνυμος είπε...

τι του λες τωρα ρε 7.45. αν αλλο θελει να καταλαβει ο παραπανω αλλο θα καταλαβει οτι και να προσπαθησεις να του πεις. δεν ειμαι φαν του κανακη αλλα μην κανουμε και την μερα νυχτα

Ανώνυμος είπε...

Πρεζα αποφασισε τελικα.Οταν οι συνομιλιες καινε αυτους που δεν γουσταρεις,ειναι γνησιες και ισχυουν και οταν καινε "επαναστατες" και αμφισβητιες του κωλου οπως ο συγκεκριμενος σαχλοπαπαρας λες οτι δεν ξερεις αν ισχυουν?Ξερεις φοβηθηκε το συστημα τον μαλακοκαβλη τον Κανακη και εβαλε την ΕΥΠ να του στησει υποθεση!χαχαχαα!Μια χαρα τα λεει ο 5:27.

Ανώνυμος είπε...

7 45 .....ετσι ειναι οταν εχεις μαγαζι δεν μπωρεις να αποφυγεις τα παρε δωσε με τους πρωστατες ....ασε που ο τσαμπουκας μες στο μαγαζι του κανακη απο τους μπραβους μπωρει να ηταν στυμενος γιατι αυτοι οι οργανομενοι προστατες μπραβοι δεν φερωντε τοσο επηπολαια .......

Ανώνυμος είπε...

Σιγα ρε παιδια που πουλουσαν προστασια κανονιζαν να πανε για ρακετες τακα τουκα τακα τουκα τακα τουκα
[tsibouk-lee]