Πέμπτη, Ιανουαρίου 26, 2012

ΑΡΧΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΕ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΟ Ν/Σ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙ


ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ;;;
Στις αρχές Φεβρουαρίου φιλοδοξεί να θέσει σε διαβούλευση ο υπουργός Μεταφορών και Δικτύων το νομοσχέδιο για την απελευθέρωση του επαγγέλματος των αυτοκινητιστών ταξί.
Απαντώντας σε ερωτήσεις μετά τη σημερινή συνάντησή του με τον αρμόδιο τομεάρχη της Δημοκρατικής Συμμαχίας Λευτέρη Αυγενάκη, ο κ. Βορίδης σημείωσε πως ήδη υπάρχει ένα προσχέδιο σχεδίου νόμου, το οποίο έχει τεθεί υπόψη της τρόικας και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι «μέσα από τον ορθό λόγο θα βρούμε τις σωστές συνθέσεις».



«Η τρόικα», ανέφερε ο υπουργός, «θα έλθει αύριο στο υπουργείο προκειμένου να συζητήσουμε μία σειρά από ζητήματα τα οποία είναι ανοικτά και αποτελούν διεθνείς δεσμεύσεις της χώρας και θεωρώ ότι το υπουργείο μας ως ένα βαθμό έχει ανταπεξέλθει σε αυτά τα οποία πρέπει η χώρα μας να κάνει... Σε στενή συνεννόηση με όλους τους φορείς και τα κόμματα, και με τους δανειστές μας, πρέπει να βρίσκουμε την καλύτερη συνθήκη, την καλύτερη λύση-τομή, προκειμένου να επιτυγχάνουμε το άνοιγμα της αγοράς, αλλά ταυτόχρονα», επεσήμανε, «αυτό να μην οδηγεί σε μια κατάσταση άναρχη με τον παράλληλο σεβασμό των παραμέτρων που κάθε τέτοιο άνοιγμα και κάθε τέτοια παρέμβαση έχει».


Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο αντιδράσεων επί του ν/σ από την πλευρά της τρόικας, ο κ. Βορίδης αρκέστηκε να πει πως «σε ένα διάλογο μπορεί να υπάρχουν αντιθέσεις», ενώ σε άλλη ερώτηση για το πότε θα έρθει το ν/σ στη Βουλή, σημείωσε πως αφού τελειώσουν ορισμένα ζητήματα με την τρόικα, υπάρχει ένας δεύτερος κύκλος συζητήσεων με τα κόμματα και το συνδικάτο των αυτοκινητιστών. «Αν οριστικοποιήσουμε τη συζήτηση με την τρόικα, σε διαβούλευση θα το δώσουμε αρχές Φεβρουαρίου», εκτίμησε ο υπουργός Μεταφορών.
ΠΡΕΖΑ TV
26-1-2012

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

an apokaleite to boridi "fasista" na deite meta tis ekloges ton mixaloliako.aftos tha einai "anthropistis"....tha swsei olous tous ellines polites....sas xalaei pou de blepete eksousia kai vlepoun mono oi akrodeksioi tou laos

Ανώνυμος είπε...

Οι ακροδεξιοί που ασκούν τώρα εξουσία πήραν μονοψήφιο νούμερο στις εκλογές. Παρόλα αυτά, στηρίζουν το χαράτσι της ΔΕΗ, αφού δεν το καταργούν ή δεν απαιτούν να καταργηθεί, τους άδικους φόρους του μνημονίου, τις μειώσεις των μισθών - συντάξεων και το πιο φαιδρό, αν και παίζουν με τη λέξη πατρίδα, ξεπουλάνε μαζί με τους άλλους της συμμορίας, την περιουσία της χώρας που δεν τους ανήκει. Μετά τις εκλογές όλοι αυτοί θα πάρουν αυτό που τους αξίζει: κελί γωνιακό, ανήλιαγο, ευάερο στην λουξ πτέρυγα του Κορυδαλλού. Πριν αρχίζετε να λέτε σκεφτείτε: Είστε υπέρ των όσων κάνει η κλίκα Παπανδρέου - Παπαδήμιου που μας οδηγούν στο χάος; Όσο για το λάοςς η αμφισβήτηση του Καρατζαφύρερ έχει ήδη αρχίσει. Κοιτάξτε προσεκτικά τις δηλώσεις στελεχών του και θα καταλάβετε. Πάνε μαζί με το μπατσοκ, άπατοι. Όχι πως το Τόνι θα πάρει κάτι. Μην τον ρίξει και πιο πριν ο “καημένος”. Αλλά όταν χάνεις ψήφους αυτά γίνονται. mitsos175.

Ανώνυμος είπε...

άμα είναι έτσι οι φασιστές τούς προτιμώ από τούς σοσιαλιστές και δημοκράτες που υποστηρίζεται εσεισ