Σάββατο, Ιανουαρίου 28, 2012

ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ Η ΑΘΗΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙ «ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ» ΣΤΗΝ ΕΕ


ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΞΕΡΟΥ ΤΟ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...
Κατηγορηματικά απορρίπτει η Αθήνα την περίπτωση ορισμού Ευρωπαίου επιτρόπου, ο οποίος θα ασχολείται με τα δημοσιονομικά της χώρας, όπως τουλάχιστον προέκυπτε από δημοσίευμα των Financial Times.
«Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει δεκτό κάτι τέτοιο. Ανάλογη πρόταση είχε κάνει στο παρελθόν και Ολλανδός υπουργός. Δεν το συζητάμε καν» ανέφεραν υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές, τις οποίες επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Στο θέμα αναφέρθηκε και η υπουργός Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου, μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στο Mega. 



«Πρόκειται για φαντασία αρρωστημένη όποιου το σκέφτηκε» είπε χαρακτηριστικά.


To KKE σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι «αν ο επίτροπος γίνει αναγκαίος για την πλουτοκρατία, θα τον δεχτούν. Όμως, με ή χωρίς επίτροπο, το έγκλημα σε βάρος του λαού είναι προαποφασισμένο από τη συγκυβέρνηση, την ΕΕ, τον ΣΕΒ και γενικά την πλουτοκρατία.»


Οι πληροφορίες προκάλεσαν την αντίδραση και του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη.


«Από ακραίους συντηρητικούς κύκλους της Ευρώπης επιδιώκεται να τεθεί η χώρα σε επιτροπεία, τροφοδοτώντας έτσι λαϊκιστικές και επικίνδυνες επιδιώξεις για έξοδο της χώρας από το ευρώ και επιστροφή στη δραχμή» ανέφερε.


Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για το PSI με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο να συναντάται εκ νέου το μεσημέρι με τον Τσαρλς Νταλάρα.


Στη συνάντηση θα είναι παρών και ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος.


Περίπου στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του πρωθυπουργού με τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνησή του, Γιώργο Παπανδρέου, Αντώνη Σαμαρά και Γιώργο Καρατζαφέρη.
ni.gr
ΠΡΕΖΑ TV
28-1-2012

3 σχόλια:

maria είπε...

ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΕΡΓΟ.ΟΠΟΥ ΟΧΙ ΝΑΙ!

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΩΣ ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ,ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΠΑΡΟΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ..

Ανώνυμος είπε...

Τώρα τους πιστέψαμε.... Αφού εκχώρησαν τα πάντα, αφού δεν είπαν ούτε ένα όχι στις απαιτήσεις των "εταίρων" μας αλλά αντίθετα έσπευσαν να υλοποιήσουν τα πάντα αρκεί να ήταν εις βάρος των πολλών και των φτωχών, τώρα αρνούνται την εκχώρηση αρμοδιοτήτων!!! Καλά πλάκα μας κάνουν; Νίκη