Κυριακή, Ιανουαρίου 15, 2012

ΣΑΦΗ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΖΗΤΑ Η Α.ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ;;;;ΡΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ…


Να υπάρξει οριστική απόφαση από το Εθνικό Συμβούλιο που θα δεσμεύει όλους για τις διαδικασίες που θα ακολουθήσει το ΠΑΣΟΚ ζήτησε την Κυριακή, από το βήμα του Εθνικού Συμβουλίου, η Άννα Διαμαντοπούλου. 
Η υπουργός Παιδείας ζήτησε να πάει το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές με νέα ηγεσία, να υπάρξουν σαφή χρονοδιαγράμματα για την επιλογή νέου προέδρου και σε περίπτωση έκτακτου γεγονότος, η επιλογή της νέας ηγεσίας να γίνει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα.



Συγκεκριμένα, η κυρία Διαμαντοπούλου έθεσε πέντε πολιτικούς στόχους σε ό,τι αφορά στις εσωτερικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ:


Η πατρίδα είναι πάνω από το κόμμα και το κόμμα πάνω από τα πρόσωπα
Το ΠΑΣΟΚ θα προχωρήσει στις εθνικές εκλογές με νέα ηγεσία
Να κατατεθεί άμεσα πρόγραμμα και χρονοδιάγραμμα για την εκλογή ηγεσίας
Σε έκτακτο γεγονός εκλέγεται πρόεδρος από την ΚΟ και μετά τις εκλογές γίνονται όλα όπως προβλέπεται στο καταστατικό
Το ΠΑΣΟΚ δηλώνει απερίφραστα ότι υποστηρίζει την εκλογή του Γιώργου Παπανδρέου για την επανεκλογή του στην Σοσιαλιστική Διεθνή.
Όσο αφορά στην πορεία της χώρας η υπουργός Παιδείας προέταξε πέντε, επίσης, πολιτικούς στόχους, με πρώτο την ανάγκη παραμονής της χώρας στο ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ζήτησε επίσης άμεση παρουσίαση από την κυβέρνηση ενός νέου φορολογικού συστήματος και να μην θέτει το ΠΑΣΟΚ χρονικό περιορισμό στον χρόνο της κυβέρνησης Παπαδήμου. 


Σύμφωνα με την κυρία Διαμαντοπούλου, το καθοριστικό της δίλημμα που έχει να απαντήσει το ΠΑΣΟΚ αυτή την κρίσιμη στιγμή είναι: «Η θα τα παρατήσουμε τώρα ή θα πάμε μέχρι τέλους, χωρίς να βγάζει κανείς την ουρά του έξω». Απευθυνόμενη δε στον υπουργό οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο, είπε: «Βαγγέλη έχεις αυτονόητα την απόλυτη στήριξή μας».
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΠΡΕΖΑ TV
15-1-2012

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ρε preza τι σου φταίει ο διάολος και την στέλνεις εκεί;
Ασε που δεν θα τη θέλει, οποτε θα μας τη γυρίζει πίσω.
Αλλού να τη στείλεις και να μην είναι και αναστρέψιμο.
Εννοείται βέβαια ότι δεν θα της πει να πάει κάπου, που θα το ...ευχαριστηθεί :P
Συνέχισε ... χώωωωσε :)

Sofi