Κυριακή, Ιανουαρίου 29, 2012

ΘΕΜΑ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΕΤΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ


H Eλλάδα πρέπει να παραδώσει τον έλεγχο της δημοσιονομικής της πολιτικής σε εξωτερικούς θεσμούς αν δεν μπορεί να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις που συνδέονται με τα μέτρα στήριξης από την Ευρωζώνης, δηλώνει στην εφημερίδα Bild ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας Φίλιπ Ρέσλερ.



Πρόκειται για τον πρώτο Γερμανό αξιωματούχο που θέτει επισήμως θέμα επιτροπείας της Ελλάδας, μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε στο εσωτερικό της χώρας μας η διαρροή γερμανικού εγγράφου προς το Eurogroup για την ανάγκη ορισμού Ευρωπαίου Επιτρόπου που θα είναι υπεύθυνος για την εκτέλεση του ελληνικού προϋπολογισμού, έχοντας μάλιστα το δικαίωμα να θέτει και βέτο σε αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης επί των δημοσιονομικών.


«Χρειαζόμαστε μεγαλύτερη εποπτεία όταν πρόκειται για την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων» δηλώνει ο Ρέσλερ σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα, που πρόκειται να δημοσιευτεί τη Δευτέρα.


«Αν οι Ελληνες δεν ειναι σε θέση να τα καταφέρουν, τότε πρέπει την ευθύνη αυτή να αναλάβει μια ισχυρότερη ηγεσία από το εξωτερικό, για μέσω της ΕΕ» σημειώνει χαρακτηριστικά.
ΠΡΕΖΑ TV
29-1-2012

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΕΙΧΑΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ (ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΞΕΝΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΑ ΑΣ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ,10 ΕΚΑΤ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Ο πόλεμος με οικονομικά μέσα αποδεικνύεται αποτελεσματικότερος από τον πόλεμο με στρατιωτικά μέσα
Και υπάρχουν κάποιοι (λίγοι) που ακόμη αρνούνται ότι η χώρα βρίσκεται σε κατοχή
Η δημοκρατικά ανομιμοποιητη κυβέρνηση που εκτελεί χωρίς τη παραμικρή αντίρρηση τις επιθυμίες των ευρωκρατών είναι το προπέτασμα καπνού ,που προσπαθεί να αποκρύψει το γεγονός του οικονομικού πολέμου και της κατοχής

taratatzoum! είπε...

Δικαιώματα που ξέρατε τώρα δεν υπάρχουν
υπάρχει μια σκατοζωή και μια τυφλή υπακοή
με την εκμετάλλευση και τον ηλίθιο φόβο
οι μαλάκες αρχηγοί σου γαμάνε την ψυχή.
-----------
Δεν είναι δημοκρατία, δεν είναι ελευθερία
είναι μόνο μια Μπασταρδοκρατία.
----------
Παντού λογοκρισία και βρώμικες παγίδες
συνέχεια σε ελέγχουν ακόμα και όταν φτύνεις
ψέματα σου λένε για Αγάπη και Ειρήνη
και στο φαΐ σου ρίχνουν μισό κιλό στρυχνίνη.
----------
Ως πότε θα ανεχόμαστε στη μάπα να μας φτύνουν
και θα τους αφήνουμε το μέλλον μας να σβήνουν;
Συνέχεια μας κτυπούν στις φυλακές μας ρίχνουν
μα ότι και να κάνουν το στόμα δε μας κλείνουν. Ποτε!
--------------
Για ποια Ελευθερία μιλάμε;
Για ποια Δημοκρατία μιλάμε;
Εμείς μιλάμε μόνο για μια
Μ Π Α Σ Τ Α Ρ Δ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α !

(Μπασταρδοκρατία - Γενια του Χαους, 1984)

*Προφητικοι στιχοι!!!

Ανώνυμος είπε...

Χαλάρωσε Πρέζα. Κόλπο είναι. Θα μειωθούν μισθοί, συντάξεις, θα πεθαίνουμε από πείνα άνεργοι και άστεγοι, αλλά θα είμαστε υπερήφανοι που τα πολιτικά αποβράσματα της Βουλής θα εξακολουθήσουν να μας ληστεύουν οι ίδιοι και που θα αντιταχθούν σθεναρά στον ξένο επίτροπο. Χα! Γιατί δεν αντιστέκονται και στα χαράτσια; Να πάνε στο διάολο, Έλληνες και ξένοι τοκογλύφοι. Ξυπνάτε, πάνε για διπλασιασμό στο χαράτσι της ΔΕΗ. Ρίχτε τους. Τώρα. mitsos175.