Τετάρτη, Ιανουαρίου 18, 2012

ΟΔΗΓΟΣ ΣΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΠΑΤΡΑΣ ΆΦΗΣΕ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ «ΣΩΣΤΟ» ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ !!!

ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΚΤΕΛ ΠΑΤΡΑΣ-ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ,ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΙΣΙΤΉΡΙΟ 
Την απίστευτη περιπέτεια που είχε σήμερα το πρωί διηγείται, μιλώντας στο thebest.gr,  μια 17χρονη μαθήτρια Λυκείου, η οποία υποχρεώθηκε να περάσει ώρες μέσα στο κρύο επειδή, λόγω προφανής άγνοιας και όχι πρόθεσης, μπήκε σε λεωφορείο του Αστικού ΚΤΕΛ με «λάθος» εισιτήριο. Η ιστορία της Ρωξάνης ξεκίνησε πολύ νωρίς, όταν περίπου στις 6:30 το πρωί έφυγε από το σπίτι της στην περιοχή της Αγυιάς με κατεύθυνση το Νοσοκομείο του Ρίου για να κάνει κάποιες απαραίτητες εξετάσεις καθώς είναι αθλήτρια του Καράτε.



Στην επιστροφή της, περίπου στις 7:30 και ενώ περίμενε επί μισή ώρα στην στάση έξω από το Νοσοκομείο, επιβιβάστηκε στο λεωφορείο με κατεύθυνση το σχολείο της,  στην οδό Κανελλόπουλου. Όταν όμως πήγε να ακυρώσει το εισιτήριό της ο οδηγός της δημιούργησε θέμα επειδή είχε ξεχάσει στο σπίτι την μαθητική της ταυτότητα.


Σε έντονο ύφος όπως καταγγέλλει,της είπε να πληρώσει κανονικό εισιτήριο, εκείνη όμως του εξήγησε ότι μαζί της έχει χρήματα μόνο για ένα ακόμα «μπλε». Ο οδηγός δέχθηκε τον «συμβιβασμό», όμως δεν είχε μαζί του εισιτήρια και την παρέπεμψε στους… υπόλοιπους επιβάτες. Κανείς τους όμως δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει την 17χρονη.


Έτσι ο οδηγός του λεωφορείου την κατέβασε στο Πανεπιστήμιο προκειμένου να αγοράσει εισιτήριο από το εκεί περίπτερο. Για κακή της τύχη ούτε το περίπτερο είχε, με αποτέλεσμα ο οδηγός, να την αφήσει εκεί μέσα στο κρύο, αναφέρει η κοπέλα.


Η 17χρονη μη ξέροντας τι άλλο να κάνει, πήρε στο τηλέφωνο την άρρωστη μητέρα της ο οποία, μετά από αρκετή ώρα, πήγε με το μηχανάκι στο Πανεπιστήμιο για να την πάρει και να την μεταφέρει στο σχολείο.


Έτσι η Ρωξάνη, αφού έφαγε το «κρύο της αρκούδας», έφθασε στο σχολείο της με αρκετή καθυστέρηση, χάνοντας μάλιστα και την πρώτη ώρα από τα μαθήματά της.


Τώρα, δικαίως, απορεί εάν το «έγκλημα» που διέπραξε ήταν τόσο μεγάλο ώστε να υποστεί όλη αυτή την ταλαιπωρία, ειδικά σε μια μέρα που το θερμόμετρο καταγράφει «πολικές» θερμοκρασίες!!!!!


....................................................................



Την πλήρη κάλυψη του ΚΤΕΛ Αχαΐας έχει ο οδηγός του λεωφορείου, ο οποίος καταγγέλλεται από 17χρονη μαθήτρια ότι την άφησε μέσα στο κρύο επειδή δεν είχε το σωστό εισιτήριο. Το thebest.gr μίλησε με τον οδηγό, ο οποίος έχει τη δική του εκδοχή για το συμβάν.


Σύμφωνα λοιπόν με τον ίδιο η μαθήτρια επιβιβάστηκε στο νοσοκομείο και επειδή δεν είχε το κατάλληλο εισιτήριο την αποβίβασε έξω από την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου, ώστε να αγοράσει ένα καφέ εισιτήριο.


Ο οδηγός όπως λέει, άφησε την κοπέλα εκεί και εκτέλεσε κανονικά το δρομολόγιο του, περιμετρικά του κτιρίου της Πρυτανείας, με σκοπό στην επιστροφή να επιβιβαστεί η μαθήτρια.


«Όταν γύρισα στη στάση η κοπέλα δεν είναι ήταν εκεί. Είχε εξαφανιστεί, έτσι συνέχισα κανονικά το δρομολόγιό μου» σημειώνει χαρακτηριστικά ο οδηγός του λεωφορείου.


Τον οδηγό καλύπτει πλήρως το Αστικό ΚΤΕΛ της Πάτρας, αφού όπως δηλώνει στο thebest.gr ο προϊστάμενός του κ. Χριστοδούλο, «πρόκειται για αξιόπιστο οδηγό».



THEBEST.GR                        


ΠΡΕΖΑ TV
18-1-2012

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Aparadektos, oi odhgoi den einai elegktes, alla h eparhia einai zougla, oti theloun kanoun ta gomaria!!!

Ανώνυμος είπε...

Σκληρός ο οδηγός αλλα κ σωστός θα πρέπει να πούμε! Το κόστος αυτών που δεν πληρώνουν καθόλου ή λιγότερο το πληρώνουμε οι υπόλοιποι. Να μάθουν κ τα νέα παιδια να είναι τυπικά να γίνουν αυτα η αλλαγή που θέλουν να δουν στη χώρα. Επίσης, είναι "λόγω προφανούς άγνοιας" κ όχι "λόγω προφηνής άγνοιας". Ε. Μακροπουλου-Αθήνα

Ανώνυμος είπε...

μπραβο! αυτη ειναι αποψη!
για να μη πληρωσουμε οι υπολοιποι μερικα σεντς (δεν σου αναλογει περισσοτερο μη φοβασαι!) ενα κοριτσακι ας περπαταει μεσα σ αυτο το κρυο...

αντε ρε σοβαρεψου ρε...

Ανώνυμος είπε...

Για ποιο λόγο κάποιος μαθητής πρέπει να πληρώσει μισό εισιτήριο για να πάει στο σχολείο του. Γιατί δεν είναι δωρεάν. Και γιατί χρειάζεται πάσο; Όλοι οι ανήλικοι δηλαδή βόλτες θα κόβουν με τα λεωφορεία και θα μπούνε μέσα.

Το γουρούνι όμως περίμενε μαθήτρια για να βγάλει πάνω της το σαδισμό του, κάντο σε κανένα φοιτητή να δούμε αν σε παίρνει.

Ανώνυμος είπε...

στην Δανια που ζουσα για 4 χρονια, μαθητες, συνταξιουχοι και νοσηλευτες δεν χτυπουσαν εισητηριο.

Ανώνυμος είπε...

'Και γιατί χρειάζεται πάσο; Όλοι οι ανήλικοι δηλαδή βόλτες θα κόβουν με τα λεωφορεία και θα μπούνε μέσα.'

Apoti kseroume olou oi anhlikoi einai eisodhmaties kai prepei na kykloforoum me taxi!

asteris είπε...

Ελεος!Φυσικά και τα νέα παιδιά δε θα έπρεπε να πληρώνουν εισιτήριο. Ένα 17χρονο παιδί τι άλλο θα είναι μωρέ ή μαθητής ή άνεργος ή και εργαζόμενος με μισθό πείνας ή φοιτητής με το στέρημα των γονιών του. Άντε να πάνε να τιμωρήσουνε τα τομάρια που βάλανε μέσα την ολυμπιακή και την ξεπούλησαν μεταφέροντας τζάμπα την πελατεία τους.ΚΤΕΛΤΖήδες δεν είστε εξουσία Αι σιχτίρ πια!

Ανώνυμος είπε...

@9:44 μμ

ρε ΓΙΔΙ άντε κάνε αλλού επίδειξη γνώσεων.

ΑΜΜΟΡΦΩΤΗ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΗ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ. ΑΜΜΟΡΦΩΤΗ ΚΑΙ ΓΙΔ.

ΜΠΕΕΕΕΕΕ

Α! Κάτσε να μαντέψω... Είσαι και της γενιάς του Πολυτεχνείου σίγουρα... ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΓΙΔΙΑ - ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΝΤΑΛΑΔΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Στο Παρίσι δεν είχα το 1,7€ να πληρώσω το εισιτήριο, είχα 20€. Ο οδηγός δεν ήξερε γρι Αγγλικά να συνεννοηθούμε. Τελικά μου είπε ένα "No money for you" και με πήγε τσάμτα στον προορισμό μου. Αλλά είπαμε: Ελλαδάρα, πολιτισμός, ανθρωπιά, φιλοξενία, έξω καρδιά, Ξένιος Δίας και άλλα πολλά εμπριμέ.