Τρίτη, Ιανουαρίου 24, 2012

ΆΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΛΑΓΚΑΔΑ!


Τα πτώματά τους εντοπίστηκαν τυχαία από περαστικό, το πρωί του Σαββάτου, σε αγροτική περιοχή του χωριού Ανάληψη.
Τώρα, οι έρευνες της αστυνομίας φέρνουν στο φως συγκλονιστικά στοιχεία...
Τα παιδιά που βρέθηκαν θαμμένα κάτω από μπάζα σε ρέμα, ήταν ένα 16χρονο αγόρι από τα Πομακοχώρια και μια 17χρονη κοπέλα από τη Βόρεια Ήπειρο.



Σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ, ήταν παιδιά οικογενειών ρακοσυλλεκτών. Τα σπίτια τους βρίσκονται σε κοντινή απόσταση στην Ανω Πόλη Θεσσαλονίκης και όπως προκύπτει από τις πρώτες καταθέσεις, είχαν ερωτικό δεσμό. Η εξαφάνισή τους δηλώθηκε πριν από έναν μήνα και από τότε δεν είχε βρεθεί ίχνος τους.


Κάποιοι είπαν στην Αστυνομία ότι οι δύο νέοι σκόπευαν να κλεφτούν, γεγονός που είχε προκαλέσει αντιδράσεις στις οικογένειές τους...


Οι αστυνομικοί πάντως, μιλούν καθαρά πια για εγκληματική ενέργεια. Μάλιστα, εξετάζουν το ενδεχόμενο το διπλό έγκλημα να έγινε σε άλλη περιοχή και τα θύματα να μεταφέρθηκαν μετά, στον σκουπιδότοπο του Λαγκαδά.


Ο ιατροδικαστής που έφτασε στο σημείο διαπίστωσε ότι τα παιδιά είχαν χτυπηθεί στο κεφάλι και το στήθος με βαρύ αντικείμενο, πιθανόν κάποιο σκαπτικό εργαλείο ή τσεκούρι. Το σώμα της κοπέλας, μάλιστα, είχε φαγωθεί σε κάποια σημεία του από σκυλιά...


Ποιος και κυρίως γιατί να σκότωσε τους δύο ανήλικους;
Σε αυτό το ερώτημα επικεντρώνονται τώρα οι αρχές, που ερευνούν την υπόθεση με μεγάλο ενδιαφέρον. NEWSIT.GR
ΠΡΕΖΑ TV
24-1-2012

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ακόμη ένα αιματηρό περιστατικό με δολοφονία Έλληνα από αλλοδαπούς «οικονομικούς μετανάστες» εξιχνίασε το τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης. Πρόκειται για τη δολοφονία ενός 77χρονου σε οικία στα Βούρβουρα Αρκαδίας.

Η ληστεία που είχε προηγηθεί και κατέληξε στη δολοφονία του άτυχου Έλληνα πραγματοποιήθηκε από τέσσερις Αλβανούς, «οικονομικούς μετανάστες». Πιο συγκεκριμένα ο 35χρονος Αλβανός (ο οποίος και συνελήφθη) μαζί με τους άλλους τρεις συνεργούς του, στις 4-9-2011 το βράδυ, στα Βούρβουρα Αρκαδίας, μπήκαν στο σπίτι που διέμενε ο 77χρονος ημεδαπός μαζί με την 79χρονη σύζυγο του και τους ακινητοποίησαν. Επιπλέον οι δράστες χτύπησαν τον 77χρονο, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του.

Σε βάρος ενός εκ των τριών ατόμων, που δεν έχουν συλληφθεί, εκκρεμούν δύο (2) εντάλματα σύλληψης για ληστεία και ληστεία με ανθρωποκτονία, καθώς και δύο (2) καταδικαστικές αποφάσεις.

Τι μπορεί να πει κανείς για το παράλογο αυτό της κατάστασης; Με τι λόγια θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να περιγράψει αυτή την αδιανόητη πλην όμως πραγματικότητα που ζει ο Έλληνας πολίτης ο οποίος σφαγιάζεται σχεδόν καθημερινά από αλλοδαπούς χωρίς να αντιδρά ούτε ο ίδιος αλλά ούτε και το ΑΜΕΑ κράτος που τον αφήνει έρμαιο στην κάθε ληστρική και δολοφονική επιδρομή.

Μόλις την περασμένη Κυριακή ακόμη ένας 67χρονος Έλληνας δολοφονήθηκε από αλλοδαπούς στην Αυλίδα όταν αυτοί εισέβαλλαν σε οικία. Τα τελευταία δέκα χρόνια τουλάχιστον 1400 συμπολίτες μας έχουν πέσει θύματα δολοφονιών από αλλοδαπούς, αλλά παρόλα αυτά κανείς δεν ενδιαφέρεται.

Και όχι μόνο δεν ενδιαφέρεται αντίθετα η μάστιγα του «πολυπολιτισμού» και της λαθρομετανάστευσης προπαγανδίζεται από αυτό το ίδιο το κράτος σε μια ανίερη συμμαχία - συνεργασία με τις γνωστές αριστερές δυνάμεις.

Ο Ελληνικός λαός ομοιάζει ως κοπάδι προβάτων που θυσιάζονται σε κάποια σκοτεινή τελετή της νέας τάξης πραγμάτων και που όλοι (ΜΜΕ, κυρίαρχα κόμματα και «οργανώσεις») του επιβάλλουν τη σιωπή σε κάθε απόπειρα αντίδρασης. Πρέπει αγόγγυστα να δεχθεί τη μοίρα του λένε, στο όνομα του «πολυπολιτισμού».

Και να μην λησμονήσουμε βέβαια το γεγονός ότι το επίσης ΑΜΕΑ υπ. ΔΔΑΔΙ σχεδιάζει την απελευθέρωση τουλάχιστον 1500 κρατουμένων από τις φυλακές, αλλά και την περίφημη δήλωση της «δεκαετίας» του πρώην πρωθυπουργού ΓΑΠ, (Δεκέμβριος 2010), «ότι την ώρα που οι άλλες χώρες διώχνουν τους ρομά και τους μετανάστες εμείς τους ανοίγουμε τις πόρτες»(!)

Ανώνυμος είπε...

Η σφαγή συνεχίζεται: Ακόμη ένας Έλληνας νεκρός από Αλβανούς «οικονομικούς μετανάστες»

Ανώνυμος είπε...

2:23 eisai fasistas,akrodeksios,ratsistis.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΡΕ ΠΑΠΑΡΕΣ;ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΑΠΟΛΥΣΑΝΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΑΝΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ;ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΦΕΡΑΝΕ ΤΗ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ;ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΛΕΨΑΝΕ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ,ΠΗΡΑΝΕ ΜΙΖΕΣ,ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΠΛΑΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΕΙΠΑΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ;ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΝΤ ΤΗΣ ΕΕ ΤΗΣ ΕΚΤ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΟΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΡΑΙΧΕΝΜΠΑΧ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ..

Ανώνυμος είπε...

Αυτά να πείς στου φίλου σου τους λαθρό που είσται ρατσιστές με τους Ελληνες και φυσικά ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ .


ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ & ΤΑ ΣΚΩΤΏΝΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

0500 ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΖΩΕΣ , πραγμα που η λαθρό ΔΕΝ ΜΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ !!!!


ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΟΙ ΣΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ......


ΘΑ ΕΡΘΕΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝΩΝ Η ΩΡΑ

DONT WORRY....

Ανώνυμος είπε...

4:12 μμ

Ξυδάκι......


Η Αλήθεια είναι αμειλικτη....

Ανώνυμος είπε...

2.23μμ δεν εισαι ουτε φασιστας, ουτε ακροδεξιος, ουτε ρατσιστης

εισαι για τον πούτσο καβάλα

τοσο απλα...

δυο παιδια σκοτωθηκαν κι εσυ εκει, προπαγανδα σου υπερ του Καραμπερη, του Βελοπουλου και των υπολοιπων γκαγκστερ τοκογλυφων


ΥΓ. γραφει η αλλη η μαϊμου πιο κατω:
ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ & ΤΑ ΣΚΩΤΏΝΟΥΝ

ενω εσυ σουπερμαν, τα εβαλες με οοοολους τους Γκριζους Λυκους και τους πολεμησες ε?

σκατοχεστη καρπαζοεισπρακτορα, δεν βλεπεις που τρως πούτσα γερή απο το αφεντικο σου, σε φταινε οι "λαθρο' και οι 'ανθελληνες' ε?

αρεσει να σε γαμανε, απλα να σε γαμανε μονο Ελληνες, ετσι?

θα φροντισουμε και γι αυτο, μην ανησυχεις...

Ανώνυμος είπε...

11:24 ΣΛΑΤΑ ΓΑΜΙΣΟΥ.......

ΑΠΛΑ & ΕΛΛΗΝΙΚΑ......

Ανώνυμος είπε...

Στη ζωη μου 3 ιδει ξερω προς ΕΞΑΦΑΝΕΙΣΗ.Την χελωνα ΚΑΡΕΤΑ-ΚΑΡΕΤΑ. Την φωκια ΜΟΝΑΧΟΥΣ-ΜΟΝΑΧΟΥΣ. Και εσας κομματοσκιλα και χρυσαυγιτες ΜΑΛΑΚΕΣ-ΜΑΛΑΚΕΣ. ΖΩΑ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΖΩΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ. ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΙΘΗΤΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΛΙΟΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΞΕΥΤΙΛΕΣ

Ανώνυμος είπε...

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh