Πέμπτη, Ιανουαρίου 05, 2012

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΒΡΕΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ


Σοκ έχει προκαλέσει στην Ιταλία η είδηση της δολοφονίας ενός Κινέζου επιχειρηματία και της μόλις έξι μηνών κόρης του, σε προάστιο της Ρώμης, από δύο οπλισμένους νεαρούς που προσπάθησαν να τον ληστέψουν. 



Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, ο 31 ετών άνδρας, ιδιοκτήτης ενός μπαρ, επέστρεφε πεζή στο σπίτι του μαζί με τη σύζυγό του και την κόρη τους όταν δύο νεαροί που επέβαιναν σε μηχανάκι τούς πλησίασαν και τους ζήτησαν χρήματα. 


Όπως γράφει η La Repubblica, επικαλούμενη αυτόπτες μάρτυρες, όταν αρνήθηκαν να τους δώσουν, οι δράστες άρχισαν να πυροβολούν. 


Ο άνδρας επλήγη από μια σφαίρα στο στήθος και σκοτώθηκε ακαριαία ενώ η κόρη του, την οποία κρατούσε στην αγκαλιά του, πυροβολήθηκε στο κεφάλι και υπέκυψε κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο. 


Η 26χρονη σύζυγός του, η οποία μετέφερε στην τσάντα της 5.000 ευρώ, την είσπραξη της ημέρας, τραυματίσθηκε στο θώρακα και νοσηλεύεται.


Η αστυνομία διεξάγει έρευνες. Όμως ο αριθμός ένοπλων επιθέσεων έχει αυξηθεί τους τελευταίους μήνες στη Ρώμη, γεγονός που προβληματίζει τις αρχές και προκαλεί ανησυχία στους κατοίκους της πόλης.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Γαλλικό
ΠΡΕΖΑ TV
5-1-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: