Πέμπτη, Ιανουαρίου 26, 2012

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ, ΛΕΕΙ Ο ΑΝΔΡ.ΛΟΒΕΡΔΟΣ…ΣΤ’ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ…Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΡΕ ΚΑΡΓΙΟΛΙΔΕΣ


Συνεχίζεται η αναταραχή στο ΠΑΣΟΚ, με αφορμή το αντάρτικο που σημειώθηκε στη Βουλή για την τροπολογία σχετικά με την απελευθέρωση του ωραρίου λειτουργίας των φαρμακείων. 
Ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε στον ΣΚΑΙ ότι η επίμαχη τροπολογία είχε παρουσιαστεί από την περασμένη Πέμπτη και οι βουλευτές είχαν χρόνο να την μελετήσουν. 



Νωρίτερα, ο Χάρης Καστανίδης είχε αφήσει αιχμές κατά του υπουργού Υγείας, λέγοντας ότι οι διατάξεις που έρχονται στη Βουλή πρέπει να είναι καλά επεξεργασμένες.


Παράλληλα, σχετικά με την εσωκομματική κατάσταση, ο κ. Λοβέρδος σημείωσε πως το κόμμα είναι ακέφαλο και ζήτησε η Κοινοβουλευτική Ομάδα να βρει τη συνοχή της, ενόψει των κρίσιμων ψηφοφοριών.
Newsroom ΔΟΛ
ΠΡΕΖΑ TV
26-1-2012

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Λοβέρδος έστω και για άλλο λόγο, έφαγε το πρώτο χαστούκι. Διερωτώμαι πότε θα τιμωρηθεί, από τον λαό για την μνημονιολατρεία καιτην αναλγησία του που ιδιωτικοποίησε την υγεία σε βαθμό ώστε ακόμη και οι καρκινοπαθείς, εάν επισκεφτούν ως εξωτερικοί ασθενείς τα νοσοκομεία πληρώνουν αν και "ασφαλισμένοι" 15% συμμετοχή για τις εξετάσεις που κάνουν. αιματολογικές, μαγνητικές κ.λ.π., πολλές από τις οποίες είναι πανάκριβες. Χειρότερος Καιάδας από αυτόν υπάρχει; Οι Σπαρτιάτες τουλάχιστον, αν αληθεύει κιόλας, έριχναν μόνο τα νεογέννητα,με σοβαρά προβλήματα. Νίκηp