Παρασκευή, Ιανουαρίου 13, 2012

AΙΜΑΤΗΡΗ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΤΑ MΕΓΑΡΑ


Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα ανθρωποκυνηγητό στα Μέγαρα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός άνδρα, ο οποίος κατά την καταδίωξή του από αστυνομικούς, πυροβόλησε με καλάσνικοφ το περιπολικό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός.
Το περιστατικό σημειώθηκε στο 42ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού, στη Γέφυρα Μεγάρων όταν δυο αστυνομικοί που επέβαιναν σε περιπολικό έκαναν σήμα για έλεγχο σε ύποπτο όχημα.



Νωρίτερα, στην ευρύτερη περιοχή είχε διαπραχθεί ληστεία με αποτέλεσμα να ενισχυθούν οι αστυνομικές περιπολίες. Στο ΙΧ, επέβαιναν ένας άντρας και μια γυναίκα, οι οποίοι αντί να σταματήσουν, απάντησαν με πυρά εναντίον των αστυνομικών.


Ακολούθησε ανταλλαγή πυρών ανάμεσα στο δράστη και στους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πιθανώς και ο δράστης στο πόδι.


Οι κακοποιοί εγκατέλειψαν το όχημα ενώ έπειτα από ανθρωποκυνηγητό οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τη γυναίκα. Παρά τον τραυματισμό του, ο δράστης διέφυγε στις παρακείμενες εκτάσεις και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση για τη σύλληψή του.


Ο τραυματίας αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο. ΘΕΜΑ
ΠΡΕΖΑ TV
13-1-2012

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

zei akoma o skatompatsos? krima...

Ανώνυμος είπε...

xaxaxax.de se xalase,pethane to alvanaki

Ανώνυμος είπε...

Να και ένα καλό νέο, τον καθάρισαν τον βρωμοαλβανό. Κωλόμπατσοι σταματήστε την υποτέλεια στα αφεντικά σας και μην κάνετε συλλήψεις ποινικών , θα τους βγάλουν σε λίγες μέρες για να τρομοκρατούν την κοινωνία, σκοτώστε τους απευθείας, μια σφαίρα στο κεφάλι είναι αρκετή και με μικρό κόστος!

Ανώνυμος είπε...

πολύ γουστάρω! Τα συνεταιράκια -σκατόμπατσοι και αλβανοί- αλληλοσκοτώνονται!

ΑΛΒΑΝΟΣ ΓΑΜΑΗ ΕΛΛΗΝΕΣ είπε...

8:37 πμ

ΤΙΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΓΑΜΑΕΙ ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΗΣ ΕΤΣΙ; ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΡΕ ΚΟΤΕΣ ΕΛΛΙΝΕΣ ΠΩΣΟ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ; ΚΛΑΜΑ ΜΕΤΑ, ΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΞΕΡΗΣ ΠΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΟΝΟ; ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ, ΦΙΛΑΓΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΠΟΥΣΤΗ, ΓΑΜΑΗ ΚΑΛΑ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ, ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΟΥΣΤΗ ΕΛΛΙΝΑ ΠΟΥΤΑΝΑ! ΣΕ ΓΑΜΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 1990 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥΤΑΝΑ;

Ανώνυμος είπε...

107 αγορι μου πρεπει να σε εχουν ριμαξει τα μπατσακια για να στριγκλιζης ετσι!!καλο γαμησι λαθροναγνα πορνη!!