Τρίτη, Ιανουαρίου 31, 2012

ΔΑΝΙΑ: Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΑ ΣΚΙΤΣΑ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ "ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ" (PET)


Η δανέζικη εφημερίδα Jyllands-Posten, η οποία είχε δημοσιεύσει το 2005 τα επίμαχα σκίτσα του προφήτη Μωάμεθ, εξακολουθεί να είναι πρωταρχικός στόχος των ισλαμιστών, σύμφωνα με έκθεση της Υπηρεσίας Ασφάλειας και Πληροφοριών της χώρας (PET) που δημοσιεύθηκε σήμερα.
"Υπάρχει μία ιδιάζουσα τρομοκρατική απειλή", σύμφωνα με την έκθεση. "Οι ισλαμιστές στη Δανία, αλλά και στο εξωτερικό" τούς εξετάζουν "μακροπρόθεσμα ως νόμιμους και ελκυστικούς στόχους επίθεσης" σημειώνει η PET, αναφερόμενη στα γραφεία της εφημερίδας Jyllands-Posten στην Κοπεγχάγη και τον σκιτσογράφο Κουρτ Βέστεργκαρντ.

Η έκθεση δόθηκε στην δημοσιότητα μία ημέρα αφότου δικαστήριο του Όσλο καταδίκασε για "συνωμοσία με στόχο τη διάπραξη τρομοκρατικής ενέργειας" δύο άνδρες που κατηγορούνταν ότι προετοίμαζαν, σε συνεννόηση με την αλ Κάιντα, επίθεση εναντίον της εφημερίδας.
Το 2005 η Jyllands-Posten είχε δημοσιεύσει μια σειρά γελοιογραφιών του προφήτη Μωάμεθ.
Σε μια από αυτές το κεφάλι του προφήτη ήταν τυλιγμένο με ένα τουρμπάνι σε σχήμα βόμβας με αναμμένο το φυτίλι.
Το σκίτσο αυτό φιλοτεχνήθηκε από τον 76χρονο Βέστεργκαρντ, ο οποίος στη συνέχεια έγινε στόχος απόπειρας δολοφονίας και δέχτηκε πολλές απειλές για τη ζωή του.
ΠΡΕΖΑ TV
31-1-2012

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε πουλημενο τομαρι πρεζα κανε σχολιο τωρα,γιατι το βουλωνεις?
Γαμημενε τα παιρνεις και το παιζεις κοτα.

Ανώνυμος είπε...

μπραφ 11 youtoube να διαδωθει!!!!!!!!!!!!απιστευτω!!!!!ΜΠΡΑΦ 17 ΔΕΣ ΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΕΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

βρε δεν γαμιεστε και οι 2. αντε γαμω τους θεους σας και τους αφεντες σας. μαλακα βρωμααα χυνω πανω στην αγια γραφη σου βρωμιαρη φασιστα γαμω τον σταυρο σου

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxa εσυ θα καεις στην κολαση ΗΛΗΘΙΑ!!!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΨΕΨΥΧΑΣ ΣΑΝ ΣΚΥΛΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!!!ΜΗ ΣΚΑΣ!!ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΜΩΡΗ ΒΡΩΜΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΝΑΡΧΙΚΙΑ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΔΕ ΒΡΙΖΩ ΒΡΙΖΩ ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΠΟΥ ΣΕΓΔΑΡΕ ΛΑΘΡΟΠΟΡΝΗ ΣΑΡΕΣΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ??????????????????????????ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ Α!ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΣΟΥ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΗ!!

Ανώνυμος είπε...

8.45 ΟΧΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΣΕΝΑ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕΣ ΑΠΟ ΣΚΥΛΟΜΟΥΝΟ ΜΟΥΝΙ ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΑΓΑΜΗΤΟ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΠΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΩΤΑΚΙΑ. ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΥΝΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ .ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΚΟΒΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΣΩΣ ΝΑ ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ.ΙΣΛΑΜΟΠΟΥΣΤΑ. ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΜΕ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟ ΑΨΩΛΟΣ [LEON]

Ανώνυμος είπε...

ωραια σχολια, ευγε!

οταν θα ερθει μεθαυριο ο Εμιρης του Καταρ να κανει business με τον Ιερωνυμο, καντε εναν κοπο να του τα δειξετε, καλα?

αντε μπραβο...


ΥΓ. πόσο ηλιθιοι μπορει να εισατε που νομιζτε πως οοοολοι οι μουσουλμανοι ειναι φτωχομπινεδες προσφυγες και εσεις (που οι μισοι απο σας τρωτε απ τους καδους) ειναι οι γαμω και δερνω σ αυτο τον κοσμο?

ρε νουμερα αν συνεχισετε ετσι, σε λιγο (μουσουλμανοι) εμιρηδες θα γαμανε τις αδερφες σας για 10 ευρω κι εσεις θα λετε "μπιρ αλλαχ εφεντι'μ" παρτε το χαμπαρι...