Τρίτη, Ιανουαρίου 31, 2012

«ΈΓΚΛΗΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ PSI» ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΛΕΕΙ Η ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ


Έγκλημα ανάλογο με αυτό της νέας δανειακής σύμβασης και του PSI χαρακτήρισε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα το νομοσχέδιο για τα ναρκωτικά.  Η ίδια κάλεσε σε συναγερμό γονείς, εκπαιδευτικούς, δικαστικούς λειτουργούς και Δικαιοσύνη να παρέμβουν πριν το κακό μετατραπεί σε ψήφο πλειοψηφίας στη Βουλή.



Το εν λόγω νομοσχέδιο, όπως επισήμανε, νομιμοποιεί και ωραιοποιεί τη χρήση, ακόμη και το κέρασμα ναρκωτικών, στηρίζει το ζήτημα στο ατομικό δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να κακοποιεί και να προσβάλλει το σώμα του.


Ενάντια στο νομοσχέδιο θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο της ΚΝΕ, την προσεχή Πέμπτη στις 18:00 στο κέντρο της Αθήνας, ανακοίνωσε ο Γιάννης Γκιόκας, εισηγητής των θέσεων του ΚΚΕ για το νομοσχέδιο στη Βουλή.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΠΡΕΖΑ TV
31-1-2012

15 σχόλια:

dimitris είπε...

Ασε μας ρε αλεκα...οσο εχεις εσυ το δικαιωμα να κακοποιεις το πνευμα μας αλλο τοσο υπαρχει το δικαιωμα της ελευθερης επιλογης...απο το πολυ χασις δεν πεθανε κανεις απο το αλκοολ χιλιαδες...

Kiro είπε...

Πολύ σωστά τα λές φίλε μου Δημήτρη...Νομιμοποίηση ΤΩΡΑ!

Ζωρζ Πιλαλη είπε...

θανατικη να επιβληθει, ποινη απο το κρατος,
σα μαστουρωνει και ευθυμει ο πασα ενας πατος.

Ανώνυμος είπε...

αν επινε ο σταλιν αλλα θα μας ελεγε

Ανώνυμος είπε...

προς τους ανω 4:
πιειτε τσιγαρα,κοκα,lsd κτλ...
για να μην σκεφτεστε ρε ζωα οτι σας γαμανε ασαλιωτους μισθολογικα!!!
θελει καθαρο μυαλο η τεκμηριωμενη αντιληψη
για αναγνωριση του εχθρου μαλακες μου.
και θελει και ΑΡΧΙΔΙΑ για να αντισταθεις σ`αυτον.
Γι`αυτο να σεβεστε τους ΑΡΧΙΔΑΤΟΥΣ που μιλανε ΚΑΙ για εσας και τα παιδια σας ασχετως αν λογω αδαοτητας τους προβοκαρετε ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΟΥ.

dimitris είπε...

ρε φιλε ανωνυμε μιλα για τη παρτη σου και ασε τα σαλια μαλια...οσο για τα αρχιδια μυδια ειδαμε που μας οδηγησαν οι αρχιδατοι? που μιλουσανε για μας...

Ανώνυμος είπε...

4:43 eisai pouli kai fenete oti den exeis piei pote sou..auto mono..nomimopoihsh twra..

Ανώνυμος είπε...

4.43 Παρε copy paste την απαντηση που εγραψα σε ενα κομουνιστικο μπλογκ που λεει τις ιδιες μαλακιες με εσενα πανω κατω.

"Καλες οι λαικιστικες κραυγες του τυπου "σκεφτειτε τα παιδια" και αλλες τετοιες φανφαρες.Επι της ουσιας, δεν εχεις δικαιωμα, ουτε ΕΣΥ, ουτε το ΚΡΑΤΟΣ, ουτε το ΚΟΜΜΑ, να μου υπαγορευετε τι θα βαλω ΕΓΩ στο ΣΩΜΑ ΜΟΥ. Ειναι βασικο ανθρωπινο δικαιωμα του καθενος η αυτοδιαθεση.

Ειναι τελειως φασιστικο να τιμωρεις καποιον για κατι το οποιο κανει αποκλειστικα και μονο στον εαυτο του. Η λεξη ελευθερια σας λεει τιποτα? Ο σεβασμος της προσωπικοτητας του ατομου?

Η ρητορικη σας ουδεμια σχεση εχει με τις βασικες αρχες του κομουνισμου, που κατα βαση ειναι ανθρωπιστικες.

Οσο για το οτι θελουν να κρατανε το λαο μαστουρωμενο για να μην αντιδραει, πρωτον να σας πω οτι αυτον τον ρολο τον εχει μονοπωλησει εξαιρετικα επιτυχως η τηλεοραση, και δεν χρειαζεται καμια βοηθεια, και δευτερον να σας παραπεμψω στα παιδια των λουλουδιων που βοηθησαν να ληξει ο πολεμος του βιετναμ με την επανασταση τους. "

Για πες μας λοιπον τωρα εσυ που εχεις "ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ", μεγαλα "ΑΡΧΙΔΙΑ", και δεν εισαι "ΑΔΑΗΣ",
ειναι η δεν ειναι μαλακιες αυτα που λες εσυ ο Καρατζαφερης και η Παπαρηγα?

Ποιος σου δινει το δικαιωμα να αποφασιζεις ΕΣΥ για το ΣΩΜΑ μου?

Φασιστακο, ε φασιστακο. Ο φασισμος δεν ειναι ιδεολογια, ειναι νοοτροπια, και εσυ ζεχνεις τη μποχα του.

Μετα τιμης, ενας πρωην προφυλακισμενος χρηστης.

Ανώνυμος είπε...

!!OXI STO PSI K SE KATHE NARKOTIKI OUSIA POU SKWTONEI TIN ENERGI NEOLEA ENW THA ITAN XRISIMI STO KOMA GIA MIRASMA KOUPONION SE PALAIKES SIGENTROSEIS KATA TOU KEFALEOU KTLP!!!!OLOI STIN SIGENTROSI ME KKE ISXIRO!!LEME NAI STI ZWI OXI STA NARKOTIKA

Kiro είπε...

Φίλε ανώνυμε...όσο φίλος μπορείς να χαρακτηριστείς..αν το πρόβλημα στην κοινωνία είναι το ΧΑΣΙΣ τότε είσαι αλλού γι'αλλού δυστηχώς...είδαμε που μας οδήγησε και μας πηγαίνει ακόμη το σύστημα μέσα στο οποίο συμμετέχει και το κομματικό σου μαντρι....δεν μιλάμε ούτε για κοκαϊνη μα ούτε και για LSD..εσύ ο καθώς πρέπει αγωνιστάκος όμως αμόλα και πίνε το αλκοόλ που τοσο νόμιμα και ωραία σου πλασάρει το συστηματάκι...ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΕ και μοιράστε κουπόνια....Ε-ΛΕ-ΟΣ!!!!!

Kiro είπε...

Και κάτι ακόμη.....Έχετε τελικά πολλά κοινά με το ΛΑΟΣ...ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ και οι 2....anywayaz που λέει και ο παππούς μου!

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣΤΑ. ΚΙΡΟ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ ΚΑΛΆ ΤΑ ΈΛΕΓΕ Ο ΠΑΠΠΟΎΣ ΣΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

To mono pou 8a pros8esw einai ta logia tou poiiti:
"Stis xountas to alisverisi eleu8ero itan to xasisi,o laos pote na min 3upnisei.."

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικος ο Βαρναλης ως ποιητης και ως ανθρωπος. Η επικληση στην αυθεντια ομως δεν ειναι επιχειρημα. Αλλωστε επιστημονικα δεν υπαρχει καμια σχεση μεταξυ χρησης κανναβης και ηλιθιοτητας, υποχωρητικοτητας, θυματοποιησης, τυφλης υποταγης, και αδιαφοριας. Με την καταχρηση υπαρχει σχεση, οχι ομως με τη χρηση. Οπως και η καταχρηση οποιουδηποτε πραγματος επιφερει ασχημα αποτελεσματα.

Αν η αποποινικοποιηση της χρησης εγινε με μοναδικο κινητρο να κοιμησει τη νεολαια μας, τοτε γιατι δεν το κανανε πριν 2 η 3 χρονια, για να ειναι ολοι λιωμα οταν βγει το μνημονιο, και το κανουνε τωρα? Καλη θεωρεια συνομοσιας σας, αλλα λιγο ετεροχρονισμενη και σαθρη.

Η Ιστορια ανα την υφηλιο, εχει αποδειξει οτι η ακραια καταστολη σε επιπεδα χρηστη, δεν φερνει κανενα αποτελεσμα.

Για να δανειστω και εγω απο τον αξιοθαυμαστο Βαρναλη, η αντιμετωπιση της κοινωνιας απεναντι στους χρηστες, μπορει να συνοψιστει με τους εξης στιχους

"Ω σεις χαμόσυρτα,
λερά σκουλήκια,
η άλαμπη ζήση σας
ζήση'ναι δίκια.
Μια τρύπα ο κόσμος σας
και μέσα κει
ο Χάρος λύτρωση
κι ώρα γλυκή!"

Νομιζω οτι μας αξιζει κατι καλυτερο και πιο δικαιο, αν τουλαχιστον θελεις να λες οτι εισαι πολιτισμενος ανθρωπος. Το να πεταξεις εναν μη εγκληματικο χρηστη στη φυλακη, εκτος του οτι ειναι αδικο και ανηθικο, ειναι και επιβλαβες και για την ιδια την κοινωνια. Γυρναει μπουμερανγκ.

Ανώνυμος είπε...

prepi loipon na siniditopoiisoume pws prepei epitelous na enarmwnistoume me tin fysi kai na apodextoume tis idiotropies tou kathenos gyrw mas ef'oson den prosballoun tin eleftheria mas. to na pairnei kapios kapoies ousies ine to idio me to poly faghto i to kolima epanw ston ipologisth. oso afora to laos de mou peftei logos fisika ef'oson to kaliergoune monoi tous (apo egires piges)kai einai ipokrites opws kai to pame kai ti ND poy to katakrinoun apla logo twn psifoforwn. narkwtika panta ipirxan kai panta tha iparxoun an de siniditopoiisoume oi idioi oti prepi na eimaste siniditopoiimenoi kamia kibernisi de tha mas boithisei epoidi panta tha iparxoun kapoia simferonta apo pisw kai de milaw mono gia ta narkwtika