Παρασκευή, Ιανουαρίου 13, 2012

VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΛΕΟΝ!!!

"ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΈΕΙ...ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ.ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ,ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΔΝΤ,ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ." 

Λίγο μετά τις 10, μια ομάδα περίπου 15 ατόμων, εισέβαλε στο Bar Cue στο Παγκράτι όπου είχε προγραμματιστεί συνάντηση 70 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.Οι νεαροί αρχιζαν να φωνάζουν: «Ποιοί είναι οι βουλευτές εδώ»; Μόλις εντόπισαν τους βουλευτές άρχισαν τις φραστικές επιθέσεις: «Θα το σκέφτεστε πριν βγείτε», «Τι έχετε κάνει στον κόσμο»; φώναζαν και πέταξαν γιαούρτια και αυγά.



Οι βουλευτές αντέδρασαν ψύχραιμα και κατευναστικά, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Έσπασαν κάποια ποτήρια και πιατάκια και μετά αποχώρησαν. Κάποιος νεαρός έξω από το τζάμι έβαλε το χέρι του στο λαιμό κάνοντας την χαρακτηριστικά κίνηση που υπονοεί ότι θα τους κόψουν το λαιμό.


Στο μπαρ ήταν εκείνη την ώρα οι βουλευτές: Βασίλης Κεγκέρογλου, Γιώργος Ντόλιος, Παναγιώτης Ρήγας, Έλενα Παναρίτη, Ελπίδα Τσουρή, Ανδρέας Μακρυπίδης, Πυθαγόρας Βαρδίκος, Δημήτρης Παπουτσής, Φραγκίσκος Παρασύρης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Σοφία Γιαννακά, Δημήτρης Λιντζέρης ενώ αμέσως μετά τα επεισόδια ήρθε η Άρια Αγάτσα.


Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που ήταν στο μπαρ είδαν τους αναρχικούς να σπάνε ποτήρια και να πετούν νερά, γιαούρτια και αυγά, ακόμα και πέτρες (κάποιοι μιλούν και για δύο βουλευτές που τραυματίστηκαν ελαφρά) ενώ απειλούσαν με χειρονομίες τους βουλευτές και τους φώναζαν συνθήματα. 


Λίγο αργότερα αποχώρησαν οι αναρχικοί, στο σημείο έφτασαν και άντρες της αστυνομίας, ενώ η συνάντηση των βουλευτών διαλύθηκε.


Κάποιοι βουλευτές λένε ότι οι νεαροί δεν ήταν αναρχικοί, αλλά τους χαρακτηρίζουν «επαγγελματίες».http://www.iefimerida.gr/
ΠΡΕΖΑ TV
13-1-2012

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πιθηκανθρωποι της Ευρωπης.
Δεν καταλαβαινουν οτι ετσι δινουν περισοτερη αξια στα ιδια τα ανθρωποειδη που ψηφιζουν εδω και 30 χρονια?

Ανώνυμος είπε...

Χίλια μπράβο στην αντίσταση. Όποιοι και αν είναι. Θέλετε φιέστες πασόκοι; Ε, και εμείς θέλουμε πίσω τα κλεμμένα. Δώστε μας αυτά που κλέψατε και κάντε συγκεντρώσεις. mitsos175.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΣΙΚΟΚΛΕΦΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

Mpravo sta 15 palikaria me orxis!!!!!!oloi emeism makakes minimatakides mexri na mas poulisoun

Ανώνυμος είπε...

Τα σκυλιά που ταίζατε, τώρα σας δαγκώνουν, καλά να πάθετε λαμόγια και τα χειρότερα έρχονται.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην ήταν κι εξωγήινοι! "επαγγελματίες" είναι δηλαδή όσοι τους κράζουν στους δρόμους? Τέτοια υποδοχή τους αξίζει! Εννοείται πως οι αναρχικοί έχουν περισσότερους λόγους να επιτίθεντε σε βουλευτές! Αλλωστε, κάθε μέρα δικαιώνονται όλο και περισσότερο για τη σαπίλα του συστήματος! ΝΤΟΥ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! Το αίμα μας πίνουν, όχι καφέ...

Ανώνυμος είπε...

Το 2010 ήμουν στην Πάρο απ'όπου πέρασαν αμέτρητη Πασόκοι (Ραγκούσης-πρώην δάρχος Πρου) κι άλλα λαμόγια όπως ο Ρουσόπουλος! Όπου πήγαιναν έτρωγαν μπινελίκια! Η γυναίκα του Ρουσόπουλου άκουσε χοντρά σε σουπερ μάρκετ, ενώ στο Πίσω Λιβάδι μία ντόπια γιαγιά πλησίασε το ΓΑΠ δήθεν για χειραψία και αφού του'χωσε το χαρτί της σύνταξης στη μούρη άρχισε να βρίζει! Κι άλλα τέτοια έγιναν, ώστε τα σκατά με τις οικγένειές τους "κλειδώθηκαν¨ στις βίλες μακριά απ΄τους "κινδύνους" της βολτούλας!
Μέχρι σήμερα έχουν χιλιοφάει γιαούρτια και βρισίδι, αλλά συνεχίζουν να παριστάνουν τους άνετους!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Το 2010 ήμουν στην Πάρο απ'όπου πέρασαν αμέτρητοι Πασόκοι (Ραγκούσης-πρώην δήμαρχος Πάρου) κι άλλα λαμόγια όπως ο Ρουσόπουλος! Όπου πήγαιναν έτρωγαν μπινελίκια! Η γυναίκα του Ρουσόπουλου άκουσε χοντρά σε σουπερ μάρκετ, ενώ στο Πίσω Λιβάδι μία ντόπια γιαγιά πλησίασε το ΓΑΠ δήθεν για χειραψία και αφού του'χωσε το χαρτί της σύνταξης στη μούρη άρχισε να βρίζει! Κι άλλα τέτοια έγιναν, ώστε τα σκατά με τις οικγένειές τους "κλειδώθηκαν¨ στις βίλες μακριά απ΄τους "κινδύνους" της βολτούλας!
Μέχρι σήμερα έχουν χιλιοφάει γιαούρτια και βρισίδι, αλλά συνεχίζουν να παριστάνουν τους άνετους!!!!!

zumurito είπε...

Πιθηκανθρωποι ειναι οσοι τους ψηφιζατε και συνεχιζετε και τους ψηφιζετε αλλα απο την πισω πορτα το παιζετε και καλα μετανοημενοι(ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ αφου δεν ψηφιζατε αυτους ΠΟΙΟΥΣ ψηφιζατε)..Τουλαχιστον αν οντως ηταν αναρχικοι τα παληκαρια σιγουρα δεν εχουν ψηφισει τα συγκεκριμενα η αλλα αντιστοιχα ζωα..

Οσο για το πως ειναι γραμμενο το ''αρθρο'' εχει πολυ πλακα..Ακου εκει αντεδρασαν ψυχραιμα οι βουλευτες..Λες και εχουν τα μουτρα(οταν δεν εχουν μπραβους γυρω τους)να πουν και τιπτοα περα απο την ασφαλεια της τηλεορασης.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΩ ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

αν και οι τραμπουκισμοί πρέπει να έχουν ένα όριο και δεν είναι και το καλύτερο είδος δράσης, ένα μεγάλο μπράβο στους συντρόφους που έκαναν την παρέμβαση