Παρασκευή, Φεβρουαρίου 24, 2012

ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ: 20% ΦΟΡΟΣ ΣΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ – ΕΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ!!!

ΠΟΣΑ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ;;;
Αυτοτελή φόρο στα ενοίκια προτείνει το ΔΝΤ και όλα δείχνουν ότι με αυτή την πρόταση συμφωνούν τα επιτελεία ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και έτσι μάλλον μιλάμε για τον επόμενο φόρο στην ακίνητη περιουσία.
Ο φόρος θα προστίθεται στα υπόλοιπα εισοδήματα και επιπλέον επιβάλλεται συμπληρωματικός φόρος 1,5% για κατοικίες μέχρι 300 τ.μ. και 3% για κατοικίες επιφάνειας άνω των 300 τ.μ.. 
Ο φόρος 20% στα ενοίκια αναμένεται να επιβαρύνει περισσότερο χαμηλά και μέσα εισοδήματα καθώς για ένα εισόδημα 5.000 για ένα μέσο ενοίκιο ο φορολογούμενος θα κληθεί να πληρώσει επιπλέον φόρο 1.000, ενώ με το σημερινό σύστημα η επιβάρυνση από τον συντελεστή 1,5% δεν είναι παρά 75 ευρώ.



Παράλληλα προωθείται η ενοποίηση του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας που επιβάλλεται στους φορολογούμενους με ατομική περιουσία αντικειμενικής αξίας άνω των 200.000 ευρώ, του Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτούμενων Κτισμάτων, που εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ. Από την ενοποίηση των φόρων στα ακίνητα θα εξαιρεθούν οι φόροι που εισπράττονται υπέρ της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ενώ οι αλλαγές που τελικά θα αποφασισθούν θα τεθούν σε εφαρμογή από το 2013. Πάντως σε κάθε περίπτωση τα έσοδα που θα αποφέρουν στα ταμεία του Δημοσίου δεν θα πρέπει να είναι λιγότερα από 1,7 δισ. ευρώ όσο δηλαδή υπολογίζονται τα έσοδα που εισπράττονται ετησίως από το ειδικό τέλος ακινήτων. newsit.gr
ΠΡΕΖΑ TV
24-2-2012

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δράστης ένας 35χρονος Ρουμάνος που έπεσε στα χέρια της αστυνομίας -

Διαβάστε όλα όσα προηγήθηκαν πριν το στυγερό έγκλημα που συγκλόνισε το Σχηματάρι...

Η δολοφονία έγινε το βράδυ της 21ης Ιανουαρίου του 2012. Την επόμενη μέρα, φύλακας της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας στο Σχηματάρι Βοιωτίας, ενημέρωσε την αστυνομία πως σε αγροτική οδό, ήταν ακινητοποιημένο ένα ταξί, με αναμμένη τη μηχανή, χωρίς να υπάρχει κάποιο άτομο μέσα. Το ταξί που βλέπετε στην επόμενη φωτογραφία...


Από τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο χώρο, βρέθηκε κοντά στο ταξί, σε παρακείμενο χωράφι, νεκρός ο 57χρονος ταξιτζής, πατέρας δύο παιδιών.


Αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου. Έρευνες που κράτησαν μέχρι χθες το βράδυ (23-02-2012) όταν εντοπίστηκε ο δολοφόνος. Ένας 35χρονος Ρουμάνος, που διέμενε στην Οινόη μαζί με άλλους ομοεθνείς του και εργαζόταν περιστασιακά σε μεγάλο εργοστάσιο της περιοχής.

Ο δολοφόνος την νύχτα του εγκλήματος ήταν στη Χαλκίδα και πήρε τη μοιραία κούρσα, που στοίχισε τη ζωή στον 57χρονο ιδιοκτήτη του μισού ταξί, ο οποίος προσπαθούσε να βγάλει το νυχτοκάματο, για να πάει στην Οινόη. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, στο σημείο που βρέθηκε δολοφονημένος ο ταξιτζής, ο 57χρονος σταμάτησε το ταξί γιατί αρχικά υπήρξε έντονη λογομαχία με τον πελάτη και στη συνέχεια ακολούθησε πάλη.

Οι δύο άνδρες βγήκαν έξω από το ταξί και συνέχισαν να παλεύουν. Ο 35χρονος Ρουμάνος τον μαχαίρωσε στο λαιμό, στην κοιλιά και στα χέρια. Ο ταξιτζής λίγα δευτερόλεπτα αργότερα έπεσε νεκρός.

Ο δράστης πριν φύγει βούτηξε το κινητό τηλέφωνο του οδηγού. Και αυτό ήταν το μοιραίο του λάθος. Μετά από συστηματική αστυνομική έρευνα, οι άνδρες της ασφάλειας Λιβαδειάς κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του δολοφόνου και στη συνέχεια να δέσουν με εργαστηριακές εξετάσεις του εγκληματολογικού τα πειστήρια του εγκλήματος.

Ανώνυμος είπε...

Έχουν ξεπεράσει κάθε όριο οι ληστές στους δρόμους της Λάρισας,
οι οποίοι επιστρατεύουν κάθε μέσο προκειμένου να κλέψουν ανυποψίαστους περαστικούς.

Τελευταίο θύμα τριών Πακιστανών, μια 57χρονη κάτοικος της πόλης, που το πρωί της Πέμπτης (23-02-2012), δέχθηκε επίθεση από τους αδίστακτους ληστές, την ώρα που έμπαινε στο αυτοκίνητο του άντρα της. Οι δράστες στην προσπάθεια να της κλέψουν την τσάντα που κρατούσε, έκοψαν το λουρί της με πριόνι!

Το ζευγάρι των Λαρισαίων αντέδρασε και αντιστάθηκε με αποτέλεσμα οι τρεις Πακιστανοί, 22 , 27 και 35 ετών αντίστοιχα, να συλληφθούν από αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο.

Στην κατοχή του 22χρονου, βρέθηκε ένα μαχαίρι κουζίνας μήκους 19 εκατοστών με μήκος λεπίδας 9 εκατοστών, ενώ στην κατοχή του 27χρονου βρέθηκε ένα πριόνι μήκους 42 εκατοστών και μήκους λάμας 27 εκατοστών.
οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας ενώ προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.


ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΑΡΧΟ-ΠΡΕΖΑΚΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ, ΤΗΝ ΚΟΡΗ , ΤΟΝ ΓΙΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ?????

Ανώνυμος είπε...

TO MELLON POY ONEIREYONTAI TA ANARXOPREZAKIA

Ανώνυμος είπε...

Κοντά στην εξιχνίαση της ληστείας 77 αρχαιολογικών θησαυρών από το μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας, βρίσκεται η αστυνομία μετά την προσαγωγή νεαρού Αλβανού, ο οποίος φέρεται να είναι μέλος συμμορίας που λήστευε κοσμηματοπωλεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο ληστείες κοσμηματοπωλείων είχαν γίνει πέρυσι σε Ολυμπία και Κρέσταινα.

Τα μέλη της οργάνωσης είναι γνωστά στην αστυνομία και από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου αναμένεται να προκύψουν νέα στοιχεία.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι αποτυπώματα που βρέθηκαν στο μουσείο αλλά και οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, συνάδουν με το προφίλ του συλληφθέντα.

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενοι οι ύποπτοι - των οποίων τα μουσεία δεν είναι ο "φυσιολογικός" στόχος - να έδρασαν για λογαριασμό κάποιου συλλέκτη.

ΕΘΝΟΤΗΤΑ & ΛΗΣΤΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

"ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ: 20% ΦΟΡΟΣ ΣΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ – ΕΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ!!!"

Αυτά που γράφετε εδω μέσα τι σχέση έχουν με το άρθρο;

Για γυαλιά ψάξατε ;

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΥ-ΜΠΙΑ-ΚΟΣ!!!ΟΛΥ-ΜΠΙΑ-ΚΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

παιδια οι φασιτες ειναι αργοστροφοι. πανε με δκια τους ωρα και με το παλιο ημερολογιο. γραψτε για την πουτσα που τρωτε στην δουλεια σας ρε ζωα. αει στο διαολο βλαχοεθνικια. αντε βοσκηστε κανενα κοπαδι