Παρασκευή, Φεβρουαρίου 10, 2012

ΜΕ "ΑΝΩΘΕΝ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ" ΚΟΠΗΚΕ Η ΕΚΠΟΜΠΗ Α.Ε ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ 9 - Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Η "Εκπομπή ΑΕ" στο Ράδιο 9 διέκοψε την λειτουργία της διότι οι συντελεστές της δεν μπορούν να συμμορφωθούν με τις "άνωθεν υποδείξεις". Ήδη από τις 9 Φεβρουαρίου και ημέρα Πέμπτη, οι ενημερωτικές εκπομπές του σταθμού πληροφορήθηκαν ότι υπάρχει "υπόδειξη" αλλαγής πλεύσης. Σύμφωνα μ' αυτήν επιτρέπεται η κριτική και μάλιστα αμείλικτη στο εσωτερικό πολιτικό σύστημα, αλλά επ' ουδενί δεν πρέπει να τεθεί στο στόχαστρο το νέο μνημόνιο, η τρόικα, το ευρώ και η ΕΕ. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του σταθμού το μνημόνιο πρέπει να "περάσει" οπωσδήποτε. Η "γραμμή" που δόθηκε ήταν απολύτως σαφής: "πολύ κακό το νέο μνημόνιο, αλλά τι να κάνουμε δεν έχουμε άλλη λύση".
Παρά την "άνωθεν υπόδειξη" η Εκπομπή ΑΕ εξέπεμψε κανονικά την Πέμπτη 9/2 αψηφώντας την νέα "γραμμή". Κατόπιν τούτου στάθηκε αδύνατη η συνέχιση της συνεργασίας διότι, όχι μόνο δεν δεχόμαστε "άνωθεν υποδείξεις", αλλά ούτε πρόκειται να υποκύψουμε στο καθεστώς της νέας κατοχής στα ΜΜΕ και στην χώρα. Οι συντελεστές της εκπομπής ανανέωσαν το ραντεβού με το κοινό τους και το σύνολο του ελληνικού λαού την Κυριακή 12/2 στις 5:00 μμ στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη (παλαιά Βουλή). Θα είμαστε όλοι εκεί. 
10/9/2012
Δημήτρης Καζάκης
http://dimitriskazakis.blogspot.com/2012/02/9.html
ΠΡΕΖΑ TV
10-2-2012

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ! ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα!!!!
Καλό!!

Το άλλο με το Τοτό το ξέρεις;;;

Ανώνυμος είπε...

πόσο βλακάκος είσαι εσύ 4.30?

Ανώνυμος είπε...

Πόσο ξεκάθαρο είναι ,ότι προσπαθούν να επιβάλλουν την καταστροφική ΕΕ.Χούντα παντού ,τριτοκοσμική χώρα μας κάνανε.

Ανώνυμος είπε...

Ποσο ανοητοs μπορει να ειναι καποιοs ωστε να ακουει τι παπαριεs λεει ο Καζακηs? Αξιοι τηs τυχηs μαs!

Φοίβος είπε...

Αν σε κάποιους από εμάς έχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ σημασια αυτά που λεγόντουσαν στην εκπομπή, θα πρέπει να κετέβουμε την Κυριακη στο άγαλμα Κολοκοτρώνη. Αλλιώς φοβάμαι πως θα είμαστε άξιοι των φοβιών μας...

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!!!!!!!

Η λαϊκή οργή ξεχειλίζει

Όλοι μας έχουμε τις προσωπικές μας πολιτικές/λονωνικές πεποιθήσεις

Όλοι μας, λόγω των πεποιθήσεω συμπαθούμε κάποιους και αντιπαθούμε κάποιους άλλους

Οι περιστάσεις είναι όμως ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ, δείτε τι γίνεται αυτή τη στιγμή στον κόσμο..

Όπου ξεκινήσει ο κύκλος της βίας, η μάχη ξεκινάει για τις ιδεολογίες και πολύ σύντομα γίνεται απλά μάχη για την επιβίωση

ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΦΑΧΤΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΞΑΝΑ

ΑΝ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΟΥΤΕ ΤΡΟΪΚΕΣ, ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ

ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΕΜΦΥΛΙΟΣ

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΕΜΦΥΛΙΟΣ

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Ανώνυμος είπε...

5:23

τόσο ανόητος που κάθεται τον ακούει να μιλάει με στοιχεία και συνεχίζει να τον ακούει και επαληθεύονται τα λεγόμενα του...όχι γιατί είναι μάγος, απλά γιατί τον ενδιαφέρει και γιατί νοιάζεται...σάλτα και γαμήσου, τώρα!!!

Ανώνυμος είπε...

τελικα ολοι εσεις που υποστηρίζεται την πολιτικη καζακη πρεπει να ειστε κατοικοι εξωτερικου με πολλα λεφτα και θελεται η ελλαδα να χρεωκοπησει και να ερθεται εδω να τρωτε τζαμπα και να τα αγορασετε ολα μιση τιμη,
αλλιως δεν εξηγητε ελληναραδες.

Ανώνυμος είπε...

Ε ναι, είναι γνωστό αυτό.
Όπου δίνει ομιλίες ο Καζάκης έρχονται με τσάρτερ από γερμανία, αμερική, σουηδία και αυστραλία έλληνες του εξωτερικού και γεμίζουν τις αίθουσες
Και φυσικά συμφωνούν μαζί του, γιατί το καλοκαίρι που θα έρθουν για διακοπές στην ελλάδα θα τους κοστίζει ο φραπές 0,30 δολλάρια.
Άσε που θα πάρουν κοψοχρονιά και τα οικοπεδάκια που λιμπίζονται χρόνια τώρα αλλά δεν τους τα πούλαγαν οι χωριανοί.
Άντε πέστα και συ ρε φίλε απο πάνω να τα 'κούει ο κόσμος.

ΥΓ. Ξέχασες να αναφέρεις ότι ο Καζάκης έχει κλείσει ντιλ με έλληνες του εξωτερικού να γίνει o οικονομικός διαχειριστής τους αφού αγοράσουν την ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

ρε φιλε μην ειρωνευεσαι αλλα και μην νομιζεις οτι στην ελλαδα θα ειναι καλυτερα εκτος ευρωζονης.

Nora Ralli είπε...

Δυστυχώς, οι ανακρίβειες υπερβαίνουν την ανοχή μας... Η έκκληση γίνεται αρχικά στους διαχειριστές του συγκεκριμένου μπλογκ, το οποίο παρακολουθώ και σέβομαι και θαυμάζω... Δημοσιεύσατε τη δήλωση Καζάκη και ζητάτε να τη διαδώσουμε. Εξαιρετικά ως εδω. Απλά, προς πληρέστερη ενημέρωσή σας, καταθέτω πως ουδέποτε μου ζητήθηκε να πω ή να μην πω το οτιδήποτε (όπως υποστηρίζει ο κος Καζακης) και κάνω ενημερωτική εκπομπή στο ΡΑΔΙΟ9.

Από κρισάρα ας περνάμε τα λόγια όλων. Ολων, όμως.
Φυσικά και τα δικά μου.

Σας ευχαριστω εκ των προτέρων. Νόρα Ράλλη

Ανώνυμος είπε...

Ειναι κρίσιμες ημέρες για την Πατρίδα μας και καλά θα κάνει ο καθείς, ο κ.Καζακης εν προκειμένω, να μη αραδιάζει το μακρύ και το κοντό του !

(Εκτός των άλλων, έχω πολλά ακινητα και θα χάσω τα εισοδήματα μου, με επιστροφή στη δραχμή. Εμένα δεν με σκέφτεστε ;)

Ανώνυμος είπε...

merikoi apo dw mesa akoune mega kai meta katevainoun stis poreies? re trela poulate? ftiaxane to eurw gia na mas xrewsoun kai meta na mas ta zitisoun pisw..katw apo to eurw,tha eimaste panta ta poutanakia tous..min akoute peri katastrofis..de tha exoume lefta gia petrelaia..venzines..ypotimiseis..tha xathoun ta lefta mas apo tis trapezes kai anakriveies pou sas pernane..diavaste to vivlio tou kazaki i an ton akougate,tha katalavainate oti kati xerei o anthrwpos kai ta leei xronia prin..ginate oloi oikonomologoi kai xerete oti tha katastrafoume an fygoume apo to eurw..tha pethanoume stin peina..20% anergia kai liga lene..30% ftwxia kai parakalate mi fygoume apo to kalo eurouli?? re asxetoi..anoixte ta matakia sas kai akouste ton anthrwpo pou gyrnaei oli tin ellada gia na sas enimerwsei kai ton vrizete...zwa..

Ανώνυμος είπε...

a kai o prwtos pou leei ton kazaki hmimathi...kala poulaki mou esy eisai kanonika axios tis moiras sou..papaxela kai pretenteri prepei na parakoloutheis..asxete! o anthrwpos kathetai me arithmous kai ta exigei mpas kai mathoume ti ginetai pragmatika kai seis xwris na ton exete akousei,pipilate mia malakia pou sas eipe kapoios fasistakos..etsi den kanoume tpt..xwris koino stoxo den pame pouthena..me to eurw mas kanoun oti theloune re..mipws telika na symfwnisoume me ta nea metra?? gia na mas kratisoun sto eurw to kanoun..ti diamartireste loipon? asxetoi kai axioi tis moiras sas tha eiste an den anoixete ta matakia sas. starxidia mou o kazakis alla o anthrwpos xerei oso kanenas kai trexei oso kanenas gia tin elladitsa..xypniste prin einai arga..me to eurw ftasame edw..poso xeirotera tha eimaste diladi me ti draxmi kai xwris afentika?