Τετάρτη, Φεβρουαρίου 08, 2012

ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΝΚΛΩ


Για την Αθήνα ετοιμάζονται οι εργαζόμενοι στην ΕΝΚΛΩ, τις επόμενες μέρες σε μια τελευταία προσπάθεια άσκησης πίεσης προς τις Τράπεζες, μέσω της νομικής οδού αυτή τη φορά, κυρίως Εθνική και ΑΤΕ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του inpost.gr, αίτημα των εργαζομένων, που αυτή τη φορά δεν θα πάνε επαιτώντας στις τράπεζες, αλλά «απειλώντας», είναι να ανοίξουν τα εργοστάσια και να ζωντανέψει ξανά η συμφωνία με τους Αμερικανούς Επενδυτές.

Μαζί τους θα έχουν όλα τα έγγραφα, που αποδεικνύουν τις συμφωνίες που είχαν προχωρήσει και είχαν φτάσει πριν την τελική υπογραφή, όπου οι τράπεζες στην κυριολεξία, στο παρά ένα δευτερόλεπτο, την πάγωσαν, αφήνοντας στα ... κρύα του λουτρού εργαζόμενους και διοίκηση της ΕΝΚΛΩ, αλλά και τους Αμερικάνους επενδυτές!
Αξίζει να σημειωθεί ότι το ενδιαφέρον των Αμερικανών Επενδυτών παραμένει ζωηρό παρά τα όσα προηγήθηκαν, αρκεί να πληρωθεί το ΙΚΑ και οι εργαζόμενοι και να ανοίξουν τα εργοστάσια. Ειδικά να προλάβουν την πτώχευση του εργοστασίου ΟΤΤΟ Έβρος, στις 15 Φεβρουαρίου και των Κλωστηρίων Μαρώνειας-Ροδόπης, στις 4 Απριλίου στη Ροδόπη!
Το ζωντανό ενδιαφέρον των Αμερικάνων επενδυτών διαπιστώθηκε στην πρόσφατη συνάντηση των εργαζομένων μαζί τους, πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη.
Read more: http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=49257:2012-02-08-09-57-17&catid=74:sites&Itemid=54#ixzz1lnYJz779 
Seleo.gr News 
ΠΡΕΖΑ TV
8-2-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: