Τετάρτη, Φεβρουαρίου 08, 2012

«ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ» ΤΥΧΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΜΑΣ, ΔΗΛΩΝΕΙ (ΜΕΣΩ ΜΟΣΧΑΣ) Η ΤΕΧΕΡΑΝΗ


Το Ιράν έχει την ικανότητα να πλήξει τις αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις ανά τον κόσμο αν δεχθεί επίθεση από τις ΗΠΑ, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ίντερφαξ, επικαλούμενο σημερινές δηλώσεις του Ιρανού πρεσβευτή στη Μόσχα. 



Ο Ιρανός πρεσβευτής Σαγιέντ Μαχμούντ-Ρεζά Σαγιαντί δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη Μόσχα ότι οι ΗΠΑ θα έκαναν λάθος αν χτυπούσαν το Ιράν, παρά το γεγονός ότι η Ουάσινγκτον δεν έχει ανακοινώσει τέτοια σχέδια. 


«Οι Αμερικανοί γνωρίζουν πολύ καλά πώς είναι το Ιράν και ποιες είναι οι δυνατότητές μας» σημείωσε ο Σαγιαντί, σύμφωνα με το Ίντερφαξ. 


«Το Ιράν είναι σε θέση να προβεί σε αντίποινα με πλήγματα στην Αμερική ανά τον κόσμο [...] Μια επίθεση εκ μέρους τους στο Ιράν θα ήταν αυτοκτονική» κατέληξε.


Οι ΗΠΑ επέβαλαν κυρώσεις που έχουν στόχο την κεντρική τράπεζα του Ιράν και παραχωρούν νέες εξουσίες στις αμερικανικές τράπεζες για να παγώσουν πόρους της Τεχεράνης.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΠΡΕΖΑ TV
8-2-2012

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

για την ιστορια: το 1979 κατασκοπευτικο επανδρωμενο ελικοπτερο των αμερικανων εισχωρησε στο Ιραν και κατερριφθη.

Ανώνυμος είπε...

με σοβαρες επιφυλαξεις 514 για το αξιομαχο του Ιραν .το ιδιο τσαμπουκαλευονταν και το Ιρακ και την ειδαμε την καταληξη...

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ 8.39 ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ. ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ???[LEON]