Τετάρτη, Φεβρουαρίου 15, 2012

ΠΡΟΣΧΩΡΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ-ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΦΑΣΙΣΤΑ ΣΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ!!!


ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ...ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΉΚΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...ΤΩΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΦΑΣΙΣΤΑ ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ!!!!ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!
Στη Νέα Δημοκρατία θα προσχωρήσει ο υπουργός και πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ Μάκης Βορίδης. Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr ο Μάκης Βορίδης έχει έρθει σε συμφωνία με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά και κατά πάσα πιθανότητα την επόμενη εβδομάδα θα επισημοποιηθεί ο γάμος του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών με τη Συγγρού.

Την προσχώρηση του Μάκη Βορίδη στη ΝΔ την προανήγγειλε χθες ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Φαήλος Κρανηδιώτης ο οποίος δήλωσε ότι ο Βορίδης ταιριάζει με το προφίλ της ΝΔ, αλλά όχι ο Άδωνις Γεωργιάδης. Παρόλαυτα σε τροχιά προσχώρηση με τη ΝΔ βρίσκεται και ο Άδωνις Γεωργιάδης που και αυτός υπερψήφισε στη Βουλή τη νέα δανειακή σύμβαση.
http://www.iefimerida.gr/news/36952/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AF-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B1-%CE%BF-%CE%BC%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%B2%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%82
ΠΡΕΖΑ TV
15-2-2012

6 σχόλια:

NIKOS είπε...

ο τίτλος σου βαρείς αλλά όχι αδίκως

Ανώνυμος είπε...

Τέλεια! Η ΝΔ θα μείνει και αυτή εκτός βουλής. Συνέχισε Βορβορίδη. Σπάστα όλα.

Ανώνυμος είπε...

Ολα τα τραβελια στη συγγρου τυχαιο δεν νομιζω.

Ανώνυμος είπε...

Εμετικος τιτλος επιπέδου υπονομου , α ρε ποτε θα μπει αυτη η χωρα σε σειρα. (βεβαια εσυ εισαι το τελευταιο πραγμα, αλλά μερος του συστηματος)

Ανώνυμος είπε...

to fasistario sta fasistaria 8a paei pou allou.
pe8ainoun re ka8e mera astegoi(kai mh) ti provlima exoun avtoi!?!? oloi oi skatokefaloi mazi tha mas 'vgaloun'apo thn krisi?sw8ikame twra! ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΡΕΕΕΕΕ!!ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ ΟΛΟΥΣ!!

Αντώνης Σαμαράς είπε...

@ 2:06 μμ

Αγαπητέ κύριε/κυρία, συμφωνώ απολύτως με το σχόλιο σας περί τραβελιών. Σχόλιο που μας κάνει όλους στην Νέα Δημοκρατία χαρούμενους για το γεγονός ότι ο συμβολισμός της μετακόμησης των γραφείων μας στην οδό Συγγρού γίνεται ευκόλως κατανοητός από όλους και όλες. Από το ιστορικό αυτό μετερίζι της συγκεκριμένης λεωφόρου συνεχίζουμε ακάθεκτοι.