Δευτέρα, Φεβρουαρίου 06, 2012

ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΣΦΟΔΡΟ ΚΥΜΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΣΕ ΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑ


Εξήντα πέντε ασθενείς έχουν μεταφερθεί από το νοσοκομείο Πύργου, που εκκενώθηκε χθες, και νοσηλεύονται στα νοσοκομεία Τρίπολης και Καλαμάτας, όπως δήλωσε ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου Τάσος Αποστολόπουλος.



    Ο γγ ανέφερε ότι τα νερά έχουν υποχωρήσει σημαντικά από το νοσοκομείο και την πόλη του Πύργου, ενώ όλη η γύρω περιοχή ''είναι μια απέραντη λίμνη''. Πρόσθεσε ότι έχει καταστραφεί το σύνολο των μηχανημάτων και των εργαστηρίων του νοσοκομείου που βρίσκονταν στο ισόγειο και τα υπόγεια του κτιρίου, ενώ συνεργεία από την εταιρεία που κατασκεύασε το νοσοκομείο Πύργου και μηχανικοί της ΔΕΠΑΝΟΜ, βρίσκονται στο νοσοκομείο αυτή την ώρα κι αργότερα σήμερα το μεσημέρι παρουσία του υφυπουργού Υγείας Μιχάλη Τιμοσίδη, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη κατά την οποία θα γίνει και εκτίμηση για το χρόνο επαναλειτουργίας του νοσοκομείου.


    Ο κ. Αποστολόπουλος επισήμανε ότι όλες οι υπηρεσίες βρίσκονται σε επιφυλακή τόσο στην Ηλεία, όσο και στη Μεσσηνία, όπου αναμένεται τις επόμενες ώρες να εκδηλωθεί νέο σφοδρό κύμα κακοκαιρίας.

ΠΡΕΖΑ TV
6-2-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: