Παρασκευή, Φεβρουαρίου 10, 2012

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ «ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ» ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ – ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ...ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΠΙΚΉΔΕΙΟ...
Την Κυριακή θα έρθει στην Ολομέλεια της Βουλής, και θα τεθεί προς ψήφιση το ίδιο βράδυ, ο νόμος για τη νέα δανειακή σύμβαση και το πρόγραμμα ανταλλαγής των ελληνικών ομολόγων (PSI), όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την εισήγησή του στο Υπουργικό Συμβούλιο.



Το νομοσχέδιο, που διχάζει ήδη τις Κοινοβουλευτικές Ομάδες και των δύο μεγάλων κομμάτων, θα έρθει σε τρία άρθρα: ένα για το PSI, ένα για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και ένα τελευταίο που θα εξουσιοδοτεί τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Βενιζέλο να υπογράψουν τη νέα δανειακή σύμβαση και να συζητήσουν από εδώ και στο εξής τα ζητήματα που αφορούν στο μνημόνιο και το «κούρεμα».


Η εξειδίκευση των μέτρων θα γίνει αργότερα, σε διάστημα 15-20 ημερών, με σχετικό εφαρμοστικό νόμο, όπως έγινε μετά το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.
Newsroom ΔΟΛ


ΠΡΕΖΑ TV
10-2-2012

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γίνεται μία φορά να διαδηλώσουμε στο Καστρί έξω από τα σπίτια τους;

Ανώνυμος είπε...

TO NOY SAS STA KNAT!!!

Ανώνυμος είπε...

an den valane myalo thn proth tha ths fan kai deyterh!!!

Ανώνυμος είπε...

Ολοι στο δρομο.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ , ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΡΓΑΤΗΣ ΤΩΝ 480Ε ΤΟ ΜΗΝΑ ΟΣΟΝΟΥΠΟ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΟΡΑ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΣΧΕΤΩΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ. ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ... Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ. ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΖΗΥΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ.
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

(ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΟΥ, ΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ)

Ανώνυμος είπε...

ρε γαμιεσαι, σκατοναζιστη

την ανακοινωση της Χρυσης Ζυμης εναντια στους απεργους της Χαλυβουργιας (που απαιτουσατε απο τους ανθρωπους να ζουν με 400 ευρω!) νομιζεις την ξεχασαμε? ε ναζιαρη?

η ωρα σου κοντευει και το ξερεις πολυ καλα!

υπανθρωποι, στο ελικοπτερο δεν εχει θεσεις για σας - εσεις θα μεινετε πισω...

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΡΜΑ ΡΕ ΑΙΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΙΜΑ ΘΑ ΧΟΥΝ. ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΟΙΜΑΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΝΑ ΡΗΜΑΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝ. ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ,ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΕΣ,ΜΙΣΟΙ. ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ. ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

ZΩΟ 11.37 ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΙΦΩΝΙΟΥ ΗΤΑΝΕ ΑΝΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΕΙΑ. ΑΝΤΕ ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ (ΑΚΟΜΑ) ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΤΟΝ 902

Ανώνυμος είπε...

11.37...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΛΑΚΟΜΠΟΥΚΟΜΑ....ΟΠΟΙΟΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ.. [LEON]

Ανώνυμος είπε...

@ 11:37 μμ
"υπανθρωποι, στο ελικοπτερο δεν εχει θεσεις για σας - εσεις θα μεινετε πισω..."

Την τελευταία θέση την έκλεισες εσύ ε;;; α0χαχ0αχ0α0χα0χα0χ0χα0χα00αα

Ανώνυμος είπε...

εγω ουρακοταγκε θα μεινω εδω γιατι εδω ειναι η χωρα ΜΟΥ

εσυ θα παρεις τον μπουλο να παρεις στη Γερμανια σου, να συναντησεις τους αλλους ναζιδες - και ω τι εκπληξη! θα σε δουν μαυριδερο και θα σε μαχαιρωσουν, ουτε sieg heil δεν θα προλαβεις να πεις ...

Ανώνυμος είπε...

Arage poios einai pio ilithios? Autos pou prodidei tin xora i autos pou strefei tin orgi tou ston simpoliti?Ksipnate re,tetoies ores kommatikes diafores den exoun thesi ston lao,autoi mas eftasan edo ou eimaste. KSI-PNA-TE tha mas valoun na fagothoume metaksi mas.Kaname idi enan emfilio den xreiazomaste k allon.