Παρασκευή, Φεβρουαρίου 10, 2012

ΜΟΛΟΤΟΦ ΚΑΤΑ ΔΙΜΟΙΡΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ


Ομάδα αντιεξουσιαστών πέταξε μολότοφ εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ στην οδό Μπουμπουλίνας, στο Πολυτεχνείο. Ξέσπασε φωτιά και προκλήθηκαν ζημιές σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.
NAFTEMPORIKI.GR
ΠΡΕΖΑ TV
10-2-2012

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!!!!!!!

Η λαϊκή οργή ξεχειλίζει

Όλοι μας έχουμε τις προσωπικές μας πολιτικές/λονωνικές πεποιθήσεις

Όλοι μας, λόγω των πεποιθήσεω συμπαθούμε κάποιους και αντιπαθούμε κάποιους άλλους

Οι περιστάσεις είναι όμως ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ, δείτε τι γίνεται αυτή τη στιγμή στον κόσμο..

Όπου ξεκινήσει ο κύκλος της βίας, η μάχη ξεκινάει για τις ιδεολογίες και πολύ σύντομα γίνεται απλά μάχη για την επιβίωση

ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΦΑΧΤΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΞΑΝΑ

ΑΝ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΟΥΤΕ ΤΡΟΪΚΕΣ, ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ

ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΕΜΦΥΛΙΟΣ

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΕΜΦΥΛΙΟΣ

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Η ΚΟΠΡΙΑ είπε...

Read more: http://kopria.blogspot.com/2012/02/100.html?showComment=1328883423137
Να χαίρεται η Ελληνική Αστυνομία τους μπράβους που έχει να φυλάνε τους τραπεζίτες. Να βγει το συνδικαλιστικό όργανό τους και να απαιτήσει να μην ξαναακουμπήσουν τους πολίτες που μάχονται για την πατρίδα τους.
Και πρέπει και μεις να καταλάβουμε ότι, όπως λέει και έκθεση της αστυνομίας που παραθέτω παρακάτω, στο Κέντρο ήμαστε ελεγχόμενοι και μπορούν να μας λιανίζουν. Αυτό που φοβάται η αστυνομία είναι αν θα μοιραστούμε στις γειτονιές. Ήμαστε τόσοι πολλοί που όσο και να μοιραστούμε πάλι πολλοί θα ήμαστε όπου πάμε. Αυτοί είναι λίγοι για να μοιράσουν δυνάμεις.
Αλλιώς θα μας χώνουν στο μαντρί και με αφορμή τους κουκουλοφόρους-παρακρατικούς θα μας διαλύουν και θα μας απογοητεύουν. Γιατί αυτό θέλουν στην ουσία.

ΥΓ Μπράβοι και σεκιουριτάδες με ασπίδες, γκλόμπ και κράνη επιτίθενται σε πολίτες. Να επέμβει η αστυνομία να τους συλλάβει όπως και τους τροϊκανούς που έχει επικηρύξει.
Ερωτήματα:
Από τη Δευτέρα προκηρύξατε λευκή απεργία; Μετά την ψήφιση των μέτρων; Για να εξασφαλίσετε την ψήφισή τους; Αντί πριν για να την αποτρέψουμε θα το κάνετε μετά ώστε να αυξηθεί η εγκληματικότητα; Πάλι ενάντια στο Λαό;

η έκθεση της αστυνομίας http://kopria.blogspot.com/2012/02/blog-post_4587.html

Read more: http://kopria.blogspot.com/2012/02/100.html?showComment=1328883423137