Πέμπτη, Φεβρουαρίου 02, 2012

ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΡΜΟΥΣ ΤΟΥ ΗΣΑΠ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Στην καταγγελία ότι ομάδα 20 ακροδεξιών, που επιβιβάστηκε σε συρμό του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου το περασμένο Σάββατο, φορώντας κουκούλες και κρατώντας ρόπαλα, περνούσε από βαγόνι σε βαγόνι, φωνάζοντας συνθήματα και βρισικές και χτυπούσε τους μετανάστες που βρίσκονταν μέσα στους συρμούς, προχώρησαν εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ. 



Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν επισημαίνουν ότι πρόκειται για δεύτερη φορά που παρατηρείται αυτό το φαινόμενο μέσα σε συρμούς του ΗΣΑΠ.


Όπως επισημαίνουν, οι εργαζόμενοι του ΗΣΑΠ «καταδικάζουν την εγκληματική και φονική ενέργεια όλων αυτών που κινήθηκαν χωρίς λόγο σε βάρος της ζωής των μεταναστών. Για τα Συνδικάτα των ΗΣΑΠ αποτελεί θεμελιώδη αρχή η υπεράσπιση των εργαζομένων χωρίς διακρίσεις. Είμαστε απέναντι σε κάθε φαινόμενο βίας,  ρατσισμού και ξενοφοβίας».



Newsroom ΔΟΛ
ΠΡΕΖΑ TV
2-2-2012

34 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν αυτοί όμως ήταν αναρχοφασίστες, οι συγκεκριμένοι συνδικα-ληστές (και όχι οι εργαζόμενοι) δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα! Αυτός είναι ο ρόλος των συνδικα-ληστών στην Ελλάδα, όταν όμως οι Έλληνες εργαζόμενοι χάσουν τις δουλειές τους από χαμηλόμισθους μετανάστες και ξυπνήσουν, να έρθουν μετά να πάρουν τ΄αρχίδια μου.

Ανώνυμος είπε...

Ζώα

Ανώνυμος είπε...

Ναι εντάξει ... και επειδή το έγραψε ο ΠΡΕΖΑΣ, είναι και αλήθεια???
Για τα φαινόμενα μπίχλας, εξαθλίωσης, εγκληματικότητας, κτλ κτλ κτλ, που οφείλονται στα αλλοδαπά, κανένας λόγος ε??
Εγώ προσωπικά δεν είμαι Χ.Α., αλλά προκειμένου να σωθεί η Ελλάδα και το μέλλον των παιδιών μου , γίνομαι ότι να ναι, ότι μπορεί να με βοηθήσει!! Και συ ΠΡΕΖΑ , ΔΕΝ είσαι ένας από αυτούς! Το καταλαβαίνεις και ο ίδιος πιστεύω!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 10.23 δεν βγάζουν κανένα νόημα αυτά που γράφεις.Ξαναπροσπάθησε αν θέλεις

Ανώνυμος είπε...

μπραβο μεγαλε, γινε Χ.Α για να γινουν τα παιδια σου πουτανακια των Βελγων παιδεραστων για 10 ευρω - να βοηθησουν τον τουρισμο της πατριδος ντε!

ηλιθιε

Ανώνυμος είπε...

ΈΞΩ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΖΑΚΙΔΕΣ ΝΕΟΝΑΖΊ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΑΣ!!!ΚΆΝΤΕ ΤΟΥΣ ΣΑΠΟΎΝΙ ΓΙΑ ΖΏΑ!ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΕΠΙΤΈΘΗΚΑΝ ΣΕ ΚΎΠΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΏΜΑ ΤΟΥ!!!ΔΗΛΑΔΉ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΜΑΥΡΟΣ. ΝΑ ΦΟΒΆΤΑΙ???ΖΉΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΈΞΩ Η ΓΕΡΜΑΝΟΓΛΥΦΤΕΣ ΤΗΣ GOLDEN DOWN ΜΑΣΩΝΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΒΡΩΜΑΑΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

12:10 Αν η νοημοσύνη σου δεν φτάνει να βάλει ένα κόμμα, " Αν αυτοί {, }(που κάνανε τις βιαιότητες) ήταν αναρχοφασίστες........

Καλύτερα τώρα!

Ανώνυμος είπε...

εχει απολυτο δικιο ο πρωτος που μιλησε...

ξερετε ποσες χιλιαδες ελληνοπουλα εχασαν την αξιοζηλευτη θεση "ΥΕ Βοηθος Τσομπάνη" στα εξωτικα Πομακοχωρια, γιατι προτιμηθηκαν αλλοδαποι?

342334 αιτησεις γινανε απο ελληνοπουλα και ουρα 15χλμ κανανε για τη συνεντευξη!

βεβαια, μετα ο βουλευτης μας τους διορισε στα ΕΠΟΠ και στην Αγροφυλακη και τους πληρωνουμε ολοι εμεις... αλλα ολα κι ολα: δεν ηταν ουτε αναρχοφασιστες ουτε συνδικαληστες τα παιδια!

Ανώνυμος είπε...

3:14 Αν δεν υπήρχαν οι μετανάστες τι θα κάνανε οι τσοπάνηδες στα πομακοχώρια?? Δύο οι απαντήσεις 1. Θα φύλαγε μόνος τα πρόβατα και 2.Θα έδινε καλύτερα λεφτά αν ήθελε να το παίξει επιχειρηματίας και βοσκός από το σπίτι. Διάλεξε και πάρε αλλά βγάλε τις παρωπίδες

Ανώνυμος είπε...

ω βεβαια, αν εδινε καλυτερα λεφτα, θα πηγαιναν τα ελληνοπουλα...

πού ζεις ρε?

θα παει το ελληνοπουλο να αρμεξει τα προβατα και μετα να "μοσχοβολαει" στο κλαμπ και να μη βγαλει γκομενα ποτέ? πλακα με κανεις? :ρ

αιντε ξυπνα...

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα στους αναγνώστες,

Παιδιά, καταλαβαίνω την οργή και το θυμό όταν διαβάζουμε σχόλια υπανθρώπων φασιστοειδών χρυσων αυγων, όμως να θυμαστε ότι εδώ είναι ιντερνετ..Τι σημαίνει αυτό?

Ότι μπαίνει κόσμός, διαβάζει ειδήσεις και ενδεχομένως και κανα comment. Το να δει μόνο μπινελίκια, θα τιν κάνει να πει "δε πανε να γαμηθούνε..", ή ακόμα χειρότερα, μπορεί να πει και ένα "..καλά κάνουνε, δίκιο έχουνε αυτοί που βρίζουνε τους ξένουε..", αφού κακά τα ψέματα, το ξέρετε ότι το 60-70% του ελληνικου λαου αυτή τη στιγμή, υπό την πίεση της οικονομικής εξαθλίωσης είναι δυστυχώς "επιρρεπές¨στην ξενοφοβική και φασιστική προπαγάνδα. ΤΙ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΗ/ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ? Το να εκτιθεται δημόσια ότι η βία, ο τραμπουκισμός του αδύνατου, ο μιλιταρισμος είναι τα μόνα πράγματα που πρεσβεύουν. Αφήστε αυτούς να βρίζουν, ιντερνετ είναι και ο κόσμος διαβάζει. Αφήστε λοιπόν τον κόσμο να βρίσκει παντού comments φασιστών γεμάτα απειλε΄ς και βία, σε αντιδιαστολή σε comments γεμάτα προτάσεις, λύσεις, αλληλεγγύη, κοινωνική και ταξική συσπείρωση. Ο κόσμος τότε, ίσως καταλάβει καλύτερα τι μπορεί πραγματικά να περιμένει από ένα φασίστα.

Ε Λ Λ Α Δ Α = Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α

Φ Α Σ Ι Σ Τ Ε Σ = Δ Ο Υ Λ Ο Ι Τ Ω Ν Α Φ Ε Ν Τ Ι Κ Ω Ν

Φ Α Σ Ι Σ Τ Ε Σ = Ε Χ Θ Ρ Ο Ι Τ Ο Υ Λ Α Ο Υ Κ Α Ι Τ Ω Ν Ε Ρ Γ Α Ζ Ο Μ Ε Ν Ω Ν

Μην αφήνουμε τους φασίστες να κάνουνε αυτό που καλά ξέρουνε: ΝΑ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ, γιατί έτσι η προπαγάνδα τους πετυχαίνει ( Η Ιστορία είναι γεμάτη από τέτοια παραδείγματα)

Ας κάνουμε τον κόσμο να νιώσει ότι ναι μεν τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά αν ο λαός και οι τάξεις ενωθούν, όλα αυτά μπορούν να αλλάξουν μεχρι και...αναιμακτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΡΙΝ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΤΡΛΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ"

Ανώνυμος είπε...

όποιος θέλει χούντα και φασισμό να πάει στην σαουδική αραβία ή στην συρία...μισήτε τους ακραίους μουσουλμάνους αλλά είστε κατα πολύ χειρότεροι ...

Ανώνυμος είπε...

5:35 Εχεις δίκιο , εξάλλου ο λαός, εκτός από το internet βλέπει ιδίας όμασι, τι κάνουν οι αναρχοφασίστες (καταστροφές ιδιωτικών και δημοσίων περιουσιών, καταστροφές εθνικών συμβόλων, υπεράσπιση λαθρομεταναστών και υπόδικων, εκμετάλευση μεταναστών για πορείες και καταστροφές, δολοφονίες αθώων, τρομοκρατικές ενέργειες, συνεργασία με ξένους πράκτορεςκ.τλ). Έτσι λοιπόν είναι οι φασίστες που αναφέρεις!

Ανώνυμος είπε...

ω βεβαια, ειδικα οι αναρχοφασιστες σαν το Περιανδρο, τον Πορκυ και τον υποψηφιο περιφερειαρχη σας και ολους τους αλλους δολοφονους που εχετε στη συμμορια σας...

ο δικος σου εκτελουσε συμβολαια θανατου, σκοτωσε ανθρωπους και θα τον συγκρινω με τον μαλακα που εσπασε ενα τζαμι - κι οχι μονο αυτο, αλλα θα πω πως ειναι και καλυτερος! και θα τον ψηφισω κιολας!

τιποτα αλλο θελεις?

ΥΓ. εννοια σας, μετρημενες ειναι οι μερες...

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση στον 6.02 μ.μ.:

όχι, αναφέρομαι σε κάθε ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΦΑΣΙΣΤΑ, ΜΕΛΟΣ Η ΟΧΙ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΤΑΙΚΗΣ ΑΓΕΛΗΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.

ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ

ΠΑΡΑΤΗΤΡΗΣΗ:Έπεσε σύρμα ότι τους ξεφτυλίζουμε και "στείλανε" να γράψει κάποιος με κάπως καλύτερη εγκεφαλική λειτουργία, ο οποίος νομίζει ότι είναι και πονηρός και πάει να τα γυρίσει τούμπα...

Καλύτερα να ακνει καμια κωλοτούμπα...

Ανώνυμος είπε...

6:45 Δεν είδες γεμίσαμε αίματα από τους χρυσαυγίτες , περπατάω και γλιστράω, δεν έχει μείνει στην Ελλάδα λαθρομετανάστης για λαθρομετανάστης. Ρε φιλαράκο εδώ ζεις η στην χώρα της σοκοφρέτας, δεν βλέπεις τι γίνετε γύρω σου, νομίζεις ότι ο κόσμος δεν βλέπει, τι να πω ρε φιλαράκι, απογοήτευση και μόνο απογοήτευση νιώθω, για την κατάντια του νεοέλληνα. Και να σου πω κάτι, δεν είμαι χρυσαυγήτης, αλλά τώρα, ναι θα τους ψηφίσω.

Ανώνυμος είπε...

Δημοκρατία έχουμε, ο κάθεένας ψηφίζει ότι θέλει. Εσύ λοιπόν, επιλέγεις να ψηφίσεις αυτούς που σήμερα χτυπάνε τον αδύναμο μετανάστη. Απλά σκέψου, αύριο, ποιόν άλλο αδύανμο θα χτυπήσουνε? Μήπως εσένα? Για μπες μια στο site τους, να δεις πόσο "δημοκράτες" είναι, που έχουνε τις "δέκα εντολές" του τι πρέπει να πιστεύει ένα χρυσό αυγό. Από αυτούς περιμένεις λύσεις στα υπαρκτά προβλήματα που αναφέρεις? Από αυτούς που ισχυρίζονται ότι είναι "Έλληνες" και την ίδια στιγμή ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗ ΣΒΑΣΤΙΧΑ ΠΑΡΑΛΛΑΓΜΕΝΗ? ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑ (ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΣ ΒΓΕΙ ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ)ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΤΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΠΕΘΑΝΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ?

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Δεν σου τα λέω αυτά με σκοπό να σε προτρέψω ή αποτρέψω να ψηφίσεις το οτιδήποτε, απλά να σκεφτείς όλες τις παραμέτρους των επιλογών σου.

Με εκτίμηση

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα ψηφίσω την χρυση αυγη για να μας κυβερνήσει κιόλας, απλά βαρέθηκα να βλέπω τους δικού σου φασίστες να δέρνουν και να προπηλακίζουν όποιον κρατάει Ελληνική σημαία και να τον θεωρούν και φασίστα, για να μην σου πω και γι΄αυτούς που κάψανε και στην μαρφίν και στην λαική. Επίσης βαρέθηκα αυτόν τον ανθελληνισμό και απορώ για την αμέριστη συμπαράσταση υπέρ των λαθρομεταναστών που τόσα δείνα έχουν φέρει στην Ελληνική κοινωνία. Ειλικρινά κατανοώ την κατάσταση ορισμένων μεταναστών (έχω και κουμπάρο μετανάστη) αλλά εδώ μιλάμε για πραγματική κόλαση. Δεν ξέρω δεν την βλέπετε δεν θέλετε να την δείτε? Τι να πω.

Ανώνυμος είπε...

Και θέλω να προσθέσω ότι δεν είμαι κατά των νόμιμων μεταναστών που δουλεύουν και αγαπούν την Πατρίδα μας και ιδίως αυτών που εκτιμούν την φιλοξενία μας. Αλλά εδώ πλέον μιλάμε για χαβούζα εγκληματιών.

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ:
Από τη μία λες ότι υπάρχει μια μερίδα ανθρώπων που κάνουν το λάθος να λένε φασίστα όποιον κρατάει ελληνική σημαία.

Από την άλλη ΕΣΥ κάνεις το ίδιο λάθος, αλλά με "αντίθετο πρόσημο", δηλαδή όλους όσους λένε ότι όλοι οι άνθρωποι, Έλληνες και ξένοι έχουν ίσα δικαιώματα στην αξιπορεπή διαβίωση και κάνουν πράξεις στήριξης ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΥΣ, ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, τους λες αμέσως ανθέλληνες που δε βλέπουν τι γίνεται και αφήνεις υπόνοιες ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΦΗΜΕΣ ότι οι ίδιοι άνθρωποι μετείχαν στις δολοφονίες στην τράπεζα και στην απόπειρα στη λαϊκή και στις πορείες και εγω δεν ξερω που αλλού.

Επίσης λες ότι θα ψηφίσεις μεν κάτι, αλλά όχι και για να κυβερνήσει.

Μήπως λοιπόν σου διαφεύγει το τι σημαίνει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ?

Μήπως είσαι από εκείνους που μια ζωη ψήφιζαν "αυτούς που θα διορίσουν τον ίδιο και τα παιδιά του"?

Γιατί εγώ, έτσι αντιλαμβάνομαι την ατάκα ότι αυτό που ψηφίζεις δεν το ψηφίζεις για να κυβερνήσει.

Με εκτίμηση

Ανώνυμος είπε...

Μου χρεώνεις κουβέντες που δεν είπα εγώ , τέλος πάντων. Το ποιοι κάψανε τα άτομα αυτά φαντάζομαι ότι το ξέρεις, την μόνη δικαιολογία που θα μπορούσα να πιστέψω είναι ότι έγινε λάθος (παράπλευρες απώλειες) ,όπως έγραψαν κάποιοι στο indymedia. Ναι ρε φίλε, ψηφίζω για να υπάρχει μια ισορροπία στο κοινοβούλιο. Αλλά δεν μου είπες κάτι για αυτά που έγραψα, διαφωνείς, έχω άδικο, μήπως δεν τα βλέπω σωστά???????

Ανώνυμος είπε...

Οχι δεν ξερω ποιοι εκαναν τις πραξεις που λες, αν ξερεισ εσυ, οπως αφηνεις υποννοιες και μάλιστα ΓΡΑΠΤΕΣ (!) ή οποιοσδήποτε άλλος από τους ιστότοπους που αναφέρεις, ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, διαφορετικά ΥΠΟΘΑΛΠΤΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

Για εμένα, όλα τα προαναφερθέντα θύματα, είναι θύματα της πλουτοκρατίας, των κερδοσκόπων και των ανθρώπων χωρίς πρόσωπο και ψυχή. Όλοι αυτοί μας θέλουν έτσι χωρισμένους στα δυό, γιατί έτσι αυτοί θα καλοπερνάνε στον αιώνα τον άπαντα, αφού εμείς θα τρωγόμαστε μεταξύ μας.

ΜΑΘΗΜΑ: Ακόμα και αν αυτό που ψηφίζεις, ξέρεις ότι στατιστικά δε θα βγει πρώτο, οφείλει να είναι αυτό που μέσα σου πιστεύεις ότι, αν έβγαινε πρώτο, θα ήταν το καλύτερο για να κυβερνήσει.

Εσύ ακόμα δεν απάντησες, μήπως ψηφίζεις όποιον "σου τα σκάει?" 'η "σε διορίζει?"

Ανώνυμος είπε...

Θα σου απαντήσω αρχίζοντας από το τέλος, πρώτη φορά θα ψηφίσω,όχι λόγω ηλικίας αλλά δεν πίστευα κανέναν και δικαιώθηκα και τώρα δεν πιστεύω σε κανένα, αλλά όπως προείπα, για την ισορροπία. Στοιχεία (για τους καμένους), όχι δεν έχω , αλλά τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια? Δεν ξέρω αν φταίει η πλουτοκρατία η η ασυδοσία η οι κερδοσκόποι , η οι καπιτα-ληστές η οι σοσια-ληστές αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι είμαστε στο χείλος του γκρεμού και αυτό που με κάνει απαισιόδοξο, είναι ότι είμαστε χωρισμένοι και να σου πω κάτι τελευταίο, νομίζω ότι ο εμφύλιος δεν τελείωσε ποτέ.

Ανώνυμος είπε...

πανω απο 500.000 ηταν οι Ελληνες που εχασαν τη ζωη κατα τη ναζιστικη κατοχη... κι εσυ μας λες να βαλουμε στη Βουλη τους οπαδους του Χιτλερ για λογους "ισορροπιας"?

να σε ρωτησω... στα Καλαβρυτα εχεις παει ποτε? να τους πεις την ωραια αποψη σου βρε παιδι μου...

Ανώνυμος είπε...

YΓ. "τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια"

νιαου νιαου μπορει να κανει ο οποιοσδηποτε στα κεραμιδια, κι εσυ κι εγω...

εκτος αν πιστευεις σοβαρα οτι π.χ. οι ασφαλιτες δεν εχουν ουτε χερια, ουτε μπουκαλια, ουτε αναπτηρες...

οσα στοιχεια υπαρχουν για τους μεν υπαρχουν και για του δε - αν το καταλαβες

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση στον 8.40μμ από τον 8.24μμ

Τα comments στις 8.53μμ και 8.56μμ δεν είναι δικά μου, ειναι από κάποιον που με ενδιαφέρον παρακολουθεί την "κουβέντα" μας.

Τον χαιρετίζουμε και τον καλωσορίζουμε στην "κουβέντα".

Τώρα μπήκες? Γιατί δεν "μίλαγες" νωρίτερα? Εχουν ενδιαφέρον οι θέσεις σου..

Στο θέμα μας τώρα, είπες τη "μαγική" λέξη, εμφύλιος. ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ!!!!

ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝΕ.

ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ, ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ.

ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΨΑΞΤΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ

ΕΠΙΣΗΣ, ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ-ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μπερδεύεις τα πράγματα δεν είμαι Γερμανός nazi και μισώ το ίδιο, αυτούς που επιβουλεύονται την Πατρίδα μου. Ο Μεταξάς ήταν ομοιδεάτης του Χίτλερ αλλά πολέμησε εναντίων του. Και μην μου πείτε την βλακεία ότι το "οχι" το είπε ο λαός ,γιατί θα σας πώ ότι το "ναι" στο ΔΝΤ δεν το είπε ο λαός αλλά ο ΓΑΠ, και μην ξεχνάτε τα οχυρά-ρούπελ, που έκανε , πριν πει το όχι,γιατί ήταν και διορατικός.Και επειδή κάποιοι ξεχνάνε τα θύματα Ελλήνων από τους αντάρτες κομμουνιστές, καλά θα κάνουν να τα ξαναθυμιθούν, για να μην πώ και για την προδοσία του στο μακεδονικό ζήτημα, που ακόμα πληρώνουμε.

Ανώνυμος είπε...

Τι γίνεται ρε πούστη μου, γεμάτο χρυσαυγίτες commentaτζίδες και e-ασφαλίτες είναι και το ΠΡΕΖΑ tv?

Κάθομαι τόση ώρα και νομίζω ότι είσαι χωρίς χρώμα, ότι έχεις καταλάβει.

Καλή βάρδια, δε μετέχω άλλο.

Ανώνυμος είπε...

9:10 Δεν διαφωνώ γενικά σ΄αυτά που λες αλλά κάνεις ένα σοβαρό λάθος , λες για τους φασίστες χρυσαυγήτες αλλά κουβέντα για τους άλλους φασίστες τους λεγόμενους αντιφα και τον στρατό των λαθρομεταναστών που έχουν μαζί τους.

Ανώνυμος είπε...

λοιπον 9.14μμ στο ξαναρωταωγιατι μαλλον δεν το ακουσες:

εχεις ρε τα αρχιδια να πας αυριο στα Καλαβρυτα και να πεις αυτα που λες εδω?

ναι ή οχι?

να τους πεις για τα θυματα των ανταρτων, για τον Μεταξα, για το Ρουπελ, για το Χιτλερ που τους "προειδοποιησε" (συμφωνα με την Χ.Α.), για το μακεδονικο και την προδοσια του, για τον ΓΑΠ και οοοολα αυτα που μας αραδιαζεις?

και να τους πεις για ολα αυτα ψηφιστε Μιχαλολιακο - και να τραβηξεις κι ενα sieg heil μπροστα στα αδερφια των εκτελεσμενων Ελληνων?

εχεις τα αρχιδια? ναι ή οχι ρε?

σ αφηνω να το σκεφτεις και καλη ανταμωση...


ΥΓ. το οτι σκεφτεσαι να ψηφισεις του ΝΑΖΙ μου θυμιζει την παροιμια "θελει η πουτανα να κρυφτει κι η χαρα δεν την αφηνει" αλλα τελος παντων...

Ανώνυμος είπε...

YΓ. 'Και μην μου πείτε την βλακεία ότι το "οχι" το είπε ο λαός"

το ξερεις πολυ καλα, πως αν ο Μεταξας ελεγε "ναι" μεχρι το μεσημερι οι Αγγλοι θα τον ειχαν απολυσει...

δεν σε εχω για τοσο χαζο που να πιστευεις πως αυτος κυβερνουσε...

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε φιλαράκι, τ΄έχω τα αρχίδια να τα πω, όλα αυτά που σου λέω γιατί είναι η αλήθεια και βάλτο καλά στο μυαλό σου δεν είμαι nazi, αν αυτό δεν το καταλαβαίνεις, τι να κάνω? Όπως ξέρω για τις δολοφονίες των nazi και των δοσίλογων ταγματασφαλιτών, ξέρω και για τις δολοφονίες των κατσαπλιάδων κομμουνιστών του ΕΛΑΣ με τις οδηγίες της Μόσχας. Αυτή είναι η διαφορά μας εγώ τα βλέπω όλα εσύ βλέπεις τα μισά. Όσο για τον Μεταξά να σου θυμίσω ότι τότε το ΚΚΕ (Ζαχαριάδης) ήταν εναντίων του πολέμου με τους Ιταλούς, και ο λόγος η καλή σχέση της Μόσχας με τον hitler , για να μην ξεχνάμε, κιόλας.

Ανώνυμος είπε...

10:28 Είπε "όχι" και τον δηλητηρίασαν αν έλεγε "ναι" τι θα τον κάνανε???
Τελικά κάποιοι με την προπαγάνδα είναι ικανοί να κάνουν το άσπρο, μαύρο. viva Goebbls