Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22, 2012

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ: ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΥΟ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ!


Ακόμα μία οικογενειακή τραγωδία, που όπως όλα δείχνουν οφείλεται σε οικονομικά προβλήματα - Ο αυτόχειρας τις τελευταίες μέρες εμφανιζόταν απελπισμένος...
Λίγο μετά τις 04.00 τα ξημερώματα λίγο έξω από την Χαλκίδα, εκτυλίχθηκε ένα δράμα με θύμα έναν 56χρονο οικογενειάρχη. Ο άτυχος άντρας πήρε ένα δίκαννο, πήγε στην παραλία και χωρίς να είναι κανένας εκεί για να τον αποτρέψει αυτοπυροβολήθηκε. 



Σύμφωνα με το evianews.com, τον άτυχο άντρα βρήκε πεσμένο στο έδαφος, συγγενικό του πρόσωπο. Αμέσως κάλεσε το τοπικό αστυνομικό τμήμα, που απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.


Όπως όλα δείχνουν πρόκειται για ακόμα ένα άτομο που βυθίστηκε στην απελπισία από τα χρέη. Έβαλε τέλος στη ζωή του και άφησε ορφανά τα δύο ανήλικα παιδιά του, που πληροφορήθηκαν την τραγική είδηση όταν ξύπνησαν...newsit.gr
ΠΡΕΖΑ TV
22-2-2012

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό και μόνο το περιστατικό που δεν είναι το μόνο βέβαια, έπρεπε να είναι ικανό για να προκαλέσει επανάσταση
αλλά από οτι φαίνεται οι ανθρωποθυσίες είναι ανεκτές στην κωλοχώρα αυτή.
Δέν καταλαβαίνω (η μάλλον καταλαβαίνω) γιατί η λεγόμενη δικαιοσύνη δεν επιλαμβάνεται για την καταφανέστατη ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία, τούς ολοφάνερους πιά λαδιάρηδες πολιτικούς που μας δίνουν και συμβουλές καί την πιό φανερή απόπειρα εξαπάτησης του κόσμου μέσω στημένων δημοσκοπήσεων που εχει γίνει μέχρι σήμερα.
Επρεπε αν είχε αποφασίσει να το κάνει αμετάκλητα ο πατέρας αυτός, το οπόιο ασφαλώς δεν το πιστεύω καθώς κανείς δεν θέλει να πεθάνει, να πάει σαν επισκέπτης στην βουλή και να τους τινάξει στον αέρα.
Αν τα παιδιά του κάποτε γίνουν ανθέλληνες (πράγμα που το δικαιούνται πιά) θα φταίνε αυτά η εμείς?