Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2012

ΓΙΑ «ΚΡΥΦΕΣ» ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΛΗΣΕ Η ΑΛ.ΠΑΠΑΡΗΓΑ


Στις σελίδες του μνημονίου που «δεν φαίνονται» όπως είπε χαρακτηριστικά αναφέρθηκε η γ.γ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. 
Όπως εξήγησε αναφερόμενη στα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση δεν υπέγραψαν μόνο ένα μνημόνιο που οδηγεί τους πολίτες στην εξαθλίωση και την χώρα στην χρεοκοπία, αλλά και συμφωνία για μισθούς πείνας και απαγόρευση των απεργιών-διαδηλώσεων και μετατροπής του Συντάγματος σε «υγειονομική ζώνη». 



Η κυρία Παπαρήγα υποστήριξε ότι ακριβώς επειδή η προσέλευση του κόσμου ήταν αθρόα στην διαδήλωση τα εκτεταμένα επεισόδια ήταν «εντός σχεδιασμού». 


Ασκώντας για άλλη μια φορά δριμεία κριτική στο μνημόνιο η γγ του ΚΚΕ απέκρουσε τα περί «ξεσπάσματος εμφυλίου» αν αυτό δεν ψηφιστεί κάνοντας λόγο για «ιδεολογική τρομοκρατία».


«Προσπαθείτε να αλώσετε το μυαλό των ανθρώπων που υποφέρουν με μια πρωτοφανή ιδεολογική τρομοκρατία», ανέφερε χαρακτηριστικά από το βήμα της Βουλής και προέβλεψε ότι «η βαθιά χρεοκοπία θα έρθει, με ευρώ ή με δραχμή».


Τόνισε ακόμη ότι το ΚΚΕ δεν ενδιαφέρεται για «μια σωσμένη Ελλάδα με χρεοκοπημένο λαό» και πρόσθεσε ότι ο λαός πρέπει να ετοιμάσει την αντίδρασή του.


Υποστήριξε παράλληλα εκ νέου ότι «δεν έκανε το μνημόνιο την ύφεση. Το μνημόνιο ήρθε για να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις της πάμφθηνης εργατικής δύναμης. Το μνημόνιο έφερε την φτώχεια του λαού [...] Η συνταγή ήταν ταξική, όχι λάθος».




Newsroom ΔΟΛ


ΠΡΕΖΑ TV
12-2-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: