Παρασκευή, Φεβρουαρίου 03, 2012

ΚΑΙ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΡΡΈΕΙ ΠΩΣ Η Greek Hacking Scene ΗΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ "ΕΠΙΘΕΣΗ" ΤΩΝ ANONIMOUS

Τους Anonymous που βρίσκονται πίσω ή βοήθησαν με οποιοδήποτε τρόπο στην «εισβολή» που έγινε τα ξημερώματα στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης αναζητά η ελληνική Αστυνομία.
Ποιοι είναι λοιπόν οι Anonymous πίσω από «χτύπημα» στην ελληνική κυβέρνηση; Είναι νεαροί σε ηλικία, άτομα που ανήκουν στον ελληνικό πυρήνα των Anonymous, G.H.S. (Greek Hacking Scene), σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Αστυνομίας.
Φέρονται μάλιστα να έδρασαν μέσω σέρβερ στη Σουηδία για να «ρίξουν» το site του υπουργείου Δικαιοσύνης.



Η «επίθεση» και το μήνυμα των Anonymous δεν προκάλεσαν αίσθηση μόνο στην Ελλάδα. «Βοήθησαν» βέβαια σε αυτό και οι ίδιοι οι Anonymous, που... διαφήμισαν τη νέα τους επίθεση!
«Αυτή η καταπληκτική Παρασκευή ξεκίνησε με την ιστοσελίδα www.ministryofjustice.gr να έχει παραμορφωθεί από τους Anonymous. Μπορεί μόνο να γίνει καλύτερα από εδώ!». Με αυτή τη φράση ανακοίνωσαν οι χάκερς των Anonymous την «εισβολή», μέσα από το λογαριασμό τους στο Twitter (@YourAnonNews).
Ανακοίνωσαν επίσης ότι οι ίδιοι βρίσκονται πίσω από τις επιθέσεις στις ιστοσελίδες του δήμου Αθηναίων και του δημάρχου, Γιώργου Καμίνη, την 1η Φεβρουαρίου.


Η έρευνα για την υπόθεση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και περισσότερα στοιχεία για το θέμα θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες, δήλωσε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο διευθυντής της Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μάνος Σφακιανάκης. newsit.gr
ΠΡΕΖΑ TV
3-2-2012

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΦ17-11 ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΗ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΑΠΛΥΤΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

το μουνή...

μμ.. πόσο πάει παιδιά; δε φαντάζομαι να είχαμε περικοπές οι ένστολοι;;

άπλυτος ο preza; ρε αυτός όπου τους βρει τους τσακίζει! όχι βία ρε! κάτω και οι βία των anonimoys!!