Παρασκευή, Φεβρουαρίου 24, 2012

ΤΙΤΑΝΙΑ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ PSI ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ, ΕΙΠΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕΤΕ…


Τιτάνια χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, κατά την εισήγησή του στο Υπουργικό Συμβούλιο, την προσπάθεια που καταβάλλει η χώρα, προκειμένου να υλοποιηθούν οι ενέργειες που έχουν τεθεί ως προϋπόθεση για το PSI και τη νέα δανειακή σύμβαση. Συμπλήρωσε ότι το νομοθετικό έργο εξελίσσεται ικανοποιητικά, αλλά πρόσθεσε πως υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες.



O πρωθυπουργός αναμενόταν να ζητήσει από τους υπουργούς να προωθήσουν άμεσα όλες τις προαπαιτούμενες ενέργειες, ώστε ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος να μεταβεί στην έκτακτη σύνοδο του Eurogroup, την 1η Μαρτίου, με «ντοκουμέντα».


Το νομοσχέδιο για το PSI υπερψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής την Πέμπτη.


Το νομοσχέδιο, επί του οποίου δεν ζητήθηκε να γίνει ονομαστική ψηφοφορία, υπερψηφίστηκε από το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη.


Καταψήφισαν το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ, ο ΛΑΟΣ - και για τους ανεξάρτητους βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς, ο Νίκος Τσούκαλης
Newsroom ΔΟΛ
ΠΡΕΖΑ TV
24-2-2012

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Preza o laikismos sou ksepernaei k ta pio sixamena ftiniarika skylado-lifestyle blogs

Ανώνυμος είπε...

Ρε μαλακα πρεζα σε πηραμε χαμπαρι...
Δεν βλεπεις που δεν ασχοληται κανεις μαζι σου...κανεις δεν σου γραφει τιποτα...

Θα μεμετια που σε πληρωνουν ξεπουλημενε μπασταρδε θα σου κοψουν το μπαγιοκο....