Τρίτη, Μαρτίου 13, 2012

ΣΤΙΣ 12.00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΤΣΕΛΗ – ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΛΟΝΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ…ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΥΠΟΥΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΟΥΝ


Το γαρύφαλλο ή το τριαντάφυλλο φημολογείται ότι θα έχει σήμα ο νέος κομματικός σχηματισμός που αναμένεται εκτός απροόπτου να ανακοινωθεί αύριο Τετάρτη στις 12 στην Αίγλη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, επικεφαλής του κόμματος θα είναι η Λούκα Κατσέλη και Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο Χάρης Καστανίδης, όμως αυτό είναι λίγο δύσκολο αφού πρέπει να συγκεντρώνει αριθμό 10 βουλευτών. Θα προσδιορίζεται ως δημοκρατικό σοσιαλιστικό. 



Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι μαζί με την κα Κατσέλη και τον κ. Καστανίδη θα είναι αρκετοί από τους διαγραφέντες του ΠΑΣΟΚ.


Μεταξύ αυτών φέρονται να είναι οι Λάμπρος Μίχος, Μαρία Κυριακοπούλου, Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος, Γιώργος Κασσάρας, Κυριακή Τεκτονίδου.


Προς την Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη φαίνεται να κινούνται ο Ηλίας Θεοδωρίδης, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, Θόδωρος Παραστατίδης, Γιώργος Παπαμανώλης και Γιάννης Αμοιρίδης.newsit.gr
ΠΡΕΖΑ TV
13-3-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: