Τρίτη, Μαρτίου 20, 2012

ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1!

Στο πλαίσιο της προσπάθειας περικοπής των δαπανών, ο ΑΝΤ1 αποφάσισε τις μειώσεις μισθών όλων των εργαζομένων του σταθμού. Οι μειώσεις κυμαίνονται από 5% έως και 20% και το ποσοστό καθενός εργαζομένου εξετάζεται ξεχωριστά.



Τα κριτήρια είναι κοινωνικά και έχουν άμεση σχέση με το ύψος των απολαβών. Οι υψηλόμισθοί και τα στελέχη είναι αυτοί που έχουν αγγίξει το 20% ενώ στην πλειονότητα τους, οι εργαζόμενοι έχουν υποστεί μείωση της τάξεως του 10%.


Απόψε στις 21:00 αμέσως μετά το δελτίο, θα ενημερωθούν οι δημοσιογράφοι για τον τρόπο και τα κριτήρια με τα οποία αποφάσισε η διοίκηση του σταθμού να αναπροσαρμόσει τους μισθούς τους. Κάθε μια περίπτωση εξετάζεται χωριστά και θα ενημερωθούν ένας- ένας προσωπικά. Τα υπόλοιπα τμήματα είχαν ξεκινήσει να ενημερώνονται νωρίτερα...ENIKOS.GR
ΠΡΕΖΑ TV
20-3-2012

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη στενοχώρια μας...οι ρουφιάνοι του Κυριακού...και τα λεφτα που τους δινει κλεμμενα απο τον κοσμο ειναι ...πρεζα μαλακιες γραφεις ,για να υποστηριξεις το λεχριτοσιναφι σου...

Ανώνυμος είπε...

Οποτε 8.52 οποιος δουλευει σε καναλι η σε πλοιο η στο δημοσιο η σε μεγαλοβιομηχανο η σε τραπεζα η σε ασφαλιστικη εταιρια η σε αντιπροσωπεια αυτοκινητων η σε club κτλ να παει να γαμηθει γιατι τα λεφτα τα αφεντικα τους τα εχουνε κλεμμενα απο τα λεφτα των αλλων πολιτων που τα πηρανε δουλευοντας σε αλλους κλεφτες -αφεντικα.Ωραια λογικη εχεις..Πληροφοριακα θα σου πω οτι η αναλογια των εργαζομενων λαμογιων στα ΜΜΕ ειναι μηδαμινη επειδη ειναι ελαχιστοι οι μεγαλοδημοσιογραφοι σε σχεση με τον αριθμο των εργαζομενων..