Τρίτη, Μαρτίου 20, 2012

ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΡΙΤΗΣ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012: ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ «ΣΚΟΥΡΙΕΣ», ΑΠΕΝΑΝΤΙ!‏


Από χθες Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012 γίνεται προσπάθεια να ξεκινήσουν εργασίες της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.» στη θέση «Σκουριές» του όρους Κάκκαβος που βρίσκεται μεταξύ των χωριών Μεγάλη Παναγία, Ιερισσός και Στρατονίκη στη Χαλκιδική. Σήμερα 20 Μαρτίου 2012, ομάδα αρχαιολόγων δοκίμασε να ξεκινήσει εργασίες αρχαιολογικών τομών αλλά γρήγορα μαζεύτηκε πλήθος κάτοικων της περιοχής για να  σταματήσουν την διαδικασία.
Παράλληλα τις μεσημεριανές ώρες άρχισαν να κατευθύνονται και εργαζόμενοι της εταιρείας προς την περιοχή. Και ενώ η αστυνομία έχει αποκλείσει το δρόμο που οδηγεί στις «Σκουριές» στη θέση «Χοντρό Δέντρο» μεταξύ Παλαιοχωρίου-Μεγάλης Παναγίας, οι εργαζόμενοι «έσπασαν» το μπλόκο της αστυνομίας και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο βουνό απένατι από τους κατοίκους που αντιδρούν με απρόβλεπτα αποτελέσματα. Ερωτηματικά επίσης το γεγονός πως αυτή την ώρα που έπρεπε να εργαζόνται οι εργαζόμενοι της εταιρείας βρίσκονται εκεί!
https://stratoniki.wordpress.com/2012/03/20/%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9-%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%83-20-%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%AF%CE%BF%CF%85-2012-%CE%BA%CE%AC%CF%84/
ΠΡΕΖΑ TV
20-3-2012

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012
Στο στόχαστρο αλλοδαπών ληστών οι ηλικιωμένοι, δεν διστάζουν να τους σκοτώνουν!
Ο πολυπολιτισμός έχει γίνει ο εφιάλτης της περιφέρειας και των πόλεών μας

Είχε σηκώσει 2000 ευρώ για να καλύψει τα έξοδα για το μνημόσυνο του αδικοχαμένου εγγονού της. Οι δολοφόνοι ακολούθησαν την 85χρονη Σοφία Κορναράκη από την Επισκοπή Ηρακλείου, τη λήστεψαν και τη σκότωσαν. Την άτυχη γυναίκα βρήκε η κόρη της. Μην περιμένετε ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ για το συμβάν... Και δεν ήταν το μόνο έγκλημα κατά ηλικιωμένων στην ευρύτερη περιοχή:
τα ξημερώματα, άλλοι δύο ηλικιωμένοι, επίσης στο Ηράκλειο, βρέθηκαν αντιμέτωποι με ληστές. Ένα ζεύγος, ένας 84χρονος και η 81χρονη σύζυγός του, βρέθηκαν αντιμέτωποι μέσα στο σπίτι τους με τέσσερις ληστές με καλυμμένα πρόσωπα, οι οποίοι ακινητοποίησαν τους ηλικιωμένους και έκαναν την οικία άνω-κάτω, ψάχνοντας για χρήματα. Τελικά έφυγαν με λεία 150 ευρώ. Στην ίδια περιοχή, μια 88χρονη γυναίκα βρέθηκε αντιμέτωπη με δύο ληστές μέσα στο σπίτι της. Την ακινητοποίησαν και της πήραν 225 ευρώ. Μια τρομακτική εμπειρία έζησε ένας 83χρονος συμπολίτης μας στο χωριό Μέγας Πλάτανος στην Αταλάντη. Τον ξύπνησαν στο κρεβάτι του δύο ληστές, οι οποίοι μπήκαν στην οικία του από το παραθυράκι του μπάνιου στις 03:00 τα ξημερώματα. Τον απείλησαν με μαχαίρι, τον φίμωσαν και τον έδεσαν στο κρεβάτι. Αφού πήραν 14.000 ευρώ, εξαφανίστηκαν. Όχι, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έβγαλε ανακοίνωση για το θέμα. Τέσσερα «φρούτα» του πολυπολιτισμού, ένας Ιρακινός, ένας Παλαιστίνιος, ένας Πακιστανός και ένας Αλγερινός, είχαν συστήσει συμμορία και λήστευαν οδηγούς αυτοκινήτων που σταματούσαν στα φανάρια. Τα πουλέν αυτά της «προοδευτικής» αντίληψης για την κοινωνική μηχανική, έχουν ήδη «χρεωθεί» με δεκάδες επιθέσεις. Επίσης, για διαρρήξεις και κλοπές αυτοκινήτων συνελήφθη στους Αμπελόκηπους, 19χρονος Ιρακινός, από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

πρωτον η ειδηση δεν αφορα την εγκληματικοτητα αλλα την μαζική εγκληματικοτητα κατα των πολιτων στο συνολο τους οπως αυτο με τα μεταλλεια χρυσου...η περιοχή ειναι πανεμορφη και εχει καταστραφει οικολογικα ..και κανεις δεν συμπαρισταται στους κατοικους της περιοχης που χρονια αντιστεκονται ...οσο για τον 2:39 εχω να του πω οτι η ασθενεια ρατσισμος θεραπευεται μονο με τη γνωση ..κλοπες και δολοφονιες κανουν κι οι ελληναραδες σαν κι εσενα μαλακα!η βια κι η πεινα φερνει βια ναζι αμοιβαδα !και τωρα που θα παρουν κι οι ελληναραδες το δρομο της προσφυγιας και θα μας φτυνουν οι βορειοι ως βρωμοελληνες δε θα συμφωνεις και πολυ με τις αποψεις που εξεφρασες και εκφραζεις νεοναζι ντροπη της χωρας μου!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 2.50 ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΛΥΤΩΝ ΜΑΛΑΚΟΤΡΙΦΤΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ. ΠΑΛΙΟ ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΕ.ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΩΝ.ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΜΑΣ,ΜΕ ΦΤΗΝΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙ Η ΦΑΣΙΣΤΑΣ.ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ.ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.ΝΑ ΣΕ ΛΗΣΤΕΠΨΟΥΝ, Η ΝΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΒΡΩΜΟΜΥΑΛΟ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΗΛΙΘΙΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ,ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ.ΙΣΛΑΜΟΠΟΥΣΤΑ,ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Η ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ.ΠΑΛΙΟ ΜΑΛΑΚΑ.(1821)

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΦΑΣΙΣΤΑ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.Να τα βάλεις με τους δουλέμπορους που τους φέρνουνε εδώ,που είναι πολιτικοί,λιμενικοί,αστυνομικοί κλπ καθίκια που βγάζουν λεφτά από την εκμετάλευση αυτών των ανθρώπων που έτυχε να γεννηθούνε σε μέρη που εκμεταλεύονται οι δυτικοί υπάνθρωποι.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 4.46 ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΩ ΑΠΕΞΩ.ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΠΡΩΤΟΙ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΔΩ??ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Η ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ??(1821)

Ανώνυμος είπε...

den eimai o 4:46 alla sigoura protimw opoion metanasth mou vreis apo esena..

σισιφος είπε...

πρεζα μια ερωτηση εχω εδω και καιρο που θελω να σου κανω,αφου ειναι σαφες οτι εισαι ανθρωπος και αρα αντιφασιστας,ολα αυτα τα αποβρασματα τα φασιστοειδη γιατι μαζευονται εδω μεσα και σε διαβαζουνε και αφηνουνε και τα περιτωματα τους πριν φυγουνε?