Παρασκευή, Μαρτίου 02, 2012

ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΤΟΝ 52ΧΡΟΝΟ ΑΝΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ...
Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, οπλοφορία, και άλλων αδικημάτων, άσκησε η εισαγγελέας Πρωτοδικών Ροδόπης, στον 52χρονο που εισέβαλε εχθές στο εργοστάσιο «Helesi» στην Κομοτηνή τραυματίζοντας ανθρώπους και κρατώντας ομήρους.



Πιο συγκεκριμένα οι κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν είναι οι εξής: απόπειρα ανθρωποκτονίας, πρόκληση σωματικής βλάβης η οποία χαρακτηρίζεται επικίνδυνη και κατά συρροή, απόπειρα εκβίασης, αρπαγή, οπλοφορία, οπλοχρησία και άσκοποι πυροβολισμοί.


Η δικηγόρος του, Σοφία Σαριπανίδου, μιλώντας στους δημοσιογράφους τόνισε ότι ο πελάτης της δεν είχε σκοπό να σκοτώσει κι αυτό, όπως είπε, αποδεικνύεται από το γεγονός ότι τα τραύματα που προκάλεσε δεν είναι σε καίρια ζωτικά σημεία του ανθρώπινου σώματος.


Ανέφερε επίσης ότι σέβεται και εκτιμά τον εργοδότη και κουμπάρο του, δηλώνει μετανοιωμένος για τις πράξεις του και πως η κατάσταση εκτραχύνθηκε από λάθος χειρισμούς. Πρόσθεσε ακόμη ότι ο πελάτης της έχει να λαμβάνει αποζημίωση από την εταιρεία, βρίσκεται σε πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση, πάσχει από μελαγχολία και πως η οικογένειά του, είναι στο πλευρό του.


Ο δράστης ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, ενώ το μεσημέρι της Δευτέρας θα οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον της Εισαγγελέως.
http://www.iefimerida.gr/news/39378/%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B4%CE%AF%CF%89%CE%BE%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%80%CE%BF%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-52%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF-%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%B7%CE%BD%CE%AE%CF%82
ΠΡΕΖΑ TV
2-3-2012

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λαθος.Το θεμα ειναι να βαλουν φυλακη το καθαρμα που πυροβολαει συνανθρωπους και να δωσει η κοινωνια επιδομα στην μανα οπως καθε ευρωπαικη χωρα.

Ανώνυμος είπε...

μπουζουρούμ χωρίς δεύτερη σκέψη! Αυτός ανθρωπάκος...αυτοί που φάγανε τις σφαίρες τι είναι???

Ανώνυμος είπε...

krine tin eidhsh kai oxi ton anthrwpo...otan vretheis stin idia eksathliwtiki katastash pou vrethike kai prakseis kati diaforetiko tote pes ton katharma i oti thes...tis sfaires nomizw tis efage o ergodoths tou...kai kapoies o aeras:P

Ανώνυμος είπε...

ΟΚ Οταν βρεθουμε σε δυσκολη θεση λοιπον θα τρωμε ανθρωπους.Ρε αντε και γαμησου ζωο.

Ανώνυμος είπε...

ΕΎΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΈΣΗ ΤΟΥ ΦΟΥΚΑΡΑ!!!ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΈΛΕΙ ΤΗΝ ΒΊΑ ΑΛΛΆ Η ΑΠΕΛΠΗΣΙΑ ΣΕ ΚΆΝΕΙ ΆΛΛΟ ΆΝΘΡΩΠΟ!!ΕΣΥ ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΆ ΚΑΙ ΕΓΏ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΙΏΘΟΥΜΕ..

Ανώνυμος είπε...

na xarw ego epipedo epipedo anthrwpou...na fantastw i toso orgh pou exeis mesa sou einai epidh psifises pasok i nd stis teleftaies e?ok to katalavainw...oloi kanoume malakies

Ανώνυμος είπε...

επρεπε να ''φαει''αυτον που οχι μονο τον εδιωξε αλλα δεν του πληρωσε απο οτι φαινεται ουτε αποζημειωση,ετσι πραγματικα θα οφελουσε πολλους αλλους γιατι θα εβαζαν μυαλο οι απατεωνες που αφηνουν απληρωτους τους εργαζομενους τους για μηνες,τωρα μεσα σιγουρα θα παει για να βγει στην θεση του κανενας αλλοδαπος βιαστης ληστης κοκ.

Ανώνυμος είπε...

Τον εργοδότη που δεν του είχε δώσει την αποζημίωση τόσους μήνες θα τον δέσουν...?? Γαμώ το κεφάλι τους γαμώ!!!

Ανώνυμος είπε...

Στην Ελλάδα πολίτης γίνεσαι αν είσαι εγκληματίας.
Διαβάσατε για τις καταγγελίες του υπεύθυνου της δίωξης ναρκωτικών στη Ρόδο και τους ανεύθυνους δικαστές που αθωώνουν εμπόρους.
Κινήματα υπεράσπισης κλεφτών, δολοφονών, βιαστών ανηλίκων, μάλιστα για τους τελευταίους είχαν έτοιμο νομοσχέδιο για να παίρνουν μόρια για αναπηρική σύνταξη.
Κινήματα με δωρεάν νομική κάλυψη σε εγκληματίες αλλοδαπούς.
Νόμους για τη βουλευτική ασυλία σε αλήτες πολιτικούς.
Νόμους δήθεν για την αποσυμφόρηση των φυλακών με τις συμμορίες να είναι έξω.
Νόμους κατά της νόμιμης ιδιοκτησίας.(Συνεχόμενη αύξηση φόρων ιδιοκτησίας, ληστρικές απαιτήσεις τραπεζών).
Νόμους μέσα στο "αστικό και εμπορικό δίκιο" των εταιριών για να μπορούν να κλείνουν όποτε γουστάρουν, χωρίς να δίνουν λόγο σε κανένα μικρομέτοχο, κάνοντας συνεχόμενες μεταβολές στη σύνθεση του ΔΣ, μεταφέροντας την έδρα και ότι είναι αναγκαίο χωρίς να προστατεύουν στο ελάχιστο "κάποια" δικαιώματα του προσωπικού (μισθοδοσία, αποζημειώσεις), διαδίδοντας το σλόγκαν "Ουκ λαμβάνεις, εκ του μη έχοντος".
Η ΑΓΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ που διαχειρίζεται αυτή τη κατάσταση, αποτελείται από:
Τους βουλευτές,
τους δικαστές και την
εκάστοτε κυβέρνηση που συνεχίζει να ψηφίζει ο ΜΑΛΑΚΑΣ ελληνικός λαός.

Το έργο αυτών των εγκληματιών, βοηθιέται από τα Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης, τους ιδιοκτήτες τραπεζών και τις δυνάμεις καταστολής (Προστασίας των άνω).

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΣΤ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥΜΠΕΚΙ.

ΦΛΩΡΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ

Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΚΟΛΑΣΜΕΝΩΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΑΡΩΣΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΩΝ.Η ΑΡΧΗ ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΕ