Τετάρτη, Μαρτίου 14, 2012

ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΟ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ- ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΚΑΤΙ;


Μέσα σε δεκάδες κούτες αυτήν την ώρα μεταφέρονται τα αρχεία του Γιώργου Παπανδρέου από τον 6ο όροφο της Ιπποκράτους, όπου βρίσκονται τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μετακινούνται και όλα τα παραστατικά του λογιστηρίου του κόμματος.

Πριν από λίγη ώρα, ένα φορτηγό πάρκαρε μπροστά από την Κλινική Αθηνών στη γωνία Σκουφά και Ιπποκράτους και σε λίγο οι κούτες με τα τιμολόγια, τις αποδείξεις και τα παραστατικά του λογιστηρίου -που βρίσκεται στον 3ο όροφο της Ιπποκράτους- θα μεταφερθούν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Αν και είναι απολύτως λογικό να μεταφέρονται τα προσωπικά αντικείμενα και το αρχείου του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, δημιουργεί ερωτηματικά τι σκοπό έχει να μεταφέρεται μέρος του λογιστηριου του κόμματος εκτός του κτιρίου του ΠΑΣΟΚ, όταν μάλιστα είναι γνωστό ότι η νέα ηγεσία του κινήματος θα ζητήσει οικονομικό απολογισμό της προηγούμενης περιόδου. 






http://www.iefimerida.gr/news/41289/%CE%BC%CE%B5-%CF%86%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B7%CE%B3%CF%8C-%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B9%CF%80%CF%80%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82

ΠΡΕΖΑ TV
14-3-2012

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επίσημα στατιστικά παράνομης μετανάστευσης..


Μέσα σε 2 χρόνια καταγράφηκαν 220 χιλιάδες λαθρομετανάστες
Δείτε όλα τα επίσημα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία...

Το 2011 συνελήφθησαν συνολικά για παράνομη είσοδο και παραμονή
στη χώρα.........
99.368 αλλοδαποί, ενώ το 2010 είχαν συλληφθεί 132.524




Επιπλέον το 2011 συνελήφθησαν 848 διακινητές μη νόμιμων
μεταναστών, ενώ το 2010 είχαν συλληφθεί 1.150.


Η εθνικότητα των συλληφθέντων μη νόμιμων μεταναστών κατανέμεται
ενδεικτικά:



Η εθνικότητα των συλληφθέντων για διακίνηση μη νόμιμων
μεταναστών, κατανέμεται ενδεικτικά :


Σημειώνεται ότι από το Δεκέμβρη του 2010 καταργήθηκε η υποχρέωση
κατοχής θεώρησης για τους πολίτες της Αλβανίας, καθώς πλέον είναι
δυνατή η τρίμηνη παραμονή τους μόνο με τη σφράγιση της εισόδου,
γεγονός που έχει συμβάλλει κατά πολύ στη μείωση των δεικτών
παράνομης εισόδου από τα βόρεια χερσαία σύνορα.
Στα βορειοανατολικά χερσαία σύνορα (συνοριακή γραμμή Ελλάδας –
Τουρκίας), το 2011 συνελήφθησαν συνολικά για παράνομη είσοδο και
παραμονή στη χώρα 54.974 μετανάστες. Αντίστοιχα το 2010 είχαν
συλληφθεί 47.079 μετανάστες.



Για το 2011 υποβλήθηκαν 9.311 αιτήματα ασύλου, απορρίφθηκαν σε
πρώτο (α΄) βαθμό 9.175 και εκδόθηκαν 587 αποφάσεις παροχής
ασύλου, ανθρωπιστικού καθεστώτος και επικουρικής προστασίας.
Αντίστοιχα, για το 2010 υποβλήθηκαν 10.273 αιτήματα ασύλου,
απορρίφθηκαν σε πρώτο (α΄) βαθμό 3.353 και εκδόθηκαν 165 ανάλογες
αποφάσεις.



Για το 2011 υποβλήθηκαν 9.311 αιτήματα ασύλου, απορρίφθηκαν σε
πρώτο (α΄) βαθμό 9.175 και εκδόθηκαν 587 αποφάσεις παροχής
ασύλου, ανθρωπιστικού καθεστώτος και επικουρικής προστασίας.
Αντίστοιχα, για το 2010 υποβλήθηκαν 10.273 αιτήματα ασύλου,
απορρίφθηκαν σε πρώτο (α΄) βαθμό 3.353 και εκδόθηκαν 165 ανάλογες
αποφάσεις.
Τέλος, το 2011 πραγματοποιήθηκε η επιστροφή 17.279 μη νόμιμων
μεταναστών. Από αυτές οι 11.357 περιπτώσεις πραγματοποιήθηκαν
μέσω των προγραμμάτων αναγκαστικής επιστροφής και οι 5.922 μέσω
των διαδικασιών επαναπροώθησης .

Ανώνυμος είπε...

4:42 Αυτοκτονα ρε τσιρακι της ΕΛ.ΑΣ...
Δε βαρεθηκες να ζεις και να παρεμβαινεις σαν παρασιτο;; Καταλαβαινεις τι εννοω ή πρεπει να το βγαλει ανακοινωση το υπουργειο του Γκεμπελς για να καταλαβεις;;; Oτι εισαι, δηλαδη, ενα κοινωνικο παρασιτο γεματο μισανθρωπια και σκατα στο κεφαλι...
Η κοινωνια αυτη ειναι απορρθμισμενη πληρως, διοτι σκατανθρωποι σαν και σενα, ακομα πιστευουν, οτι πρεπει να λειτουργουν με ορους διχαστικους και διασπαστικους με επικενρτο τους νομους και οχι με επικεντρο τον ανθρωπο... Καραγκιοζακο, σκεψου πρωτα ποιοι ειναι εκεινοι που νομοθετουν.... σε ποια κοιν. ταξη ανηκουν και προς ποιων το οφελος; τι κοινα εχουν με σενα;και ποιος βγαινει κερδισμενος απο αυτο;; Αλλα εισαι τοσο απαιδευτος που δεν αντιλαμβανεσαι οτι το εθνικο σου φρονημα βρωμαει σκατιλα, διοτι το ενστερνιζονται και καποιοι απο τους παρακατω...: Παπαδημος, Παγκαλος, Βενιζελος, Σαμαρας, Βαρδινογιαννης, Κοκκαλης, Λατσης, Καρατζαφερης κτλ. κτλ.
Ολοι αυτοι ειναι ελληνες, οπως και συ ανθρωπακο... Και τωρα ξανασκεψου, εχεις περισσοτερα κοινα με αυτους ή εχεις περισσοτερα κοινα με τον μεταναστη, τον προσφυγα ή τον τουρκο αγροτη που εχει το ιδιο εισοδημα με σενα και προσπαθει να ζησει τη ζωη του με αξιοπρεπεια.
Ο αγωνας σκατοψυχε ειναι ταξικος και οχι εθνικος.
Και μη ξεχνιομαστε.. αυτοκτονα!!

Ανώνυμος είπε...

Καμίνης και Χρυσοχοίδης συναντήθηκαν για να διαπιστώσουν πως το κέντρο υποβαθμίστηκε!
(ΑΠΟ ΤΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΑΡΑΓΕ...)

Διαπιστώσεις και νέες εξαγγελίες για μια ακόμη φορά...


Απόλυτη παρακμή στην Αθήνα διαπίστωσαν Χρυσοχοϊδης - Καμίνης

Η πόλη ήταν σε σταδιακή παρακμή και σταδιακά πρέπει να βγεί από αυτή δήλωσε σήμερα το μεσημέρι ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, μετά από συνάντηση που είχε με τον νέο υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοίδη, στην Κατεχάκη, για τα προβλήματα της εγκληματικότητας στο κέντρο της πρωτεύουσας. Από κοινού θα αντιμετωπίσουμε τη μαύρη τρύπα στο κέντρο της Αθήνας, η οποία υπάρχει εδώ και δεκαετίες, τόνισε ο Μ. Χρυσοχοίδης.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, είπε, επίσης, ότι είναι κρίμα μία ιστορική πρωτεύουσα να παρουσιάζει τέτοια εικόνα όσον αφορά στην εγκληματικότητα.

Τόνισε ότι θα κλείσουν οι πληγές, οι οποίες, όπως ανέφερε, είναι οι εξής:

Πορνεία
Ναρκωτικά
Όπλα
Λαθρομετανάστευση
Παρεμπόριο

Ανέφερε, ακόμη, ότι θα πατάξουν ό,τι άλλο παράνομο υπάρχει στο κέντρο της Αθήνας και ότι θα αγωνιστούν για την ασφάλεια των πολιτών.

Ο Γ. Καμίνης, είπε, επίσης, ότι η πόλη θα αποδοθεί στους δημότες της, ότι πρέπει να ορθοποδήσει για να ορθοποδήσει και η χώρα και πως υπάρχει η πολιτική βούληση γι αυτό. Ακόμη διαβεβαίωσε ότι πολύ σύντομα θα αρχίσει η καταβολή των αποζημιώσεων στους καταστηματάρχες του κέντρου της Αθήνας, που επλήγησαν από τα επεισόδια της 12ης Φεβρουαρίου.

Τόνισε δε ότι θα έχει συναντήσεις με τα κόμματα, για να συζητήσουν όλα τα θέματα που σχετίζονται με τις προεκλογικές τους δραστηριότητες στην πόλη.

Οι δύο άντρες αποφάσισαν, επίσης, κοινές δράσεις για την ενδυνάμωση της συνεργασίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του δήμου της Αθήνας, με στόχο την αναβάθμιση του κέντρου.

Ειδικότερα αποφασίστηκαν:

Η πάταξη του παρεμπορίου σε όσους χώρους του αστικού ιστού εξακολουθούν να λειτουργούν σαν άβατα παραβατικότητας και ανομίας
Η δημιουργία μεικτών συνεργείων για το παραεμπόριο και τα Σαββατοκύριακα, τα εγκαταλελειμμένα κτίρια, τις εκδιδόμενες γυναίκες και τη σφράγιση των παράνομων οίκων ανοχής
Η σύσταση μεικτής ομάδας αστυνομικών και υπαλλήλων του δήμου, η οποία σε καθημερινή βάση θα ανταλλάσει πληροφορίες, θα σχεδιάζει και θα υλοποιεί στοχευμένες επιχειρήσεις στο κέντρο της πόλης
Η ανεύρεση και λειτουργία από τον δήμο και άλλων χώρων «προένταξης» εκτός ιστορικού κέντρου, με στόχο την αποκέντρωση του προβλήματος των χρηστών τοξικών ουσιών