Παρασκευή, Μαρτίου 02, 2012

ΧΑΝΙΑ: ΙΕΡΟΣΥΛΟΙ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΝΑΟ ΤΑΜΑΤΑ ΠΙΣΤΩΝ…ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ…


Τα τάματα των πιστών ''σήκωσαν'' ιερόσυλοι από τον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στο δημοτικό διαμέρισμα Κολυμβαρίου του δήμου Πλατανιά.
    Όπως καταγγέλθηκε στην αστυνομία, χθες το απόγευμα, τρεις άγνωστοι εισήλθαν στον ναό. Ο ένας από αυτούς απασχόλησε τον ιερέα με το πρόσχημα της εξομολόγησης, ενώ οι άλλοι δύο αφαίρεσαν από τις εικόνες, χρυσά τάματα πιστών, αξίας περίπου 10.000 ευρώ.



    Το περιστατικό έχει δημιουργήσει προβληματισμό, καθώς τον τελευταίο καιρό έχουν αναφερθεί δεκάδες κρούσματα διαρρήξεων σε ιερούς ναούς. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι δράστες αναζητούν χρήματα σε παγκάρια και στην προσπάθειά τους προξενούν υλικές ζημιές στους ναούς. 


    Μάλιστα, σε πολλές εκκλησίες, οι περισσότερες εκ των οποίων βρίσκονται εκτός κατοικημένων περιοχών, ιερείς έχουν κολλήσει πάνω στα παγκάρια έντυπο με το οποίο ενημερώνουν τους επίδοξους κλέφτες ότι δεν υπάρχουν χρήματα και τους καλούν, αν έχουν πραγματική ανάγκη, να επικοινωνήσουν μαζί τους. Express.gr
ΠΡΕΖΑ TV
2-3-2012

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΑ ΣΒΗΝΕΙΣ ΤΑ POST ΣΕ ΒΟΗΘΆΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΡΕΖΑ :)

Τρόμο προκάλεσε στην περιοχή της Κυψέλης το απόγευμα ένας άγνωστος άνδρας που επιτέθηκε σε μια ηλικιωμένη στην πιλοτή οικοδομής κοντά στη συμβολή των οδών Φιλαδελφείας και Κανάρη.

Όπως αναφέρουν περίοικοι ,ο άνδρας κατάφερε να αποσπάσει με τη βία από τη γυναίκα ποσό περίπου 300 ευρώ και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση. Η αστυνομία που ειδοποιήθηκε και έφτασε άμεσα, πήρε από την άτυχη γυναίκα την περιγραφή του δράστη και ερευνά τη γύρω περιοχή για τον εντοπισμό του.

Οι γείτονες, πάντως, αναφέρουν ότι η ηλικιωμένη κυρία έχει υποστεί σοκ από την επίθεση που δέχτηκε, σε μια ώρα, θεωρητικά, ακίνδυνη και μέσα σε πυκνοκατοικημένη περιοχή. xanthipress.gr

TΕΤΟΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ... ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΜΩΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΦΙΛΟΤΙΜΑ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ!