Τρίτη, Μαρτίου 20, 2012

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ


Έξω από το υποκατάστημα της υπό εκκαθάριση Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας, στην περιοχή Γλαύκος της Πάτρας, συγκεντρώθηκαν εργαζόμενοι. Οι εργαζόμενοι ήθελαν με αυτό τον τρόπο να εμποδίσουν την είσοδο στο κτίριο του εκκαθαριστή, ενώ προγραμματίζουν έκτακτη συνέλευση, ώστε να πάρουν αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις τους. 



    Στο μεταξύ, ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της συνεταιριστικής τράπεζας Ευάγγελος Φλωράτος, μετέβη σήμερα στην Αθήνα, προκειμένου να έχει συναντήσεις με στελέχη τής Τράπεζας της Ελλάδος.


    Από την πλευρά τους, εκπρόσωποι φορέων της Αχαΐας εξέδωσαν ψήφισμα στήριξης στη συνεταιριστική τράπεζα, μετά την ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στο ψήφισμα «οι συμμετέχοντες στη σύσκεψη, ομόφωνα αποφάσισαν να στηρίξουν τη λειτουργία της τράπεζας και καλούν την ΤτΕ να επανεξετάσει άμεσα την ανάκληση της άδειας και να επιτρέψει τη λειτουργία της». 


    Επίσης, προστίθεται ότι «ομόφωνα αποφάσισαν να στηρίξουν και οικονομικά τις προσπάθειες της τράπεζας που θα καταβάλει για την εξυγίανσή της σύμφωνα με τις οδηγίες τής ΤτΕ».
ΕΞΠΡΕΣ
ΠΡΕΖΑ TV
20-3-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: