Δευτέρα, Μαρτίου 12, 2012

«ΛΑΘΟΣ ΛΑΟ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ» ΛΕΕΙ Ο ΑΛ.ΤΣΙΠΡΑΣ


«Λάθος λαό διάλεξαν για να μετατρέψουν σε πειραματόζωο» δήλωσε τη Δευτέρα ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στην εκδήλωση των αποκαλυπτηρίων του ανδριάντα του Αλέκου Παναγούλη στην πλατεία Παλαιών Δικαστηρίων (Πανεπιστημίου και Σανταρόζα).
«Η ιστορία του τόπου μας είναι γραμμένη κυριολεκτικά από το αίμα των αγωνιστών και τις θυσίες του λαού μας για δημοκρατία, ανεξαρτησία και προκοπή. Αυτό σημαίνει ότι η σημερινοί επικυρίαρχοι μάλλον λάθος λαό διάλεξαν για να μετατρέψουν σε πειραματόζωο» είπε, σημειώνοντας:



«Ο ελληνικός λαός θα ανασυνταχθεί και θα δώσει τη δική του απάντηση όταν του δοθεί η ευκαιρία, μέσα από την ετυμηγορία του για τη νέα ολιγαρχία που θέλει να καταστρέψει την κοινωνία και να δεσμεύσει τον πλούτο του λαού μας, δίνοντάς τον αντιπαροχή στους νέους κυρίαρχους».
Newsroom ΔΟΛ
ΠΡΕΖΑ TV
12-3-2012

6 σχόλια:

EmptyCan είπε...

Δεν εχεις δικιο κ Τσιπρα:
ηξεραν πολυ καλα ποιο Λαο κ ποια Χωρα να διαλεξουν.
Η Χωρα ειναι αυτη που ειναι Παμπλουτη σε Τουρισμο Ηλιο Πετρελαιο Ουρανιο Χρυσο.
Ο Λαος ειναι αυτος που εξουθενωσαν Εσυ κ οι ομοιοι σου τα τελευταια 30 χρονια!
Ηταν γιαυτους στοιχημα να καμψουν το ηθικο του πιο επαναστατη Λαου της Ευρωπης και το καταφεραν σε συνεργασια με τους Εθνοπροδοτες!

Ανώνυμος είπε...

Εσυ και οι ομοιοι σου.Προφανως οχι,μιας και δεν ψηφισαν τα ιδια μνημονια,ουτε ο τσιπρας εταξε τιποτα για τις ψηφοους που πηρε.Το ποσο αποτελεσματικη ειναι η αριστερα ειναι αλλο θεμα.Αν θελετε ψηφιστε την πρωτα και αν δεν κκανει αυτα που λεει τοτε κι εγω μαζι σας.Παντως δεν ειναι ολοι ιδιοι,η αριστερα ποτε δεν κυβερνησε,με εξαιρεση τη μαυρη συγκυβερνηση,που οσους αριστερους συμμετειχαν τους κραζει ολη η αριστερα,ενω οι δεξιοι τους εχουν θεους(βλεπε Μικης).

Ανώνυμος είπε...

Σιγα μη σκιστει κανα καλσον απο την πολλη επανασταση!Ρε δε πατε για ψαρεμα!

я είπε...

ο ποιο δουλικος λαος ειμαστε απο την μαχη της πυδνας και επειτα.
ποιος επαναστατης λαος??

προσφατα οι πνευματικα νεοπλουτοι ετρεχαν για τις μετοχες τους(οι επαναστατες)
τωρα ηρθε η νεμεσις

Ανώνυμος είπε...

Δικιο εχετε

ο πιο επαναστατης λαος της Ε.Ε ειναι οι αδελφες εγγλεζες!

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασαν ένα βασικό θέμα. Ότι όλοι οι νέοι "κάτω των 25" ψηφίζουν. Θα καταψηφίσουν λοιπόν όλους εκείνους που με την υπογραφή τους, μετέτρεψαν την νεολαία της χώρας ,σε εργάτες είλωτες και τους γονείς τους σε άνεργους και φτωχοσυνταξιούχους. Γιατί οι νέοι μπορούν ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΊΣΟΥΝ ,ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ,ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ και ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ